Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
74
Vélemények
16
Képek
24
Videók
A hetedik fiú
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Az egyik legjobb fantasy, amit az utóbbi időbe készítettek, de a szereplők nem törődömsége jócskán lehúzta.

 
indingo   2016. 02. 18.

Eléggé tucatfilmre sikeredett sajnos. Korábbi filmekből összerakott történet, amelyhez nem kell túl sok fantázia, hogy az ember kitalálja az eseményeket. Ben Barnesról meg mindig az jut az eszembe, hogy az Eurovizios Dalversenyt is megjárta!


 
rbernadett   2015. 04. 26.

Az még nem is lett volna baj, hogy egy eredeti ötlet sincs a filmben ha a kivitelezés jó, de sajnos az sem lett jó. A film legalább fele sötétben játszódik, ami nálam már eleve rossz pont, a többi része pedig unalmas.

 
Orosz István   2016. 05. 20.

Előzetes alapján nagyon megtetszett felhívtam a haveromat, majd rávettem menjünk el moziba. Megtörtént. Csalódottan jöttünk ki. A látvány nagyon jó volt, de még a látvány se tudta kompenzálni a dolgokat.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 04.

Sajnos nagy csalódás volt ez a film, pedig sok jó része is lenne ennek a filmnek de nagyon elsiklott. Ez talán annak köszönhető, hogy hiába voltak jó színészek benne nem vették komolyan a dolgot. Hiába lett volna izgalams a történet és ötletes a szövegkönyv ezt nem tükrözte, hiába lehetett volna ez a film igen látványos az effektek nem hozták a várt szintet. Szóval nem állt össze egy egésszá a film. Kétség nem fér hozzá hogy ez a film az egyik legnagyob bukása 2014-nek.

Kit Harington
Julianne Moore
Ben Barnes
Jeff Bridges
Ben Barnes
Ben Barnes
Julianne Moore
Julianne Moore
Alicia Vikander
Olivia Williams
Jeff Bridges
Jeff Bridges
Ben Barnes
Antje Traue
Ben Barnes
Julianne Moore
Jeff Bridges
 
Szeretem a látványos filmeket. Imádom, ha elkényeztetnek az alkotók és lenyűgöző vizualitással támadnak rám. Azt viszont már kevésbé kedvelem, ha pusztán csak erre alapoznak a készítők és elhanyagolják a forgatókönyvet... több»
 
A Seventh Son (A hetedik fiú) fantasy film nem más, mint egy látványos kliséorgia. Jó színészek, sárkányok, szépen koreografált harcjelenetek. Hol csúszott mégis el annyira, hogy a film nemhogy jó, de még közepes sem lett? több»

A film összbevétele 114 178 613 dollár volt (imdb.com).

 

A film speciális effektjeivel megbízott Rhythm and Hues Studios időközben csődbe ment. A Legendary Pictures további öt millió dollárt adott a cégnek, hogy be tudják fejezni a munkálatokat.

(ps)
 

Miután Alex Pettyfert kidobták a filmből, a szerepére Shiloh Fernandez, Sam Claflin, Caleb Landry Jones és is jelentkezett.

(ps)
 

Miután Jennifer Lawrence kiszállt a filmből, a szerepére számos színésznőt meghallgattak, többek közt Dianna Agront, Imogen Pootst és Felicity Jonest.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.