Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

Napos oldal (2012)

Silver Linings Playbook
Filmadatlap
 
30
Szereplők
92
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Napos oldal
 
Greeta   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Nem ájultam el tőle és nem éreztem, hogy olyan különleges lett volna a film. A zenék jók voltak, de valahogy a két főszereplő nekem nem illett össze.

 
indingo   2017. 10. 15.

Nem egy szokványos film, picit furcsa és érthetetlen érzelmi szálakkal, de mindenképpen kedvelhető történettel. Jennifer Lawrence alakítása szerintem nem volt kiemelkedő és Cooperrel sem illenek össze.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 15.

A film, amelyben mindenki egy kicsit őrült, ám épp ezért szerethető minden figura a történetben. A könyvhöz képest a film egy jó nagy adag Hollywood faktort kapott egy igazán kibővített és szimbolikus tánc jelenetben, amelyre a színészek hetekig készültek, ám e nélkül nem is lenne az igazi. Bradley Cooper, na és persze a hihetetlenül tehetséges Jennifer Lawrence első közös produkciója (utána már-már unásig sok közös munka követte, amelyeknek többsége azért nem sikerült rosszul). Sok-sok kedvenc jelenetem közül a number one, amikor Tiffany és Pat az első randevújukon ülnek az étteremben, egyikük teát, másikuk müzlit rendel és azon vitatkoznak, melyikük az őrültebb (eredeti nyelven a legjobb). Egy igazi keserédes film, amiket nagyon szeretek, nehéz témája ellenére szórakoztató, és a film nézése közben elgondolkodsz, mi is a saját napos oldalad.

 
rbernadett   2015. 04. 17.

Számomra egy kicsit érthetetlen a film és a könyv körüli hype. Egy teljesen átlagos romantikus film semmi kiemelhető mondanivalóval.

 
HercegPeter   2018. 11. 27.

Ez a film olyan, mint egy tinivígjaték felnőttesebb verziója. Mondhatjuk, hogy igazi sztárparádé, de nekem De Niro volt az, aki számomra maradandót nyújtott. A többiek sem akárkik, de ennek ellenére nem tudott megfogni a történet. Bradley Cooper nem túl hiteles a félőrölt szerepében, míg Jennifer Larence már egy fokkal jobb volt. A vége, az utolsó tíz perc azért jó lett. Az ember szinte izgul a tánc előtt. Ennek ellenére a befejezés azért elég kiszámítható.

 
Szerelmi történet pszichiátriai kezeltekről, hétköznapi nehézségekkel küzdő fiatal őrületekkel, akik nehezen kezelik az életet. több»

A film összbevétele 236 412 453 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Lawrence olyan színésznőket ütött ki a nyeregből Tiffany szerepéért, mint Blake Lively, Kirsten Dunst és Rooney Mara. Utóbbi azért is érdekes, mert Lawrence jelentkezett a Tetovált lány főszerepére, amit végül Mara kapott meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Harvard Orvosi karának pszichiátere, Dr. Steven Schlozman Jennifer Lawrence karakterénél borderline személyiség zavart diagnosztizált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A 2004-es Millió dolláros bébi óta a Napos oldal volt az első film, ami elérte a "Nagy 5-öst": azaz jelölést kapott az 5 fő kategóriában az Oscar ceremónián (Legjobb film, férfi és női főszereplő, rendező és forgatókönyv). Továbbá még kiegészítette ezt a legjobb mellékszereplő és vágás jelölésekkel is.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.