Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
86%

A nő (2013)

Her
Filmadatlap
 
28
Szereplők
55
Vélemények
25
Képek
4
Videók
A nő

Galéria (25)

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Amy Adams
Amy Adams
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
Joaquin Phoenix
Olivia Wilde
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
Joaquin Phoenix
Amy Adams
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Rooney Mara

Videók (4)

 
HercegPeter   2019. 07. 13.

legújabb vélemény

0
Már a szerelmet is le lehet tölteni?

Spoilerveszély! Senki se essen abba a hibába, mint én, miszerint a leírás alapján eldönti, hogy ez egy hülyeség! Én így tettem, de aztán mégis rávettem magam, hogy megnézzem. És milyen jól tettem! Így már értelmet nyert a történet. A filmnek két hata... teljes kritika»

 
indingo   2017. 04. 18.

0

Tetszett a történet, érdekes volt, bár nekem picit furcsa volt ez a fajta kapcsolat a géppel. Remek zenék csendültek fel benne.

 
Deku   2017. 07. 26.

0

Valami durván elvont orbitális bénaság lett ez. Most ilyen történetet ki talál már ki? Ez borzasztóra sikeredett. Az egész film untatott, az első pár perc után nem alig bírtam magammal annyira untam.

 
Berto49   2017. 12. 15.

0

Embernek ember a társa. Szerintem ez a film fő mondanivalója, amelyben egy válófélben lévő férfi beleszeret egy szuperintelligens operációs rendszerbe, „aki” Samanthá-nak nevezte el magát és végül addig fejlesztették önmagukat, vagyis a hasonló operá... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

0

2x is láttam már és szerintem harmadjára is meg fogom tekinteni, hiszen valami hihetetlen. Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog fogni. Annyira mai és annyira aktuális. A mindennapokban egyre inkább kezd áttolódni a kommunikáció az online térre a... több»

 
Szilonka   2017. 07. 22.

0

Engem lekötött a film, nem volt túl sablonos. A gép és ember kapcsolatán még egy szintet ugrottak. Az, hogy a "nő"-nek több viszonya is volt gondolható volt.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

0

Egy hátborzongató történet. Ez vár ránk a jövőben? A teljes elidegenedés embertársainktól. Mondjuk néha amikor elnézek a metron és mindenki a telefonját nyomkodja, talán már benne is vagyunk.

A film összbevétele 47 351 251 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Spike Jonze adja a hangját annak a virtuális játékbeli űrlénynek, amely folyton pimaszkodik a Theodorral.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film operatőre, Hoyte van Hoytema ey cameo-szerep erejéig feltűnik a filmben. A bulijelenet elején látható.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Samantha, az operációs rendszer hangját eredetileg Samantha Morton kölcsönözte. Miután a rendező, Spike Jonze elkezdte szerkeszteni a filmet, úgy érezte, valami nincs rendben. Morton áldását adta arra, hogy a rendező új főszereplő után nézzen. Ekkor került a képbe Scarlett Johansson.

(hp)
 

Spike Jonze minden nap egy-két órára összezárta Amy Adams és Joaquin Phoenixet egy szobában, hogy minél jobban megismerjék egymást. A film forgatásának végére a két színész között szoros barátság alakult ki.

(hp)
 

A filmben Chris Cooper is játszott, jelenteit azonban végül kivágták a filmből.

(hp)
 
A nő képes volt tehát arra, hogy az elcsépelt kliséket is érdekessé tegye, és ehhez nagyon meg sem kellett erőltetnie magát. több»