2021.09.15   olvasottság: 13560x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Bő két évvel lehetett hallani arról, hogy maga James Cameron készít sorozatváltozatot a Két tűz között című filmből, és bár azóta meglehetősen csendes a projekt háza tája, van itt azonban valami más, amit valamiért elég nagy titokban tartottak a készítők.

Legalábbis szinte minden komolyabb felhajtás nélkül forgatták le idén nyáron a Végképp eltörölni rebootját. Noha a produkcióban Arnold Schwarzenegger nem vett részt, az Eraser: Reborn című film szinte ugyanazon sztorin alapszik majd, mint Chuck Russell 1996-os rendezése.

A film története szerint John Krueger feladata, hogy megvédje a tanúvédelmi program keretein belül, hogy a legfontosabb bírósági ügyek koronatanúit. Noha John a legjobb a szakmában, egy nap azonban még neki is komoly vádakkal kell szembenéznie, miszerint elárulta társait, ám ennek ellenére is meg kell védenie valakit, akin a teljes világ sorsa múlhat.

A Végképp eltörölni igencsak parádés szereposztást vonultatot fel annak idején, Schwarzenegger mellett ugyanis James Caan, James Cromwell, Camryn Manheim, Ben Shenkman, James Coburn és John Slattery láthatóak a főszerepekben.

A film reboot változatában az Árnyvadászok: A végzet ereklyéi sztárja, Dominic Sherwood, illetve az Ozarkból ismert McKinley Belcher III, továbbá Eddie Ramos és Jacky Lai lesznek láthatóak.

A produkció premierje egyelőre nem ismert, jelenleg az utómunkálatok zajlanak, a jelenleg tervek szerint a film 2022-ben jelenhet majd meg.