Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Napos oldal (2012)

Silver Linings Playbook
Filmadatlap
 
30
Szereplők
92
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Greeta   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

0

Nem ájultam el tőle és nem éreztem, hogy olyan különleges lett volna a film. A zenék jók voltak, de valahogy a két főszereplő nekem nem illett össze.

 
indingo   2017. 10. 15.

0

Nem egy szokványos film, picit furcsa és érthetetlen érzelmi szálakkal, de mindenképpen kedvelhető történettel. Jennifer Lawrence alakítása szerintem nem volt kiemelkedő és Cooperrel sem illenek össze.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 15.

0

A film, amelyben mindenki egy kicsit őrült, ám épp ezért szerethető minden figura a történetben. A könyvhöz képest a film egy jó nagy adag Hollywood faktort kapott egy igazán kibővített és szimbolikus tánc jelenetben, amelyre a színészek hetekig kész... több»

 
rbernadett   2015. 04. 17.

0

Számomra egy kicsit érthetetlen a film és a könyv körüli hype. Egy teljesen átlagos romantikus film semmi kiemelhető mondanivalóval.

 
HercegPeter   2018. 11. 27.

0

Ez a film olyan, mint egy tinivígjaték felnőttesebb verziója. Mondhatjuk, hogy igazi sztárparádé, de nekem De Niro volt az, aki számomra maradandót nyújtott. A többiek sem akárkik, de ennek ellenére nem tudott megfogni a történet. Bradley Cooper nem ... több»

 
MP170506   2017. 07. 12.

0

Sokkal többre számítottam ettől a filmtől, az eleje jól indul, de valahogy utána leül a történet, nekem kevés volt. Pedig a színészek mindent megtettek.

 
Edii   2015. 04. 21.

0

Annyira nem rossz, valamicske mondanivalója is akad, habár elég unalmas én vontatott. Legnagyobb baja viszont hogy amint a csaj színre lép, abban a másodpercben lehet tudni hogy mi lesz a vége, szinte már sablonos a történet, ami néha érdekesebb, néha laposabb szakaszokból áll...

Galéria (11)

Videók (1)

A film összbevétele 236 412 453 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Lawrence olyan színésznőket ütött ki a nyeregből Tiffany szerepéért, mint Blake Lively, Kirsten Dunst és Rooney Mara. Utóbbi azért is érdekes, mert Lawrence jelentkezett a Tetovált lány főszerepére, amit végül Mara kapott meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Harvard Orvosi karának pszichiátere, Dr. Steven Schlozman Jennifer Lawrence karakterénél borderline személyiség zavart diagnosztizált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A 2004-es Millió dolláros bébi óta a Napos oldal volt az első film, ami elérte a "Nagy 5-öst": azaz jelölést kapott az 5 fő kategóriában az Oscar ceremónián (Legjobb film, férfi és női főszereplő, rendező és forgatókönyv). Továbbá még kiegészítette ezt a legjobb mellékszereplő és vágás jelölésekkel is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mark Wahlberg-et beválogatták a filmbe, de az utolsó pillanatban David O. Russell mégis Bradley Cooper mellett döntött.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet 33 nap alatt forgatták le.

(ArpiHajdu és Réci)
 

David O. Russell eredetileg Vince Vaughn-ra és Zooey Deschanel-re gondolt a főszerepekben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Tiffany-t eredetileg Anne Hathaway játszotta volna, ám egyeztetési problémák miatt a színésznő mégsem tudta vállalni a szerepet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film története 2008-ban játszódik, de az egyik Eagles-meccsen lehet látni, hogy az egyik szurkoló Michael Vick-es mezben van. A sportoló azonban 2008-ban még nem volt Eagles játékos.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film Matthew Quick Napos oldal című regénye alapján készült.

(ArpiHajdu és Réci)
 

David O. Russell személyes tapasztalatai miatt vállalta el a film rendezését, ugyanis bipoláris zavarokkal küzd.

(SódóGA)
 
Szerelmi történet pszichiátriai kezeltekről, hétköznapi nehézségekkel küzdő fiatal őrületekkel, akik nehezen kezelik az életet. több»