Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Carnival Row (2019)

Carnival Row
Filmadatlap
 
41
Szereplők
8
Vélemények
55
Képek
9
Videók

Galéria (55)

Videók (9)

 
Manfred393292   2022. 09. 02.

legújabb vélemény

0
Pedig jól indult

Sajnos pár rész után rájöttem, hogy nagyon gyengusz.

 
Tonyka   2022. 08. 16.

0
Nagyot markol, keveset fog

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Forognak a kerekek, mit, és hogyan kezdjem. Nem gondoltam volna, hogy gondot okoz, ritkán fordul ez elő. Csak bambulom a billentyűzetet, és vakarom a fejem. Egyáltalán nem rossz sorozat, de kiemelkedőnek sem nevezném. Fantasy, de nem a varázslós cs... teljes kritika»

 
JRD   2022. 03. 15.

1
Látványos...

Sok közül egy szintén kedvenc. De nem a mondanivalója vagy a színészi játéka miatt. A látvány és az alternatív valóság miatt. Kissé emlékeztetett egy bugyuta szappanoperára. De megnéztem, mert a filmeket nem kritikai hozzáértéssel mérem, hanem azzal, hogy szórakoztat vagy sem. És engem szórakoztatott. (Még ha Orlando Bloom Legolas-figurájától még most sem tudtam elvonatkoztatni.) A kötelező klisék tárháza + rejtett ideológiai propaganda. Nézd meg, és döntsd el magad, hogy jó vagy rossz-e a sorozat. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
Robinson76   2020. 12. 02.

1
Érdeklődést keltve jött, majd nyom nélkül távozott

A sorozat maga képileg gyönyörű, látszik, hogy a látványba komoly energiát fektettek a készítők. Fantasyként felvonultatja a műfaj minden kellékét, és ez nem is lenne baj, de a karakterek, a cselekmény és maga a történet már túlságosan klisés. Voltak jó és magával ragadó pillanatai, de több volt benne, és sajnos az benne is maradt...

 
jfruzsi97   2020. 10. 13.

0

Nagyon tetszett mint látvány világban, mint a történetben. Jó színészeket választottak a szerepekre. Imádom azt a kort amiben játszódik, tele csodás ruhákkal. Várom már a következő évadot!

 
philboy   2019. 08. 30.

1

Remélem, nem állnak le és hamarosan jön a következő évad. Az Amazon nagyon odatette magát, újra nagyszerűt alkottak.

 
gerda   2019. 09. 01.

1

Nagyon vártam a sorozatot, mert érdekesnek találtam a sztorit és előzetesen olvastam, hogy Prágában, az egyik kedvenc városomban forgatták. De sajnos óriásit csalódtam. Számomra unalmas, vontatott, néha átgondolatlan, pl. volt egy szex jelenet, amit ... több»

 

Az utcákon minden hirdetés – a szendvicslapoktól a sátrakig, a teherautók oldalán lévő táblákig – kézzel íródott, és mind emberi, mind Critch termékeket és szolgáltatásokat tartalmaz.

(jfruzsi97)
 

Nincs kifejezetten kifejtve, hogy a Carnival Row világa, legalábbis egy térképen, két féltekére oszlik. Az emberiség kontinensei az egyik féltekén vannak, a másik féltekén pedig az összes többi mitikus lény.

(jfruzsi97)