Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (december 11-17)
A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten is elkényeztetnek minket a legizgalmasabb újdonságokkal. Olyan produkciók érkeznek otthonaink...
A Menedék egy olyan hely, ahol abnormális, genetikailag módosított lények találtak otthonra. Sokan félnek tőlük, idegenkednek az őssejtkutatástól és a génterápiától, mindenféle biológiai kísérlettől - kivéve Helen Magnust, aki ezen lények védelmét és támogatását tűzte ki célul.
(erare)A Menedék különféle természetfeletti, abnormális élőlények otthona, melyben biztonságban és felügyelet alatt élhetnek, és a külvilág is nyugodtan élhet nélkülük. Dr. Helen Magnus és csapata ezen élőlények védelmét és megsegítését tűzte ki célként. Az alapító orvos és tudományos kutató működteti a kastélyt, ahol e természetfeletti lényeket tanulmányozza és segíti. Társai: egy zseniális törvényszéki pszichiáter, Dr. Magnus lánya, aki profi szörnyvadász, és az alapító-orvos számítástechnikusa, fegyvertervezője és védelmezője, aki vérfarkasként maga is természetfeletti képességekkel bír. A látványvilág az elején még nem az igazi, később azonban feljavul, de már az elejétől látni lehetett, hogy a sztoriban ott van a potenciál, és azt nagyrészt ki is hozzák belőle az alkotók. Összességében az átlagosnál mindenképp jobb a történet és az elképzelés, a látvány és a kivitelezés viszont csak átlagos, ezért én most kissé szigorúan egy erős közepesre értékelem, de mindenkinek ajánlom, mert egy próbát mindenképp megér.
Szerintem ez egy jó sorozat volt, bár a végét sosem tudtuk meg. Az AXN adta. picit össze-vissza. Misztikus volt a története, néhány természetfeletti lénnyel.
A főszereplő srác karakterét szerettem a legjobban. Izgalmas sci-fi sorozat volt, némiképpen újszerű. Szerettem.
Fontos, hogy ezt a filmet úgy érdemes nézni, hogy az ember elvonatkoztat a film technikai dolgaitól, mert ez esetben nem fogja megbánni, hogy megnézi. Egy igen izgalmas világba csöppen bele az ember.