The Punisher: Az utolsó célpont

The Punisher: Az utolsó célpont

A Marvel Television Special Presentation: The Punisher: One Last Kill

Hirdetés

Miközben Frank Castle megpróbál értelmet találni az életében a bosszún túl, egy váratlan erő visszahúzza a harcba.

(Gergo Horvath)

Forgatókönyvíró: Jon Bernthal, Reinaldo Marcus Green
Premier: 2026.05.12. | Disney+ (2026.05.13.)

Marvel Zombik  (2025)

Wakanda szemei  (2025)

Vasszív  (2025)

Jon Bernthal

2026.05.15 SaSa

Ez nem sikerült

A 2004-es Punisher kifejezetten tetszett. Aztán 2008. Ray Stevenson. Szerintem az zseniálisra sikerült. Sejtettem, hogy nem fogják hozni azt a szintet, de ez a rész messze alulmúlja az előzőeket. Jon Bernthalt nagyon kedvelem, és szerintem ki is hozta a karakterből, amit vártak tőle. De csak annyira lett jó az egész, mint a Windows 11. Semennyire. Az akciójelenetek meg vannak csinálva látványosra. Van benne csontrecsegés, több emeletnyi zuhanás után simán felkelés, átszúrt vállal verekedés... minden baromság, amivel a valóságtól eltávolodva élvezhetetlenné szoktak tenni filmeket. Jon Bernthal miatt végignéztem a filmet, de megbántam. Semmiről nem szól. Inkább 2 csillagosra tenném, de van néhány jobban sikerült jelenet benne... Ha ajánlanom kéne, akkor azt ajánlanám, hogy nézz mást inkább.

A film a Pókember: Vadonatúj nap előzménye és bemutatja, hogyan keveredik majd a Megtorló és Pókember egy produkcióban. Szerző: Hupka Adrián

Jon Bernthal, aki a Megtorlót alakítja, íróként is dolgozott a filmen, ami az első alkalom volt, hogy ilyen munkakörben vett részt egy produkcióban.Szerző: Hupka Adrián