Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
32
Szereplők
15
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Michael Keaton
 
sabnock666   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

Pfeiffer egy jó kis Nő,így nagy betűvel.Ja,és persze jó színésznő....Rajongója vagyok.A filmről: -Keaton nem alkalmas Batman szerepére,Walken viszont zseniális.A mozi elég jó.De sokkal több nem jut eszembe!

 
Deku   2017. 07. 25.

Michael Keaton szerintem az egyik legjobb Batman karakterek közül, hiteles és teljesen átéli szerepét. Ezt a filmet bárkinek tudom ajánlani aki rajongója a témának mert hihetetlen módon el lett találva. Egy jó kis téli estére fantasztikusat tud produkálni ami biztosan sokak kedvence lehet.


 
Thibo84   2019. 02. 25.

Hozza az elvárt szintet amit az első részben kaptunk, talán még túl is szárnyalta azt. Ráadásul Jack Nicholson Jokere után, újabb nagy neveket sikerült leszerződtetni Batman ellen lábasainak a szerepére.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Nagyon jó. Az egyik legjobb Batman film történet szempontjából. Tökéletes kikapcsolódás az olyan képregényrajongóknak mint én. Macskanő pedig egyszerűen zseniális volt. Imádom mind a mai napig. A látvány is isteni. Érdemes mindenképpen megnézni.

 
Filmdoki   2018. 07. 24.

Egy méltó folytatás

1992-ben Batman visszatért a mozivászonra. Burton az előző rész sikere után jóval szabadabb kezet kapott, így ezen a filmen már erőteljesebben érződik sajátos látásmódja, mely egyeseknek bejön, mások viszont egyrészt emiatt szokták kritizálni a filmet. Tény és való, a Batman visszatér sokkal elborultabb, mint a ’89-es elődje. A karakterek szinte őrültnek tekinthetőek, a humor olykor elég groteszk, és nem mellesleg az egész film jóval sötétebb hangulatú lett. A kedves anyukák panaszkodtak is rendesen, hogy a gyerekük ilyen "mocskot néznek", szóval a Warner a következő résszel irányt váltott és tudjuk ez a 4. résznél hová fajult, de ez ugye másik történet. A Batman visszatér pedig egy piszkos... több»

 
A Batman visszatér volt az első olyan film, amin Dolby Digital hangot alkalmaztak. A film olyan sikeres volt bemutatásakor, hogy 3 nap leforgása alatt közel 48 millió dollárt értékben váltottak rá jegyet. több»

A film összbevétele 120 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Meryl Streep neve is felmerült Macskanő szerepére, de Tim Burton elvette, mert túl idősnek tartotta a szerephez.

(Thibo84)
 

Amikor Michelle Pfeiffer 2004-ben megtalálta a holmijai között az ostort, amelyet a forgatás során használt, nosztalgiából megpróbált egy ostorjátékot játszani, ám elmondása szerint "kissé berozsdásodott".

(Thibo84)
 

Billy Dee Williams ismét eljátszotta volna Harvey Dentet, mivel a forgatókönyv korai tervezete tartalmazza a szerepet. Ezt a karaktert később Max Shrecknek nevezték el, és Dent összes vonalát neki adták, valamint az összes Két-Arc-elemet eltávolították.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.