Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
7
Szereplők
8
Vélemények
2
Képek
Videók
 
Mr. Z   2015. 06. 05.

Nagyon érdekes lett ez a nyomozós sorozat. Végre nem a megszokott CSI féle nyomozás, egy kicsi futurisztikus érzést keltett és a két szereplő közti kapcsolat is érdekes helyzeteket szült. Nem értettem miért kellett ezt lelőni.

 
neeta92   2015. 06. 20.

Hihetetlen jó sorozat. Nagy kár volt érte, hogy rögtön az első évad után kaszát kapott hisz nagyon sok lehetőség volt ebben a sorozatban. Nem éreztem sallangosnak a történetet. Azért a Castle-t nem szidnám amiatt, hogy ezt elkaszálták hisz azért a kettő nem ugyanaz. Igazából több ilyen eredeti sorozat kellene.


 
Zsóka   2016. 04. 28.

Jó sorozatnak indult, de az első évad után nem néztem tovább, számomra annyira nem volt jó...nem volt túl érdekes, nagyon sablonos szituk...

 
Kedves   2015. 03. 22.

Érdekes nyomozós sorozat, kár, hogy csak egy évados. Érdekes esetek vannak benne és a jövőbeli technika is tetszett, a ritka poénok pedig nagyon ülnek. :)

 
cvölf   2016. 04. 11.

Végre egy sorozat, ami tud valami újat mutatni, és azt is elkaszálják. Szerintem J.J. Abrams (Alias, Lost, Star Trek remake-ek ugyebár) is meglepődhetett, ő azért ismeri a siker receptjét, és nem hiszem, hogy ehhez úgy állt volna hozzá, hogy lesz ami lesz. Karl Urbant is sajnálom, mert ő is többre hivatott attól, hogy egy ilyen sorozattal bukjon egyet. Úgy tűnik, a nézőknek megteszi a Castle meg a CSI, ez viszont eléggé elkeserítő.

 

J.J. Abrams személyesen javasolta Karl Urbant a szerepre.

(hp)
 

A sorozat atyja, J.H. Wyman elmondta, hogy Isaac Asimovval és Philip K. Dick-kel szemben egy reményteljes jövőképet akart megalkotni.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.