Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Génrejtek (2008-2011)

Sanctuary
Filmadatlap
 
51
Szereplők
6
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Videók (1)

 
Robinson76   2021. 05. 27.

legújabb vélemény

0
Különleges élőlények menedéke

A Menedék különféle természetfeletti, abnormális élőlények otthona, melyben biztonságban és felügyelet alatt élhetnek, és a külvilág is nyugodtan élhet nélkülük. Dr. Helen Magnus és csapata ezen élőlények védelmét és megsegítését tűzte ki célként. Az alapító orvos és tudományos kutató működteti a kastélyt, ahol e természetfeletti lényeket tanulmányozza és segíti. Társai: egy zseniális törvényszéki pszichiáter, Dr. Magnus lánya, aki profi szörnyvadász, és az alapító-orvos számítástechnikusa, fegyvertervezője és védelmezője, aki vérfarkasként maga is természetfeletti képességekkel bír. A látványvilág az elején még nem az igazi, később azonban feljavul, de már az elejétől látni lehetett, hogy a sztoriban ott van a potenciál, és azt nagyrészt ki is hozzák belőle az alkotók. Összességében az átlagosnál mindenképp jobb a történet és az elképzelés, a látvány és a kivitelezés viszont csak átlagos, ezért én most kissé szigorúan egy erős közepesre értékelem, de mindenkinek ajánlom, mert egy próbát mindenképp megér.

 
indingo   2017. 12. 03.

0

Szerintem ez egy jó sorozat volt, bár a végét sosem tudtuk meg. Az AXN adta. picit össze-vissza. Misztikus volt a története, néhány természetfeletti lénnyel.

 
belavagyok   2020. 11. 05.

0

A főszereplő srác karakterét szerettem a legjobban. Izgalmas sci-fi sorozat volt, némiképpen újszerű. Szerettem.

 
Hercegno   2017. 02. 24.

0

Fontos, hogy ezt a filmet úgy érdemes nézni, hogy az ember elvonatkoztat a film technikai dolgaitól, mert ez esetben nem fogja megbánni, hogy megnézi. Egy igen izgalmas világba csöppen bele az ember.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

0

Egészen biztosan nem fogja senki megbánni, ha végignézi ezt a sorozatot. Bár van 1-2 rész, amely kevésbé izaglmas, összességébn egy igazán izgalmas ésérdekes világ részesei lehetünk a filmnek kösönhetően. Sok találmányt, érdekességet ismerhetünk meg.

 
kadvan95   2017. 07. 16.

0

Egy fantasztikus, misztikus világba csöppen bele az ember. Különleges, teremtmények, karakterek, történetek. Izgalmas, lenyűgöző, szórakoztató.