Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

A hetedik fiú (2014)

Seventh Son
Filmadatlap
 
32
Szereplők
75
Vélemények
16
Képek
12
Videók

Galéria (16)

Kit Harington
Julianne Moore
Ben Barnes
Jeff Bridges
Ben Barnes
Ben Barnes
Julianne Moore
Julianne Moore
Alicia Vikander
Olivia Williams
Jeff Bridges
Jeff Bridges
Ben Barnes
Antje Traue
Ben Barnes
Julianne Moore
Jeff Bridges

Videók (12)

 
stevepisti   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0
Kár érte!

Egy nagyon jó ötletből, szerintem keveset sikerült megvalósitani. Kesze - kusza történet. Sokkal többet vártam ettől a filmtől!

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Az egyik legjobb fantasy, amit az utóbbi időbe készítettek, de a szereplők nem törődömsége jócskán lehúzta.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Eléggé tucatfilmre sikeredett sajnos. Korábbi filmekből összerakott történet, amelyhez nem kell túl sok fantázia, hogy az ember kitalálja az eseményeket. Ben Barnesról meg mindig az jut az eszembe, hogy az Eurovizios Dalversenyt is megjárta!

 
rbernadett   2015. 04. 26.

0

Az még nem is lett volna baj, hogy egy eredeti ötlet sincs a filmben ha a kivitelezés jó, de sajnos az sem lett jó. A film legalább fele sötétben játszódik, ami nálam már eleve rossz pont, a többi része pedig unalmas.

 
Orosz István   2016. 05. 20.

0

Előzetes alapján nagyon megtetszett felhívtam a haveromat, majd rávettem menjünk el moziba. Megtörtént. Csalódottan jöttünk ki. A látvány nagyon jó volt, de még a látvány se tudta kompenzálni a dolgokat.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 04.

0

Sajnos nagy csalódás volt ez a film, pedig sok jó része is lenne ennek a filmnek de nagyon elsiklott. Ez talán annak köszönhető, hogy hiába voltak jó színészek benne nem vették komolyan a dolgot. Hiába lett volna izgalams a történet és ötletes a szöv... több»

 
Szilonka   2017. 05. 31.

0

Egynek elment a film, de több tucat ilyen film készült már, ahol legalább a történet izgalmas.

A film összbevétele 114 178 613 dollár volt (imdb.com).

 

A film speciális effektjeivel megbízott Rhythm and Hues Studios időközben csődbe ment. A Legendary Pictures további öt millió dollárt adott a cégnek, hogy be tudják fejezni a munkálatokat.

(ps)
 

Miután Alex Pettyfert kidobták a filmből, a szerepére Shiloh Fernandez, Sam Claflin, Caleb Landry Jones és is jelentkezett.

(ps)
 

Miután Jennifer Lawrence kiszállt a filmből, a szerepére számos színésznőt meghallgattak, többek közt Dianna Agront, Imogen Pootst és Felicity Jonest.

(ps)
 

Korábban úgy volt, hogy a filmet a Warner Bros. adja ki, és a Legendary Entertrainment fogja finanszírozni a munkálatokat. A két nagyvállalat már mindenben megegyezett, már a reklámanyagok is elkészültek, amikor a Legendary Entertrainment összeolvadt a Universal Picturesszel, amely átvette a film kiadását. Néhány korábbi reklámanyagon még a Warner Bros. logója látható.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint a film zenéjét Tuomas Kantelinen és A. R. Rahman szerezték volna, de 2013 őszén lecserélték őket.

(ps)
 
A Seventh Son (A hetedik fiú) fantasy film nem más, mint egy látványos kliséorgia. Jó színészek, sárkányok, szépen koreografált harcjelenetek. Hol csúszott mégis el annyira, hogy a film nemhogy jó, de még közepes sem lett? több»