Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
73
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Timon   2020. 04. 17.

legújabb vélemény

Gyakorlatilag ezen három műfaj kombinációja egy önálló műfajt hozott létre ez a film. A fekete-fehér rész a legjobban mutatta be az ún. felhőtlenebb életformát.Az első színes résznél pedig érződött,hogy fordulatos rész közeledik.Szinte tökéletesen kimérték ezt a cselekménysorozatot.Merly Streep szerepét szimpatikusnak találom ebben is. 10/10

 
indingo   2017. 04. 15.

Ritka manapság egy mozifilmnél, hogy van mondanivaló is a látvány mögött. Ezt a kiszínesedő elbeszélésmódot nagyon élveztem, jól kitalálták a készítők.


 
hp   2015. 01. 25.

Volt ebben potenciál, de végül ez is csak egy lett a manapság divatos young-adult filmek közül. A súlyosabb sci-fi filmek előtt jó bevezető lehet a műfajjal ismerkedőknek, de ezen azért gyorsan túl lehet lépni.

 
dulkap   2015. 01. 29.

Érdekes bár nem újkeletü a téma. Sajnos azonban ezeket a kérdéseket elég szájbarágósan és egy tinifilm színvonalán mutatja be sok hibával. A filmélményt Bridges menti meg nálam a teljesen rossztól.

 
Deku   2017. 10. 14.

Meryl miatt mertem belevágni de sajnos ő sem volt húzóereje a filmnek. Ez a film elvből nem tetszett, se a háttér történt se semmi. Mivel unatkoztam mégis rávettem magam. Hátha alapon lesz belőle valami de ez valami förtelmes amit itt összehordtak.

Brenton Thwaites
Odeya Rush
Brenton Thwaites
Brenton Thwaites
Odeya Rush
Taylor Swift
Jeff Bridges
Jeff Bridges
Brenton Thwaites
Brenton Thwaites
Odeya Rush
Odeya Rush
Brenton Thwaites
Brenton Thwaites
Odeya Rush
Katie Holmes
Alexander Skarsgård
Meryl Streep
Jeff Bridges
Jeff Bridges
Brenton Thwaites

A film összbevétele 66 980 456 dollár volt (imdb.com).

 

A könyv főszereplője tizenkét éves, de a filmben Brenton Twaithes játssza, aki pont kétszer annyi. A filmben végül tizenhat évest játszott.

(lolita13)
 

Lois Lowry-nak felajánlottak egy cameo szerepet a filmben, de az írónő elutasította.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Több mint 22 ezer kötetet használtak az Emlékek őre könyvtárához, amelyeket a forgatás végén iskoláknak adományoztak.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.