Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
56
Vélemények
25
Képek
4
Videók
A nő
 
HercegPeter   2019. 07. 13.

legújabb vélemény

Már a szerelmet is le lehet tölteni?

Spoilerveszély! Senki se essen abba a hibába, mint én, miszerint a leírás alapján eldönti, hogy ez egy hülyeség! Én így tettem, de aztán mégis rávettem magam, hogy megnézzem. És milyen jól tettem! Így már értelmet nyert a történet. A filmnek két hata... teljes kritika»

 
indingo   2017. 04. 18.

Tetszett a történet, érdekes volt, bár nekem picit furcsa volt ez a fajta kapcsolat a géppel. Remek zenék csendültek fel benne.


 
Deku   2017. 07. 26.

Valami durván elvont orbitális bénaság lett ez. Most ilyen történetet ki talál már ki? Ez borzasztóra sikeredett. Az egész film untatott, az első pár perc után nem alig bírtam magammal annyira untam.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

2x is láttam már és szerintem harmadjára is meg fogom tekinteni, hiszen valami hihetetlen. Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog fogni. Annyira mai és annyira aktuális. A mindennapokban egyre inkább kezd áttolódni a kommunikáció az online térre a... több»

 
Berto49   2017. 12. 15.

Embernek ember a társa. Szerintem ez a film fő mondanivalója, amelyben egy válófélben lévő férfi beleszeret egy szuperintelligens operációs rendszerbe, „aki” Samanthá-nak nevezte el magát és végül addig fejlesztették önmagukat, vagyis a hasonló operá... több»

 
Szilonka   2017. 07. 22.

Engem lekötött a film, nem volt túl sablonos. A gép és ember kapcsolatán még egy szintet ugrottak. Az, hogy a "nő"-nek több viszonya is volt gondolható volt.

 
TomÁcs   2018. 08. 07.

Joaquin Phoenix jól hozta a kicsit szokatlan, nem túl szociális karaktert. A története az elejétől fogva egész érdekes volt.

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Amy Adams
Amy Adams
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
Joaquin Phoenix
Olivia Wilde
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
Joaquin Phoenix
Amy Adams
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Rooney Mara

A film összbevétele 47 351 251 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Spike Jonze adja a hangját annak a virtuális játékbeli űrlénynek, amely folyton pimaszkodik a Theodorral.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film operatőre, Hoyte van Hoytema ey cameo-szerep erejéig feltűnik a filmben. A bulijelenet elején látható.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Samantha, az operációs rendszer hangját eredetileg Samantha Morton kölcsönözte. Miután a rendező, Spike Jonze elkezdte szerkeszteni a filmet, úgy érezte, valami nincs rendben. Morton áldását adta arra, hogy a rendező új főszereplő után nézzen. Ekkor került a képbe Scarlett Johansson.

(hp )
 

Spike Jonze minden nap egy-két órára összezárta Amy Adams és Joaquin Phoenixet egy szobában, hogy minél jobban megismerjék egymást. A film forgatásának végére a két színész között szoros barátság alakult ki.

(hp )
 

A filmben Chris Cooper is játszott, jelenteit azonban végül kivágták a filmből.

(hp )
 

Scarlett Johansson már korábban is kölcsönözte a hangját egy operációs rendszernek a Robot Chicken: Donkey Puchban (2005).

(hp )
 

A nő Spike Jonze első olyan filmje, melynek ő maga írta a forgatókönyvét.

(hp )
 

A futurisztikus látványvilágú film nagy részét Shanghaiban forgatták. A háttérben többször is láthatjuk a Wolrd Financial Center épületét.

(hp )
 
A nő képes volt tehát arra, hogy az elcsépelt kliséket is érdekessé tegye, és ehhez nagyon meg sem kellett erőltetnie magát. több»
 
kritika több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.