75% 40 szavazat
Látom, amit látsz

Látom, amit látsz

Látom, ami látsz
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
12
Szereplők (12)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Péter  
Hartai Petra
Vilmányi Benett
Szabó Mátyás
Vilmányi Benett
Hartai Petra
Vilmányi Benett
Hartai Petra

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Ábel (Vilmányi Benett), a húszas évei végén járó, rendkívüli képességekkel megáldott fiatalember egy gyermekmentő szervezetnél dolgozik, amelyet a vak Fellegi professzor (Lukáts Andor) felügyel. Ábel a szemét becsukva képes az eltűnt gyerekek szemével érzékelni, ezzel segítve a megtalálásukat.… Több


Rendező: Mátyás Szabó
Premier (HU): 2023.06.22.
Forgalmazó: Filmsquad

KULCSSZAVAK

 
2023.11.04 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

Kb. 3/10 eddig (félidőben)

Ó jaj. Ez a film rendelkezik a magyar filmek összes tipikus betegségével. A szereplők úgy beszélnek, mintha felolvasnának, az egész felettébb vontatott, kb. háromnegyed óra után derül ki, hogy egyáltalán mit láttunk addig, de csoda, hogy odáig bírtam. Mellesleg ami addigra kiderült, az már mind benne is volt a film ismertetőjében. A végéig feltételezem, hogy még további két mondatban összefoglalható dolog fog hozzáadódni. A főszereplő csajozása teljesen életszerűtlenül béna. A zene, pontosabban a síri hangok, amelyek aláfestik a sárgászöld, fakó tónusú filmet, felébresztik a nézőben az öngyilkossági hajlamot. A nyomasztó és kopár lakótelepi képek nyomasztó szocreál enteriőrökkel párosulnak. Ha van olyan, hogy moldáviai bányakatasztrófa, hangulatában az lehet ilyen. Ezen a ponton mondhatja azt az ember, hogy OK, de legalább a történet lebilincsel. Hát, nem mondom, hogy az alapkoncepció ne lenne érdekes, de eddig nem jött ki belőle semmi. Nem, nem és nem. Az elmúlt 10 évben láttam számos kiváló magyar filmet, ezt nem tudom közéjük sorolni. Mazochista nézőknek tudom ajánlani.

0
 
2023.11.02 sptt

Érdekes alaptörténet, nagyon lassú vonalvezetéssel, remek színészi játékokkal, sajnos néha unalomba fulladó történettel. Vilmányi Benett fiatal kora ellenére nem először játszik kiválóan, az pedig fantasztikus, hogy Hartai Petrából hogy lett a Kölyök... Több

0
 
2023.06.23 Péter

Őszintén szólva én a szereposztás miatt nagyon vártam ezt a filme, és bár emiatt nem is csalódtam, a cselekmény nem egy kissé túlságosan elvontnak tűnt. Szerintem jobban is ki lehetett volna dolgozni ezt a sztorit, de ettől függetlenül meg lehet nézni!

0
 
2023.06.22 bill

Számomra alapvetően tetszett a képi világa ennek a filmnek, illetve a történetet is érdekesnek és ötletesnek találtam, de valahogy annyira nem fogott meg. Mindenesetre szerintem érdemes beülni rá.

0
 
2023.06.30 Niko

Izgi a világa. Egyedi film lett, szuper karakterekkel.

0

A film 2 568 530 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 837 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1