Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80

Árnyvadászok: A végzet ereklyéi (2016)

Shadowhunters: The Mortal Instruments
Filmadatlap
 
95
Szereplők
12
Vélemények
127
Képek
6
Videók
Dominic Sherwood
Curtis Morgan
Harry Shum, Jr.
Alberto Rosende
Katherine McNamara
Shailene Garnett
Alberto Rosende
Shailene Garnett
Alberto Rosende
Katherine McNamara
Katherine McNamara
Alberto Rosende
Dominic Sherwood
Alberto Rosende
Isaiah Mustafa
Matthew Daddario
Katherine McNamara
Harry Shum, Jr.
Dominic Sherwood
 
Dani_Shadowhunters   2020. 05. 27.

legújabb vélemény

Az egészet megnéztem és csak ajánlani tudom!! Elképesztő, hogy ilyen jó sorozat is létezik a karakterek, a szerepek, a világa a sorozatnak minden tökéletes. Izzy a kedvencem a sorozatban, szerintem nagyon jól ki van alakítva a karakter. Az elején egy magabiztos nőt látunk akit látszólag semmi nem törhet meg, ám de aztán egy függőségtől teljesen összeomlik, amiből aztán felépül. Egyszerűen imádom!! Kár, hogy csak 3 évad lett belőle megérdemelt volna többet is. A fantasy rajongóknak csak ajánlani tudom!!

 
lolita13   2016. 10. 17.

Sokkal jobb volt mint a film és szertem a szerplőket is. Olvastam a könyvet és nagyon jó hogy a könyvhez hűek de mégis vannak újdonságok benne így nem válik kiszámíthatóvá


 
puffancshercegnő   2016. 09. 18.

Nem olyan rossz, mint amennyire az emberek lehúzzák szerintem. Élvezhető kis sorozat, nem kell túl komolyan venni. Olyan jó úgysem lesz, mint amilyen a könyv, de ez általában így van. Ettől függetlenül jól folyik a történet, egész jók a karakterek, és többé-kevésbé követi a könyvet is még. Ígéretes volt az első évad.

 
Evcsi95   2016. 09. 26.

Jó könyv, abból jó film, majd pedig jó sorozat. A szereplők fiatalosak, pörgősek, a cselekmény mozgalmas. Nem csodálom, hogy jön a második évad.

 
Rekyyy   2016. 02. 09.

Hááát :D talán azzal kezdem, hogy JOBB MINT A FILM!!! Nem rossz. Eddig csak pár részt láthattunk, ami nem sok, de a karakterek jónak tűnnek. Persze nem a könyv, de egész jó. Pár részt átírtak, de mivel sorozatról van szó, biztos emiatt. A karakterekkel 80-85% ban meg vagyok elégedve. Jace, Magnus, Alec nagyon jó. Izzy és Clary sem rossz. A poénok viszont fantasztikusak. Azokat a karaktereket akiket leírt az írónő viasszaadja a sorozat, és csomó karakterekhez illő poénnal teszi színesebbé :D

 

A sorozat forgatási munkálatai 2015. május 25-én kezdődtek meg Torontóban, Kanadában.

(lolita13)
 

A széria Cassandra Clare The Mortal Instruments című young-adult könyvsorozatán alapszik.

(lolita13)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.