Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77
Filmadatlap
 
51
Szereplők
5
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 12. 03.

legújabb vélemény

Szerintem ez egy jó sorozat volt, bár a végét sosem tudtuk meg. Az AXN adta. picit össze-vissza. Misztikus volt a története, néhány természetfeletti lénnyel.

 
Edii   2015. 09. 23.

A sorozatnak inkább az 1.évada volt a legtartalmasabb, utána már kissé kifogytak a fantáziából. Amanda Trapping alakítása lenyűgöző.


 
Hercegno   2017. 02. 24.

Fontos, hogy ezt a filmet úgy érdemes nézni, hogy az ember elvonatkoztat a film technikai dolgaitól, mert ez esetben nem fogja megbánni, hogy megnézi. Egy igen izgalmas világba csöppen bele az ember.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

Egészen biztosan nem fogja senki megbánni, ha végignézi ezt a sorozatot. Bár van 1-2 rész, amely kevésbé izaglmas, összességébn egy igazán izgalmas ésérdekes világ részesei lehetünk a filmnek kösönhetően. Sok találmányt, érdekességet ismerhetünk meg.

 
kadvan95   2017. 07. 16.

Egy fantasztikus, misztikus világba csöppen bele az ember. Különleges, teremtmények, karakterek, történetek. Izgalmas, lenyűgöző, szórakoztató.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.