Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Méh (2010)

Womb
Filmadatlap
 
15
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Méh

Galéria (11)

Eva Green

Videók (1)

 
Artemisia   2020. 04. 13.

legújabb vélemény

4
Szerelem a síron túlról

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film az egyszerűség látszatába bújtatva egy végtelen mesterművet rejt. Csak egy megszokott művészfilmnek tűnik, amely egy elvont témáról, a klónozásról filozofálgat, miközben hétköznapi események peregnek a cselekmény keretében. Ez a felszín azonb... teljes kritika»

 
indingo   2016. 02. 17.

1

Nagyon beteg film, nagyon beteg nővel. Elveszíti a szerelmét, utána megszüli, felneveli. A gyerek mindvégig anyjaként szereti a nőt. A nő a kisgyerekben is a szerelmét látta? Sose tekintet rá úgy, mint a gyerekére? A szerelem sose változott át szeretetté? A gyerek érzéseire nem gondolt?

 
hsanya182   2016. 11. 29.

1

Elég költséghatékony "művészfilm" az elengedés témájáról. Pazar, rideg, morbid, bizarr negatív jelzőkkel illetném. Merész ilyen történetet megfilmesíteni. Végül is párkapcsolati probléma az alapja, a nő nem bírja elengedni a férfit akit szeret, és ne... több»

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

1

Ez a film egy olyan témát boncolgat, amit elképzelhető, hogy a jövőben meg fogunk élni mi is, ha nem szabunk gátat végre a tudománynak és az emberi "jogoknak". A sztori érdekes és felháborító egyben. Több kérdés is felmerül a megnézése alatt. Igen el... több»

 
Bazzzsi   2019. 01. 08.

0

Anyai szeretet kontra beteges szerelem? Kell egy fajta gyomor a filmhez, nem egyszerű darab.

 
Timcsi   2019. 02. 02.

0

Eva Green legbetegebb alakítása. A története nehezen elfogadható, helynként felkavaró.

 
idefix   2015. 10. 04.

0

Nagyon bele tudtam élni magamat a filmbe. Mély nyomot hagy, megrendítő és félelmetes. Elgondolkodtató és szívbemarkoló, sokszor depresszív. Érdekes feltevések sora.

A film összbevétele 36 257 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás során Eva Green és a gyermek Tommyt alakító Tristan Christopher nagyon közel kerültek egymáshoz, rendszeresen együtt játszottak a forgatási szünetekben.

(Artemisia )
 

Filegauf Benedek azt nyilatkozta, hogy ha valaki őt hozná vissza a halálból úgy, ahogy Rebecca teszi Tommyval a film során, nagyon hálás lenne neki.

(Artemisia )
 

A Die Welt német lap hosszas interjút közölt Eva Greennel, aki többek között sci-fi helyett szerelmes filmként mutatta be a Wombot.

(Artemisia )
 

A bemutató után 2 nagy német újság, a Süddeutsche Zeitung és a Die Welt is elismerő kritikákat közölt a filmről.

(Artemisia )
 

A film főleg német és francia költségvetésből készült, amit némi magyar támogatás is kiegészített.

(Artemisia )