Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
18
Szereplők
35
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 10. 23.

legújabb vélemény

Nem is tudom hova tegyem a filmet. Szerintem nem volt nagy szám mégis volt benne valami... az uncsi hétköznapi jeleneteken kívül. Érdekes a forgatókönyv még ha a kivitelezés nem is lett annyira fényes volt benne fantázia. Szerintem egy iszonyat átlagos film a tinikről, de nem tiniknek. Komolyabb a meder amiből merít és ezért nem szabad keresni a tipikus tinifilmek motívumait. Van benne pár persze, hiszen róluk szól ezt tagadni sem lehet, de komolyan szinten mozog a film egy kicsit. Ettől nekem kicsit unalmassá vált.

 
indingo   2017. 04. 11.

Furcsa volt a két főszereplők szerelmesként látni, más filmek után. A történet egy erős közepes, életszagú, nem túlcsicsázott film. Korrekt film, egyszer érdemes megnézni.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 23.

Én nagyon szerettem a The Spectacular Now-t, már csak a két főszereplő miatt is, akik sokkal hitelesebbek szerelmes párként, mint ellenségként (mint a Beavatottban). Ahogy mondani szokták: nagyon helyesek együtt :) A sztori amúgy semmi olyat nem ad, amit már nem láthattunk volna: Van egy lány, aki igazi szürke kisegér, na és egy jópofa srác, aki páratlan humorával és az élethez való laza hozzáállásával vesz le minden csajt a lábáról. Persze már a legeslegelejétől érezhető, hogy ezzel a lazasággal leplezni próbál valamit, majd aztán kissé felületesen érinti is a film a problémát Sutterről és a hamis (vagy inkább nem létező) apa képéről. A Sutter anyját alakító Jennifer Jason Leigh-t pont egy hasonló tini életérzést bemutató filmben, a Változó világban láttam először. Na és Brie Larson is feltűnik egy mellékszerepben...Ki sejtette még akkor, hogy hamarosan Oscar-díjas színésznőként köszönthetjük? A történet tehát átlagos, de a karakterek és a hangulata mindenképpen átlagon felüli. Mostanában nagyon ráállt a filmipar a tinédzserekre és az ő problémáikra, de annyi sablonos mű létezik ebben a kategóriában, hogy öröm ha néha olyan kivétellel találkozunk, mint ez a film.

 
Deku   2017. 08. 30.

Ez a film nekem személy szerint nem igazán tetszett de borzasztó rossz sem lett így azért nézhető kategóriába esik. A karakterekre nem volt panaszom de ez kevés volt a jó filmhez.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Kedves romantikus történet, semmi több. A történet kiszámítható, de ha csak egy kis lazulás miatt megnézzük, nem fogjuk megbánni, mert leköti az embert, csak ne várjon tőle többet, mint amit egy egyszerű inkább tinis romantikus film nyújtani tud

A film összbevétele 6 918 591 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Jason Leigh ügynöke hezitált, hogy a színésznő elvállalja-e a szerepet a film alacsony költségvetése miatt. Ám ekkor mondták neki, hogy Julianne Moore is nagyon szeretné a szerepet, s ha Leigh nemet mond, akkor Moore-nak adják. Ez hamar meggyőzte az ügynököt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Amikor Shailene Woodley megtudta, hogy újraírták a forgatókönyvet, elgondolkodott rajta, hogy kilép a filmből. Miles Teller beszélte rá, hogy maradjon.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Abban a jelenetben, amikor Aimee és Shutter a bárban ülnek Shutter apjával, a színészek végig improvizáltak.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.