Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
56
Vélemények
25
Képek
4
Videók
A nő
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Amy Adams
Amy Adams
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
Joaquin Phoenix
Olivia Wilde
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
Joaquin Phoenix
Amy Adams
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
Rooney Mara
 
HercegPeter   2019. 07. 13.

legújabb vélemény

Már a szerelmet is le lehet tölteni?

Spoilerveszély! Senki se essen abba a hibába, mint én, miszerint a leírás alapján eldönti, hogy ez egy hülyeség! Én így tettem, de aztán mégis rávettem magam, hogy megnézzem. És milyen jól tettem! Így már értelmet nyert a történet. A filmnek két hatalmas erőssége van. Az egyik Joaquin Phoenix játéka, a másik pedig a kiváló párbeszédek, amik nélkül ugyebár maga a film sem lenne. És akkor még nem is beszéltünk a mellékszerepekben feltűnő színészekről. Chris Pratt nagyon viccesen néz ki. A futurisztikus technológia is tetszett. A téma elgondolkodtató. Bele lehet-e szeretni valakibe, akit sosem láthatunk, mivel nem is egy élő ember, csak egy gép? Ha belegondolunk, a valóságban is lehet néha olya... több»

 
indingo   2017. 04. 18.

Tetszett a történet, érdekes volt, bár nekem picit furcsa volt ez a fajta kapcsolat a géppel. Remek zenék csendültek fel benne.


 
Deku   2017. 07. 26.

Valami durván elvont orbitális bénaság lett ez. Most ilyen történetet ki talál már ki? Ez borzasztóra sikeredett. Az egész film untatott, az első pár perc után nem alig bírtam magammal annyira untam.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

2x is láttam már és szerintem harmadjára is meg fogom tekinteni, hiszen valami hihetetlen. Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog fogni. Annyira mai és annyira aktuális. A mindennapokban egyre inkább kezd áttolódni a kommunikáció az online térre az "igazi" hús-vér beszélgetésről. Ennek a következő fokozata az, amikor már a másik oldalon nem is hús-vér ember van, hanem egy gép. De az egyik fél attól még érző lény lesz, így bármikor beleszerethet abba, akivel annyi időt tölt. Ezt boncolgatja ez a film, ami zsenialitásával bárkit a képernyő elé láncolhat.

 
Berto49   2017. 12. 15.

Embernek ember a társa. Szerintem ez a film fő mondanivalója, amelyben egy válófélben lévő férfi beleszeret egy szuperintelligens operációs rendszerbe, „aki” Samanthá-nak nevezte el magát és végül addig fejlesztették önmagukat, vagyis a hasonló operációs rendszereket, hogy elhagyták az eredeti gazdájukat, szerelmüket. Egyszer meg lehetett nézni, de nem túlságosan nagy durranás. Joaquin Phoenix és Scarlett Johansson (csak hanggal) nagyon jók.

 
A nő képes volt tehát arra, hogy az elcsépelt kliséket is érdekessé tegye, és ehhez nagyon meg sem kellett erőltetnie magát. több»
 
kritika több»

A film összbevétele 47 351 251 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Spike Jonze adja a hangját annak a virtuális játékbeli űrlénynek, amely folyton pimaszkodik a Theodorral.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film operatőre, Hoyte van Hoytema ey cameo-szerep erejéig feltűnik a filmben. A bulijelenet elején látható.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Samantha, az operációs rendszer hangját eredetileg Samantha Morton kölcsönözte. Miután a rendező, Spike Jonze elkezdte szerkeszteni a filmet, úgy érezte, valami nincs rendben. Morton áldását adta arra, hogy a rendező új főszereplő után nézzen. Ekkor került a képbe Scarlett Johansson.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.