Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Napos oldal (2012)

Silver Linings Playbook
Filmadatlap
 
30
Szereplők
93
Vélemények
28
Képek
1
Videók

Galéria (28)

Videók (1)

 
uniterra   2023. 01. 02.

legújabb vélemény

0

Alapvetően kellemes film, bár már a közepéig eljutva kezdtem unni a főszereplő unos-untalan nyavalygását neje után. Tudom, ez volt benne a dráma, a mozgatórugó, de szerintem eléggé természetellenes. Viszont jól építkezett a főszereplő Cooper. Jennife... több»

 
indingo   2017. 10. 15.

0

Nem egy szokványos film, picit furcsa és érthetetlen érzelmi szálakkal, de mindenképpen kedvelhető történettel. Jennifer Lawrence alakítása szerintem nem volt kiemelkedő és Cooperrel sem illenek össze.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 15.

0

A film, amelyben mindenki egy kicsit őrült, ám épp ezért szerethető minden figura a történetben. A könyvhöz képest a film egy jó nagy adag Hollywood faktort kapott egy igazán kibővített és szimbolikus tánc jelenetben, amelyre a színészek hetekig kész... több»

 
rbernadett   2015. 04. 17.

0

Számomra egy kicsit érthetetlen a film és a könyv körüli hype. Egy teljesen átlagos romantikus film semmi kiemelhető mondanivalóval.

 
HercegPeter   2018. 11. 27.

0

Ez a film olyan, mint egy tinivígjaték felnőttesebb verziója. Mondhatjuk, hogy igazi sztárparádé, de nekem De Niro volt az, aki számomra maradandót nyújtott. A többiek sem akárkik, de ennek ellenére nem tudott megfogni a történet. Bradley Cooper nem ... több»

 
MP170506   2017. 07. 12.

0

Sokkal többre számítottam ettől a filmtől, az eleje jól indul, de valahogy utána leül a történet, nekem kevés volt. Pedig a színészek mindent megtettek.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Azon ritka filmek egyike, melynek könyvváltozatát előbb olvastam, mint láttam volna a filmet. És érdekes módon mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya. Jennifer Lawrence és Bradley Cooper tökéletes választások erre a nem mindennapi romantikus filmre.

A film összbevétele 236 412 453 dollár volt (imdb.com).

 

Jennifer Lawrence olyan színésznőket ütött ki a nyeregből Tiffany szerepéért, mint Blake Lively, Kirsten Dunst és Rooney Mara. Utóbbi azért is érdekes, mert Lawrence jelentkezett a Tetovált lány főszerepére, amit végül Mara kapott meg.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Harvard Orvosi karának pszichiátere, Dr. Steven Schlozman Jennifer Lawrence karakterénél borderline személyiség zavart diagnosztizált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A 2004-es Millió dolláros bébi óta a Napos oldal volt az első film, ami elérte a "Nagy 5-öst": azaz jelölést kapott az 5 fő kategóriában az Oscar ceremónián (Legjobb film, férfi és női főszereplő, rendező és forgatókönyv). Továbbá még kiegészítette ezt a legjobb mellékszereplő és vágás jelölésekkel is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mark Wahlberg-et beválogatták a filmbe, de az utolsó pillanatban David O. Russell mégis Bradley Cooper mellett döntött.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmet 33 nap alatt forgatták le.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Szerelmi történet pszichiátriai kezeltekről, hétköznapi nehézségekkel küzdő fiatal őrületekkel, akik nehezen kezelik az életet. több»