Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
93
Szereplők
20
Vélemények
370
Képek
3
Videók
Gotham
 
BLD   2020. 05. 23.

legújabb vélemény

Jo kezdet, gyenge folytatás

Az első évad jó, a többi nem.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Az összeesküvéses filmeket kedvelők élvezni fogják, nagyon jól fel van építve a sztori, néhány rész után körvonalazódik a Batman előtti időkben folyamatosan züllő Gotham. A Pingvin karaktere zseniális! Hátránya talán Jim szerelmi életének bemutatása. Nem valami érdekfeszítő... Azonban mindezt leszámítva mostaniak között favorit.


 
Deku   2017. 08. 21.

Szuper kis Batman előzmény történetet kaptunk ebben a sorozatban. Nekem nagyon tetszik ez a komor, sötét hangulatvilága a sorozatnak. Komolysága végig érződik a sorozatban.

 
Norbert93   2018. 10. 24.

Pusztán unalomból és ajánlás útján jutottam el arra a szintre, hogy megnézzem, de egyszerűen lebilincselt! A karakterek és a "felemelkedő gonoszok" zseniálisak, (különösen Pingvin és Jerome). Az első évad második felétől pedig olyan zseniálisan beteg bűnözők tűntek fel, hogy olyan komplex karaktereket talán még a Gyilkos Elmékben sem láttam.

 
Syracuse   2017. 11. 24.

Az a tény, hogy a filmadaptációkhoz képest sokkal hűbb az eredeti képregényhez, már önmagában sokat elmond a sorozatról. Ehhez remek színészek társulnak, és tökéletesen eltalált hangulat. A vizualitással és a hangulattal sem spóroltak a készítők, nem éppen egy családbarát sorozat, de mindenkinek ajánlom.

 
Stílusos, ígéretes a pilot, érdekes és izgalmas sorozatot sejtet, alig várom a következő részt! több»
 

Robin Lord Taylor azt nyilatkozta, hogy karaktere, Oswald megformálásában Danny DeVito alakítása inspirálta, aki a Pingvint játszotta a Batman visszatér (1992) című filmben.

(ps)
 

2014-ben ezen kívül még két DC Comics feldolgozás készült, a Constantine (2014) és a Flash - A Villám (2014).

(ps)
 

Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) korábban egy képregényben sem szerepelt, a karaktert a sorozathoz találták ki.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.