Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Az élet habzsolva jó (2013)

The Spectacular Now
Filmadatlap
 
18
Szereplők
36
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 05.

legújabb vélemény

0

Érdekes és elgondolkodtató film komoly, letisztult szerepekkel. Kedves film, nem lett nagy kedvenc, de egyszer mindenképp meg lehetett nézni.

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Furcsa volt a két főszereplők szerelmesként látni, más filmek után. A történet egy erős közepes, életszagú, nem túlcsicsázott film. Korrekt film, egyszer érdemes megnézni.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 23.

0

Én nagyon szerettem a The Spectacular Now-t, már csak a két főszereplő miatt is, akik sokkal hitelesebbek szerelmes párként, mint ellenségként (mint a Beavatottban). Ahogy mondani szokták: nagyon helyesek együtt :) A sztori amúgy semmi olyat nem ad, ... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Ez a film nekem személy szerint nem igazán tetszett de borzasztó rossz sem lett így azért nézhető kategóriába esik. A karakterekre nem volt panaszom de ez kevés volt a jó filmhez.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 23.

0

Nem is tudom hova tegyem a filmet. Szerintem nem volt nagy szám mégis volt benne valami... az uncsi hétköznapi jeleneteken kívül. Érdekes a forgatókönyv még ha a kivitelezés nem is lett annyira fényes volt benne fantázia. Szerintem egy iszonyat átlag... több»

 
Szilonka   2018. 04. 10.

0

Helyes történet két emberről, akik egy véletlen folytán kerülnek közel egymáshoz és bár elsőre különbözőnek tűnnek nagyon is hasonlóak és hasonló családi problémákkal kell megküzdeniük.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

0

Kedves romantikus történet, semmi több. A történet kiszámítható, de ha csak egy kis lazulás miatt megnézzük, nem fogjuk megbánni, mert leköti az embert, csak ne várjon tőle többet, mint amit egy egyszerű inkább tinis romantikus film nyújtani tud

A film összbevétele 6 918 591 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Jason Leigh ügynöke hezitált, hogy a színésznő elvállalja-e a szerepet a film alacsony költségvetése miatt. Ám ekkor mondták neki, hogy Julianne Moore is nagyon szeretné a szerepet, s ha Leigh nemet mond, akkor Moore-nak adják. Ez hamar meggyőzte az ügynököt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor Shailene Woodley megtudta, hogy újraírták a forgatókönyvet, elgondolkodott rajta, hogy kilép a filmből. Miles Teller beszélte rá, hogy maradjon.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Abban a jelenetben, amikor Aimee és Shutter a bárban ülnek Shutter apjával, a színészek végig improvizáltak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sutter szerepét olyan színészeknek is felajánlották, mint Thomas McDonnell vagy Nicholas Hoult.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Aimee szerepét először Saoirse Ronannak ajánlották fel.

(ArpiHajdu és Réci)