Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
88
Szereplők
39
Vélemények
15
Képek
4
Videók
Colton Haynes
Crystal Reed
Colton Haynes
Crystal Reed
Crystal Reed
Crystal Reed
Crystal Reed
Crystal Reed
 
csniki0801   2020. 01. 27.

legújabb vélemény

Számomra ez egy kimondottan csajos sorozat. Nehezen indult be, az eleje kicsit lapos volt, szerintem az első két évad kicsit gyengébb színvonal. De mikor elkezdett beindulni a cselekmény már alig bírtam szünetet tartani a részek között. Összességben ajánlom.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 09.

Ötletes sorozat, melyben jó grafikák vannak és néhány szereplő is egész élethűen ábrázolja a szerepet.


 
indingo   2016. 02. 18.

Az első pár rész kicsit gagyi volt, de utána megszerettem. Igazából mindegyik évad ugyanarra a sémára épül, van valamilyen természetfeletti teremtmény akiről nem tudjuk, hogy ki, de majd kiderül.

 
Deku   2017. 08. 22.

Semmi eredetit nem láttam ebben a sorozatban. Inkább tényleg tiniknek szóló sorozat akar ez lenni ami így nem fogott meg. Nincs izgalom se benne, nem tudom ajánlani.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Egy elég egyszerű sorozatról van szó, amely minden évadban ugyanarra az elemekre épít. Látványban nekem furcsa a farkasgyerek, kicsit béna, de elnézem nekik.

 

Shelley Henniget (Malia) 2004-ben lousiana legszebbjének választották.

(bukottangyal)
 

Kirát eredetileg a harmadik évadban kiírták volna, de mivel nagyon jól működött a kémia közte és Scott között, így megtartották.

(bukottangyal)
 

Max Carver-rel alkot egy párt, akivel a sorozatban is szerelmes párt alakítottak.

(indingo )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.