Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
93
Szereplők
19
Vélemények
370
Képek
3
Videók
Gotham
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Huresz   2018. 11. 03.

legújabb vélemény

Remek előzménytörténete lett a Batman filmeknek. Ami kifejezetten jó benne, hogy Alfred és Gordon nyomozó karakterét egy teljesen új oldalról ismerhetjük meg. Nem a megszokott öreg inas aki mindig a helyes dolgokról prédikál meg a kiöregedett nyomozó aki még azért tud meglepetéseket okozni, sokkal inkább vezérkarakterei a történéseknek. Nagyon sok karakter visszaköszön a filmekből, mint a Madárijesztő, vagy Joker vagy éppen Mr. Fagy, és egyáltalán nem elcsépelt módon. Aki nem látta még a sorozatot, az mindenképpen adjon neki esélyt amennyiben Batman rajongóról van szó.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Az összeesküvéses filmeket kedvelők élvezni fogják, nagyon jól fel van építve a sztori, néhány rész után körvonalazódik a Batman előtti időkben folyamatosan züllő Gotham. A Pingvin karaktere zseniális! Hátránya talán Jim szerelmi életének bemutatása. Nem valami érdekfeszítő... Azonban mindezt leszámítva mostaniak között favorit.


 
Deku   2017. 08. 21.

Szuper kis Batman előzmény történetet kaptunk ebben a sorozatban. Nekem nagyon tetszik ez a komor, sötét hangulatvilága a sorozatnak. Komolysága végig érződik a sorozatban.

 
Norbert93   2018. 10. 24.

Pusztán unalomból és ajánlás útján jutottam el arra a szintre, hogy megnézzem, de egyszerűen lebilincselt! A karakterek és a "felemelkedő gonoszok" zseniálisak, (különösen Pingvin és Jerome). Az első évad második felétől pedig olyan zseniálisan beteg bűnözők tűntek fel, hogy olyan komplex karaktereket talán még a Gyilkos Elmékben sem láttam.

 
hell.l   2016. 05. 09.

Ez a legjobb DC sorozat. Nagyon jól visszaadja a képregények hangulatát és a karakterek is rendkívül jól ki vannak dolgozva. Nagyon jól bemutatja azt is, hogy Gothm városa hogyan is van a bűnözők uralma alatt. A kedvencem Pingvin karaktere, a színész nagyon jól alakítja. A második évadtól viszont Gordon karaktere is az egyik kedvencem lett.

 
Stílusos, ígéretes a pilot, érdekes és izgalmas sorozatot sejtet, alig várom a következő részt! több»
 

Robin Lord Taylor azt nyilatkozta, hogy karaktere, Oswald megformálásában Danny DeVito alakítása inspirálta, aki a Pingvint játszotta a Batman visszatér (1992) című filmben.

(ps)
 

2014-ben ezen kívül még két DC Comics feldolgozás készült, a Constantine (2014) és a Flash - A Villám (2014).

(ps)
 

Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) korábban egy képregényben sem szerepelt, a karaktert a sorozathoz találták ki.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.