Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Emberi tényező (2013)

Almost Human
Filmadatlap
 
7
Szereplők
8
Vélemények
45
Képek
1
Videók

Galéria (45)

Videók (1)

 
Zsóka   2016. 04. 28.

legújabb vélemény

0

Jó sorozatnak indult, de az első évad után nem néztem tovább, számomra annyira nem volt jó...nem volt túl érdekes, nagyon sablonos szituk...

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

0

Nagyon érdekes lett ez a nyomozós sorozat. Végre nem a megszokott CSI féle nyomozás, egy kicsi futurisztikus érzést keltett és a két szereplő közti kapcsolat is érdekes helyzeteket szült. Nem értettem miért kellett ezt lelőni.

 
neeta92   2015. 06. 20.

0

Hihetetlen jó sorozat. Nagy kár volt érte, hogy rögtön az első évad után kaszát kapott hisz nagyon sok lehetőség volt ebben a sorozatban. Nem éreztem sallangosnak a történetet. Azért a Castle-t nem szidnám amiatt, hogy ezt elkaszálták hisz azért a kettő nem ugyanaz. Igazából több ilyen eredeti sorozat kellene.

 
Kedves   2015. 03. 22.

0

Érdekes nyomozós sorozat, kár, hogy csak egy évados. Érdekes esetek vannak benne és a jövőbeli technika is tetszett, a ritka poénok pedig nagyon ülnek. :)

 
cvölf   2016. 04. 11.

0

Végre egy sorozat, ami tud valami újat mutatni, és azt is elkaszálják. Szerintem J.J. Abrams (Alias, Lost, Star Trek remake-ek ugyebár) is meglepődhetett, ő azért ismeri a siker receptjét, és nem hiszem, hogy ehhez úgy állt volna hozzá, hogy lesz ami... több»

 
Zsombi   2015. 10. 01.

0

Egy újabb remek széria került a kukába az első évad után, most komolyan, mi volt ezzel a probléma, amiért nem nézték elegen? Egy igazi ütős kis rendőrös sci-fi dráma, nem is tudok hasonlót a mai mezőnyben, de hát ezzel már nincs mit kezdeni. Engem te... több»

 
nobody.zero   2015. 08. 31.

0

Remek koncepcióval indult a sorozat, jót tett az egésznek, hogy a Fox kicsit megkeverte a részeket, és emiatt azért a sorozat megkövetelte a néző figyelmét. Egy elmés kis sci-fi volt, én is csak a sajnálatomat tudom kifejezni, hogy egy év után véget ... több»

 

J.J. Abrams személyesen javasolta Karl Urbant a szerepre.

(hp)
 

A sorozat atyja, J.H. Wyman elmondta, hogy Isaac Asimovval és Philip K. Dick-kel szemben egy reményteljes jövőképet akart megalkotni.

(hp)