Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
94

Jessica Jones

(Jessica Jones)
Jessica Jones
 
Deku  2017. 08. 21.

Eszement jó sorozat lett, emiatt kedveltem meg David Tennant-tot is. Hatalmas színész és remek sorozat volt. Remélem a folytatásban is hasonló jó történetet kapunk.

 
bgnz367  2017. 04. 19.

Nagyszerű sorozat lett ez is a Netflixtől. David Tennant pedig akárcsak a Doctor Who sorozatban, itt is csodás módon játszott. Minden része lebilincselő és idegtépő volt. Ajánlani tudom.

 
sz.marci  2016. 07. 02.

Elképesztő. A daredevil után nem is vártam mást, de mégis meglepett. Az első perctől magával ragadott, nem bírtam abbahagyni. A főszereplő remekül alakítja a szerepét, kicsit sem erőltetett, ám ez elmondható az összes másik szereplőről is (kivéve talán a szomszéd csajról). Fő gonosz végig jó volt, ám a végére rá kellett jönnöm, hogy ő sem több egy átlagos pszichopatánál. Én nagyon várom a következő évadot, és ezt is tuti újranézem majd.

 
hell.l  2016. 05. 12.

Nagyon jó sorozat,nemrégen bukkantam rá, még csak a felénél tartok, de nagyon bejött. Nagyon tetszik az egyedi sötét hangulata és egyedi stílusa.

 
ereln  2016. 04. 27.

David Tennant remekel a sorozatban, iszonyatosan jól adja át gonosz karaktert. Aki szereti a pszichothrillereket, azoknak mindenképp ajánlom a sorozatot, egyszerűen brutálisan jó!

Krysten Ritter
Krysten Ritter
Krysten Ritter
Rachael Taylor
Mike Colter
Krysten Ritter
David Tennant
Krysten Ritter
Carrie-Anne Moss
Smoking Barrels: Jessica Jones
Az írói munka, a rendezés és a színész játék magas színvonalú, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen irányba fog továbbmozdulni a sorozat.
Cinestar: Jessica Jones
Önmagában nagyon jól helytállt a széria, Netflixesen inkább egy jó hosszú filmnek érződik, mintsem igazi tizenhárom részes sorozatnak.
 

A Jessica Jones-ban van pár utalás a Daredevilre, sőt az egyik szereplő(Claire) mind a két sorozatban fontos szerepet töltött be.

(sz.marci)
 

a sorozatban megjelenő Luke Cage saját sorozatot kap, ami 2016 novemberében fog megjelenni.

(sz.marci)
 

A sorozat New York-ban játszódik, csakúgy mint a Daredevil.

(sz.marci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.