Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
73%

Carnival Row (2019)

Carnival Row
Filmadatlap
 
41
Szereplők
4
Vélemények
55
Képek
7
Videók
 
Robinson76   2020. 12. 02.

legújabb vélemény

0
Érdeklődést keltve jött, majd nyom nélkül távozott

A sorozat maga képileg gyönyörű, látszik, hogy a látványba komoly energiát fektettek a készítők. Fantasyként felvonultatja a műfaj minden kellékét, és ez nem is lenne baj, de a karakterek, a cselekmény és maga a történet már túlságosan klisés. Voltak jó és magával ragadó pillanatai, de több volt benne, és sajnos az benne is maradt...

 
philboy   2019. 08. 30.

1

Remélem, nem állnak le és hamarosan jön a következő évad. Az Amazon nagyon odatette magát, újra nagyszerűt alkottak.


 
jfruzsi97   2020. 10. 13.

0

Nagyon tetszett mint látvány világban, mint a történetben. Jó színészeket választottak a szerepekre. Imádom azt a kort amiben játszódik, tele csodás ruhákkal. Várom már a következő évadot!

 
gerda   2019. 09. 01.

0

Nagyon vártam a sorozatot, mert érdekesnek találtam a sztorit és előzetesen olvastam, hogy Prágában, az egyik kedvenc városomban forgatták. De sajnos óriásit csalódtam. Számomra unalmas, vontatott, néha átgondolatlan, pl. volt egy szex jelenet, amit ... több»

Galéria (55)

Videók (7)

 

Az utcákon minden hirdetés – a szendvicslapoktól a sátrakig, a teherautók oldalán lévő táblákig – kézzel íródott, és mind emberi, mind Critch termékeket és szolgáltatásokat tartalmaz.

(jfruzsi97)
 

Nincs kifejezetten kifejtve, hogy a Carnival Row világa, legalábbis egy térképen, két féltekére oszlik. Az emberiség kontinensei az egyik féltekén vannak, a másik féltekén pedig az összes többi mitikus lény.

(jfruzsi97)