Egy Netflixes sorozatot mindig rizikós elindítani. Főleg, ha az embernek van viszonyítási alapja. Mert ugye a Marvel márka elég magasra teszi a mércét. Én nagyon szeretem ezeket, még ha van is egy-két kivétel. Plusz, ha nem is vesszük a mozifilmeket,... Több
Az első évad érdekes volt, de a másik kettő már kevésbé. Nem volt túlmisztifikálva, hogy szuper ereje van valakinek.
Eszement jó sorozat lett, emiatt kedveltem meg David Tennant-tot is. Hatalmas színész és remek sorozat volt. Remélem a folytatásban is hasonló jó történetet kapunk.
Női főhősünk korántsem az a tipikus szuperhős jellem, ahogy a képregényből készült adaptáció sem az a tipikus hősös sztori. A sorozat mocskosul mély zugokba merészkedik, és olyan témákat boncolgat, mint a nemi erőszak, a szexuális identitás vagy a poszttraumatikus stressz szindróma. A forgatókönyv nyers és őszinte dialógusai kiválóan mozgatják a figurákat, egyben lendítik előre a cselekményt. Az erőteljes színészi alakításoknak hála megszületett minden idők egyik legkarizmatikusabb és legtökösebb női sorozatfőszereplője. Szuperképességei csupán annyiban merülnek ki, hogy emberfeletti ereje van, valamint szép nagyokat tud ugrani, de nem is ezen van a hangsúly. Őt egy tragikus hősnek tekinthetjük, aki útja során eltévelyedett, de a különböző tragikus események miatt szép lassan megtalálja saját identitását és helyét a világban. Ez a széria a mostanság futott sorozatok üde színfoltja, és tökéletes bizonyítéka annak, hogy a gyengébbik nem képviselői is tökéletesen megállják a helyüket a képernyőkön, akár képregényfiguraként is.
Ütős kis csajos sorozat. A netflix egyik legjobbja, bár az első évada szerintem mérföldekkel jobb. Krysten Ritter tökéletes választás volt a női főszerepre. Végre egy erős női sorozatkarakter aki nem csak azt várja, hogy megmentsék, vagy hogy a kiszemelt pasi végre észrevegye..
Nemrég fejeztem be a sorozatot, nagyon tetszett. Egy nagyjátékfilmet is el tudnék képzelni ugyanilyen szereposztásban, persze egy új történettel.
Hasonló sorozatok
Nagyszerű sorozat lett ez is a Netflixtől. David Tennant pedig akárcsak a Doctor Who sorozatban, itt is csodás módon játszott. Minden része lebilincselő és idegtépő volt. Ajánlani tudom.
Krysten Rittert eddig csak idétlen csajos filmekben láttam. A Jessica Jonesban nagyon odatette magát. Szerintem az ő kiváló alakítás is kellett hozzá, hogy a sorozat ilyen sikeres legyen.
Nagyon jó sorozat,nemrégen bukkantam rá, még csak a felénél tartok, de nagyon bejött. Nagyon tetszik az egyedi sötét hangulata és egyedi stílusa.
Végre egy szuperhősös sorozat, ahol egy nő a főszereplő. Izgalmas a története és jók az egyes részek, néztem volna még.
Elképesztő. A daredevil után nem is vártam mást, de mégis meglepett. Az első perctől magával ragadott, nem bírtam abbahagyni. A főszereplő remekül alakítja a szerepét, kicsit sem erőltetett, ám ez elmondható az összes másik szereplőről is (kivéve tal... Több
David Tennant remekel a sorozatban, iszonyatosan jól adja át gonosz karaktert. Aki szereti a pszichothrillereket, azoknak mindenképp ajánlom a sorozatot, egyszerűen brutálisan jó!