Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
74

Shadowhunters

(Shadowhunters)
 
puffancshercegnő  2016. 09. 18.

Nem olyan rossz, mint amennyire az emberek lehúzzák szerintem. Élvezhető kis sorozat, nem kell túl komolyan venni. Olyan jó úgysem lesz, mint amilyen a könyv, de ez általában így van. Ettől függetlenül jól folyik a történet, egész jók a karakterek, és többé-kevésbé követi a könyvet is még. Ígéretes volt az első évad.

 
lolita13  2016. 10. 17.

Sokkal jobb volt mint a film és szertem a szerplőket is. Olvastam a könyvet és nagyon jó hogy a könyvhez hűek de mégis vannak újdonságok benne így nem válik kiszámíthatóvá

 
Evcsi95  2016. 09. 26.

Jó könyv, abból jó film, majd pedig jó sorozat. A szereplők fiatalosak, pörgősek, a cselekmény mozgalmas. Nem csodálom, hogy jön a második évad.

 
Rekyyy  2016. 02. 09.

Hááát :D talán azzal kezdem, hogy JOBB MINT A FILM!!! Nem rossz. Eddig csak pár részt láthattunk, ami nem sok, de a karakterek jónak tűnnek. Persze nem a könyv, de egész jó. Pár részt átírtak, de mivel sorozatról van szó, biztos emiatt. A karakterekkel 80-85% ban meg vagyok elégedve. Jace, Magnus, Alec nagyon jó. Izzy és Clary sem rossz. A poénok viszont fantasztikusak. Azokat a karaktereket akiket leírt az írónő viasszaadja a sorozat, és csomó karakterekhez illő poénnal teszi színesebbé :D

 
tamas84  2016. 04. 02.

Kicsit túl 'szigorúnak' tűnik ez a sorozat. Kicsit lazábban kéne ehhez hozzányúlni, mielőtt paródiába fordul át. Nem rossz ez, csak még bőven van benne potenciál, és nem vagyok benne biztos, hogy lesz alakalma bebizonyítani ezt egy következő évaddal.

Dominic Sherwood
Curtis Morgan
Harry Shum, Jr.
Alberto Rosende
Katherine McNamara
Shailene Garnett
Alberto Rosende
Shailene Garnett
Alberto Rosende
Katherine McNamara
Katherine McNamara
Alberto Rosende
Dominic Sherwood
Alberto Rosende
Isaiah Mustafa
Matthew Daddario
Katherine McNamara
Harry Shum, Jr.
Dominic Sherwood
 

A sorozat forgatási munkálatai 2015. május 25-én kezdődtek meg Torontóban, Kanadában.

(lolita13)
 

A széria Cassandra Clare The Mortal Instruments című young-adult könyvsorozatán alapszik.

(lolita13)
 

Ez Cassandra Clare regényeinek második feldolgozása. Az első a The Mortal Instruments: City of Bones című 2013-as film volt.

(lolita13)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.