Sutter a mának él. A népszerű gimis srác sokat iszik, sokat bulizik, és nincsenek tervei a jövőre nézve. Azaz, jó úton van afelé, hogy alkoholista lesz belőle. Miután a barátnője faképnél hagyja, Sutter megint a piához fordul. Jól leissza magát, és másnap reggel az Aimee nevű iskolatársának a háza előtt, a füvön ébred. A lány nem népszerű, nem bulizik és nem pasizik, ráadásul sci-fit olvas, mégis valahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A kapcsolatuk azonban Sutter miatt nem éppen problémamentesek
Én nagyon szerettem a The Spectacular Now-t, már csak a két főszereplő miatt is, akik sokkal hitelesebbek szerelmes párként, mint ellenségként (mint a Beavatottban). Ahogy mondani szokták: nagyon helyesek együtt :) A sztori amúgy semmi olyat nem ad, ... több»
Nem is tudom hova tegyem a filmet. Szerintem nem volt nagy szám mégis volt benne valami... az uncsi hétköznapi jeleneteken kívül. Érdekes a forgatókönyv még ha a kivitelezés nem is lett annyira fényes volt benne fantázia. Szerintem egy iszonyat átlag... több»
Jennifer Jason Leigh ügynöke hezitált, hogy a színésznő elvállalja-e a szerepet a film alacsony költségvetése miatt. Ám ekkor mondták neki, hogy Julianne Moore is nagyon szeretné a szerepet, s ha Leigh nemet mond, akkor Moore-nak adják. Ez hamar meggyőzte az ügynököt.
(ArpiHajdu és Réci)Amikor Shailene Woodley megtudta, hogy újraírták a forgatókönyvet, elgondolkodott rajta, hogy kilép a filmből. Miles Teller beszélte rá, hogy maradjon.
(ArpiHajdu és Réci)Abban a jelenetben, amikor Aimee és Shutter a bárban ülnek Shutter apjával, a színészek végig improvizáltak.
(ArpiHajdu és Réci)Sutter szerepét olyan színészeknek is felajánlották, mint Thomas McDonnell vagy Nicholas Hoult.
(ArpiHajdu és Réci)A film James Ponsoldt rendező és a Scott Neustadter, Michael H. Weber forgatókönyvíró páros második közös munkája az 500 nap nyár című film után.
(ArpiHajdu és Réci)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »