Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Harcos apáca (2020-2022)

Warrior Nun
Filmadatlap
 
38
Szereplők
3
Vélemények
41
Képek
3
Videók

Galéria (41)

Videók (3)

 
JRD   2022. 11. 22.

legújabb vélemény

0
3,5*

Amikor nekiálltam megnézni, nem fűztem hozzá semmilyen reményt. Igazából a sztori sem érdekelt, sőt a film címe is inkább nevetségesnek tűnt, mint érdekesnek. Az első rész után úgy éreztem, hogy ebből akár lehet egy jó sorozat is. Érdeklődéssel néztem végig a sorozat mindkét évadát. Várom a harmadik évadot, hiszen az utolsó jelenettel nyitva hagyták a sztorit. De ne hallgass rám! Nézd meg és majd eldöntöd magad! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Robinson76   2020. 12. 17.

0
Ebből még kisülhet valami jó!

Történetünk főhőse, Ava akaratán kívül megáldatik egy glóriával, amely nemcsak a halálból hozza vissza, hanem egy apácák alkotta rendnek a vezetőjévé is teszi őt. A cselekményszál és Ava karakterének kibontakoztatására a hat rész finom szólva is túlzó. Az utolsó négy epizód viszont feszessé, élvezhetőbbé teszi a sorozatot. Van olyan cselekményszál, ami a fináléban teljesen váratlanul, hirtelenjében kerül megválaszolásra, de a készítők számtalan fontos kérdést hagytak nyitva az évad során. Mindenképp van potenciál a Warrior Nunban, főleg a végére felgyülemlett kérdések sokasága okán, és csak remélni lehet, hogy a későbbiekben végre előtérbe kerülhet az akció, aminek fokozása ennél a szériánál kifejezetten jó lenne.

 
Török389133   2022. 07. 27.

0

Egész jó volt az első évad. A történet és a világ nagyon tetszett, de az évad közepén volt pár elég unalmas rész. Ha csak 6 részben csinálták volna meg, akkor egy kiváló sorozat is lehetett volna.

 

Albu Baptista első angol nyelvű szerepe. Anyanyelve portugál, de beszél angolul, németül, spanyolul és franciául is.

(hp)