Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74

Ne engedj el (2010)

Never Let Me Go
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Ne engedj el
 
indingo   2017. 10. 25.

Összességében maga a történet, az ötlet nagyon tetszett. Kicsit dühítő volt és felháborító és üvöltene közben az ember. Nem egy pörgős darab, de kedvelhető a mondani valója.

 
rbernadett   2015. 06. 09.

Ez a film borzasztóan lehangoló, szívbemarkoló és elkeserítő, mégis szép.


 
hszpp   2017. 02. 02.

Nagyon szeretem ezt a filmet,noha elég fiatalon láttam először. Egyáltalán nem vidám,mégsem sírós dráma. Inkább elgondolkodtató,s elszomorító. A film után én legalábbis elgondolkodtam jó pár dolgon,amin amúgy a hétköznapi tevékenységek közepette nem tettem volna. Biztosan megnézetném minden iskolában.

 
Szilonka   2017. 07. 22.

Könyvben hatásosabb volt számomra a film. Nagyon hasonlít a Szigetre - bár az nekem jobban bejött-, ez kicsit lagymatagabb, lassúbb és ebből kifolyólag unalmas is.

 
hsanya182   2016. 03. 01.

Szomorú filmecske, az orvostudomány áttörésére alapoz, szinte megszünnek a betegségek egy találmány során. A múlt mindenkiben legbelül oly közelinek tünik, mégsincs visszaút bármennyire szeretnénk. Szerintem érdemes menézni, nem egy átlagos szerelmi történet, igaz a közepétől kicsit vontatottá válik, de ettől eltekintve nézhető, aranyos...

A film összbevétele 9 455 232 dollár volt (imdb.com).

 

Carey Mulligan kedvenc könyve a Ne engedj el!, és aktívan kampányolt azért, hogy megkapja a szerepet.

(kázsé)
 

Mark Romanek szerint a forgatás legnehezebb része a gyerekszínészekkel való munka volt.

(kázsé)
 

Carey Mulligan a film kedvéért tanult meg vezetni.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.