Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
72
Vélemények
11
Képek
8
Videók
 
indingo   2017. 04. 15.

Ritka manapság egy mozifilmnél, hogy van mondanivaló is a látvány mögött. Ezt a kiszínesedő elbeszélésmódot nagyon élveztem, jól kitalálták a készítők.

 
hp   2015. 01. 25.

Volt ebben potenciál, de végül ez is csak egy lett a manapság divatos young-adult filmek közül. A súlyosabb sci-fi filmek előtt jó bevezető lehet a műfajjal ismerkedőknek, de ezen azért gyorsan túl lehet lépni.


 
dulkap   2015. 01. 29.

Érdekes bár nem újkeletü a téma. Sajnos azonban ezeket a kérdéseket elég szájbarágósan és egy tinifilm színvonalán mutatja be sok hibával. A filmélményt Bridges menti meg nálam a teljesen rossztól.

 
Deku   2017. 10. 14.

Meryl miatt mertem belevágni de sajnos ő sem volt húzóereje a filmnek. Ez a film elvből nem tetszett, se a háttér történt se semmi. Mivel unatkoztam mégis rávettem magam. Hátha alapon lesz belőle valami de ez valami förtelmes amit itt összehordtak.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Olvastam a könyvet mielőtt megnéztem a filmet és hozta azt, amit vártam, bár azért a könyv ebben az esetben is jobb mint a film. A téma nagyon érdekes, amit jól összeraktak, bár jobban is ki lehetett volna bontani!

Brenton Thwaites
Odeya Rush
Brenton Thwaites
Brenton Thwaites
Odeya Rush
Taylor Swift
Jeff Bridges
Jeff Bridges
Brenton Thwaites
Brenton Thwaites
Odeya Rush
Odeya Rush
Brenton Thwaites
Brenton Thwaites
Odeya Rush
Katie Holmes
Alexander Skarsgård
Meryl Streep
Jeff Bridges
Jeff Bridges
Brenton Thwaites

A film összbevétele 66 980 456 dollár volt (imdb.com).

 

A könyv főszereplője tizenkét éves, de a filmben Brenton Twaithes játssza, aki pont kétszer annyi. A filmben végül tizenhat évest játszott.

(lolita13)
 

Lois Lowry-nak felajánlottak egy cameo szerepet a filmben, de az írónő elutasította.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Több mint 22 ezer kötetet használtak az Emlékek őre könyvtárához, amelyeket a forgatás végén iskoláknak adományoztak.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.