Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
80

A nő

(Her)
A nő
 
indingo  2017. 04. 18.

Tetszett a történet, érdekes volt, bár nekem picit furcsa volt ez a fajta kapcsolat a géppel. Remek zenék csendültek fel benne.

 
GedyPapa  2017. 03. 13.

2x is láttam már és szerintem harmadjára is meg fogom tekinteni, hiszen valami hihetetlen. Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog fogni. Annyira mai és annyira aktuális. A mindennapokban egyre inkább kezd áttolódni a kommunikáció az online térre az "igazi" hús-vér beszélgetésről. Ennek a következő fokozata az, amikor már a másik oldalon nem is hús-vér ember van, hanem egy gép. De az egyik fél attól még érző lény lesz, így bármikor beleszerethet abba, akivel annyi időt tölt. Ezt boncolgatja ez a film, ami zsenialitásával bárkit a képernyő elé láncolhat.

 
Deku  2017. 07. 26.

Valami durván elvont orbitális bénaság lett ez. Most ilyen történetet ki talál már ki? Ez borzasztóra sikeredett. Az egész film untatott, az első pár perc után nem alig bírtam magammal annyira untam.

 
Szilonka  2017. 07. 22.

Engem lekötött a film, nem volt túl sablonos. A gép és ember kapcsolatán még egy szintet ugrottak. Az, hogy a "nő"-nek több viszonya is volt gondolható volt.

 
Berto49  2017. 12. 15.

Embernek ember a társa. Szerintem ez a film fő mondanivalója, amelyben egy válófélben lévő férfi beleszeret egy szuperintelligens operációs rendszerbe, „aki” Samanthá-nak nevezte el magát és végül addig fejlesztették önmagukat, vagyis a hasonló operációs rendszereket, hogy elhagyták az eredeti gazdájukat, szerelmüket. Egyszer meg lehetett nézni, de nem túlságosan nagy durranás. Joaquin Phoenix és Scarlett Johansson (csak hanggal) nagyon jók.

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Amy Adams
Amy Adams
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
Joaquin Phoenix
Olivia Wilde
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
Joaquin Phoenix
Amy Adams
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
Corn and Soda: A nő
A nő képes volt tehát arra, hogy az elcsépelt kliséket is érdekessé tegye, és ehhez nagyon meg sem kellett erőltetnie magát.
 

A filmben Spike Jonze adja a hangját annak a virtuális játékbeli űrlénynek, amely folyton pimaszkodik a Theodorral.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film operatőre, Hoyte van Hoytema ey cameo-szerep erejéig feltűnik a filmben. A bulijelenet elején látható.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Samantha, az operációs rendszer hangját eredetileg Samantha Morton kölcsönözte. Miután a rendező, Spike Jonze elkezdte szerkeszteni a filmet, úgy érezte, valami nincs rendben. Morton áldását adta arra, hogy a rendező új főszereplő után nézzen. Ekkor került a képbe Scarlett Johansson.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.