Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Árnyvadászok: A végzet ereklyéi (2016-2019)

Shadowhunters: The Mortal Instruments
Filmadatlap
 
95
Szereplők
15
Vélemények
127
Képek
6
Videók

Galéria (127)

Dominic Sherwood
Curtis Morgan
Harry Shum, Jr.
Alberto Rosende
Katherine McNamara
Shailene Garnett
Alberto Rosende
Shailene Garnett
Alberto Rosende
Katherine McNamara
Katherine McNamara
Alberto Rosende
Dominic Sherwood
Alberto Rosende
Isaiah Mustafa
Matthew Daddario
Katherine McNamara
Harry Shum, Jr.
Dominic Sherwood

Videók (6)

 
JRD   2022. 03. 28.

legújabb vélemény

2
Hm...

... míg a filmet szeretem, addig a sorozat egyáltalán nem érintett meg, de még maradandó jó vagy rossz élményt sem hagyott bennem. Pedig lelkesen készültem arra, hogy megnézem. Talán túl magasak voltak az elvárásaim a film után... A film szereplői szimpatikusak (kifejezett tekintettel a főgonoszra, aki egyébként bámulatosan jól tud negatív figurákat megszemélyesíteni). A sorozaté nem. Noha a karakterek ugyanazok. (Ennyi múlik egy jó/rossz szereplőválogatáson.) De maga a sztori érdekes, hisz minden, ami misztikus, fantasys, vérfarkasos, vámpíros, boszis, démonos, az jöhet. De inkább nézd meg, hisz' ízlések és pofonok! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
lolita13   2016. 10. 17.

1

Sokkal jobb volt mint a film és szertem a szerplőket is. Olvastam a könyvet és nagyon jó hogy a könyvhez hűek de mégis vannak újdonságok benne így nem válik kiszámíthatóvá

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Sokkal jobb lett mint a film de még sajnos ez is kevés, nagyon tinisorozatot hoztak össze. Pedig a könyv nagyon izgalmas volt. Hűbb a könyvhöz mint a film volt és ez mindenképpen pozitíum. Pörgős egyszernézős sorozat.

 
Evcsi95   2016. 09. 26.

1

Jó könyv, abból jó film, majd pedig jó sorozat. A szereplők fiatalosak, pörgősek, a cselekmény mozgalmas. Nem csodálom, hogy jön a második évad.

 
Robert Langdon   2020. 11. 08.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mikor elkezdtem nézni ezt a sorozatot, azt olvastam róla, hogy jobb, mint a mozifilm volt. Az tetszett nekem. Bár a szereplők elég rosszul lettek kiválasztva, a sztori bejött. Most már tudom, mikor kell egy regényt inkább mozifilmként megcsinálni. Ez... több»

 
puffancshercegnő   2016. 09. 18.

0

Nem olyan rossz, mint amennyire az emberek lehúzzák szerintem. Élvezhető kis sorozat, nem kell túl komolyan venni. Olyan jó úgysem lesz, mint amilyen a könyv, de ez általában így van. Ettől függetlenül jól folyik a történet, egész jók a karakterek, és többé-kevésbé követi a könyvet is még. Ígéretes volt az első évad.

 
kiana   2020. 11. 19.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film nagyon rossz volt, mind a szereplők, mind a leírás szempontjából. De a sorozatot nagyon eltalálták. A szereplők is jók lettek, és ugyan az elején az animáció nem volt a legjobb, a végére nagyon belejöttek. 3 évad alatt összesűrítették a könyve... több»

 

Míg éppen bejelentették a bemutatót, a show Twitter-fiókja megkérdezte a rajongókat, mit szeretnének, kik játsszák el a karaktereket. Rengeteg válaszoló elképzelése szerint Simon Lewist a filmben szereplő Robert Sheehannak kellett volna alakítania.

(jfruzsi97)
 

A színészgárda tagja egy egykori NFL-játékos, Isaiah Mustafa is, aki mindhárom évadon át játszotta az Árnyvadászból lett vérfarkas Luke-ot.

(jfruzsi97)
 

A sorozat forgatási munkálatai 2015. május 25-én kezdődtek meg Torontóban, Kanadában.

(lolita13)