Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Filmdoki   2018. 07. 26.
Letérni egy bevált útról

A sötét és groteszk Batman visszatért követő negatív visszajelzéseket követően a Warner az irányváltásban látta a megoldást. Búcsút intettek Tim Burtonnek, mint rendezőnek, viszont produceri titulust még kapott. Helyére az Összeomlás és Az ügyfél rendezőjét, Joel Schumachert kérték fel, hogy végül bábjukként mozgathassák. Schumacher ugyanis Burton-höz hasonlóan egy sötétebb tónusú Batmant látott maga előtt, a Warner fejesei viszont szerették volna elkerülni az előző felvonás negatív kritikáit, és gyermek barátabbá formálták a sztorit. A forgatókönyv láttán viszont Michael Keaton csakhamar lelépett, így került a denevérmaszk mögé az ifjú titán, Val Kilmer. A szereplőgárda egyébként az előző r... több»

 
HETEDIK   2019. 09. 03.

Tommy Lee és Carrey nagyon jó párost alkotnak, szerintem egy abszolút nézhető része a Batman szériának. Persze az ez után következő részről mindez már nem mondható el...


 
ZeroHero   2019. 10. 01.

Ha nem lett volna a Batman es Robin, akkor messze ez lett volna a legrosszabb Batman film. Igy csak holtversenyben az. Atyaeg, mi volt itt. Ripacskodas - rossz rendezes es alakitasok, ertelmetlen cselekedetek -rossz forgatokonyv, elhibazott hangulatok - rossz dramaturg... S hat Nicole Kidman... edes istenem, tenyleg azt hittuk, h ennel nincs lejjebb.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

Híres színészek, egy borzalmasan rossz filmben. Ezzel mindent elmondtam. Az sem mentség, hogy lassan már 24 éves az alkotás.

 
sipiarpi   2016. 09. 05.

Így kell elbarmolni egy frankó szériát. Az egészben a U2 zenéje a legjobb. (https://www.youtube.com/watch?v=PxngIpxYLdM)

Chris O'Donnell

A film összbevétele 152 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

Jeanne Tripplehorn kapta meg majdnem Dr. Chase Meridian szerepét.

(mamiéstöti2)
 

Robin Wright Penn alakította majdnem Dr. Chase Meridiant.

(mamiéstöti2)
 

Majdnem Linda Hamilton kapta a női főszerepet a filmben.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.