Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016)

Shadowhunters: The Mortal Instruments
Filmadatlap
 
95
Szereplők
10
Vélemények
127
Képek
5
Videók
 
lolita13   2016. 10. 17.

Sokkal jobb volt mint a film és szertem a szerplőket is. Olvastam a könyvet és nagyon jó hogy a könyvhez hűek de mégis vannak újdonságok benne így nem válik kiszámíthatóvá

 
puffancshercegnő   2016. 09. 18.

Nem olyan rossz, mint amennyire az emberek lehúzzák szerintem. Élvezhető kis sorozat, nem kell túl komolyan venni. Olyan jó úgysem lesz, mint amilyen a könyv, de ez általában így van. Ettől függetlenül jól folyik a történet, egész jók a karakterek, és többé-kevésbé követi a könyvet is még. Ígéretes volt az első évad.


 
Evcsi95   2016. 09. 26.

Jó könyv, abból jó film, majd pedig jó sorozat. A szereplők fiatalosak, pörgősek, a cselekmény mozgalmas. Nem csodálom, hogy jön a második évad.

 
Rekyyy   2016. 02. 09.

Hááát :D talán azzal kezdem, hogy JOBB MINT A FILM!!! Nem rossz. Eddig csak pár részt láthattunk, ami nem sok, de a karakterek jónak tűnnek. Persze nem a könyv, de egész jó. Pár részt átírtak, de mivel sorozatról van szó, biztos emiatt. A karakterekkel 80-85% ban meg vagyok elégedve. Jace, Magnus, Alec nagyon jó. Izzy és Clary sem rossz. A poénok viszont fantasztikusak. Azokat a karaktereket akiket leírt az írónő viasszaadja a sorozat, és csomó karakterekhez illő poénnal teszi színesebbé :D

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Sokkal jobb lett mint a film de még sajnos ez is kevés, nagyon tinisorozatot hoztak össze. Pedig a könyv nagyon izgalmas volt. Hűbb a könyvhöz mint a film volt és ez mindenképpen pozitíum. Pörgős egyszernézős sorozat.

Dominic Sherwood
Curtis Morgan
Harry Shum, Jr.
Alberto Rosende
Katherine McNamara
Shailene Garnett
Alberto Rosende
Shailene Garnett
Alberto Rosende
Katherine McNamara
Katherine McNamara
Alberto Rosende
Dominic Sherwood
Alberto Rosende
Isaiah Mustafa
Matthew Daddario
Katherine McNamara
Harry Shum, Jr.
Dominic Sherwood
 

A sorozat forgatási munkálatai 2015. május 25-én kezdődtek meg Torontóban, Kanadában.

(lolita13)
 

A széria Cassandra Clare The Mortal Instruments című young-adult könyvsorozatán alapszik.

(lolita13)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.