Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74

St. Vincent (2014)

St. Vincent De Van Nuys
Filmadatlap
 
28
Szereplők
35
Vélemények
16
Képek
1
Videók
St. Vincent
Bill Murray
Bill Murray
Jaeden Lieberher
Melissa McCarthy
Naomi Watts
Jaeden Lieberher
Jaeden Lieberher
Bill Murray
Bill Murray
Bill Murray
Naomi Watts
Melissa McCarthy
Bill Murray
Bill Murray
Naomi Watts
Bill Murray
Jaeden Lieberher
Melissa McCarthy
Bill Murray
Jaeden Lieberher
Bill Murray
Jaeden Lieberher
Chris O'Dowd
Jaeden Lieberher
Bill Murray
 
urbanistaa   2018. 08. 26.

legújabb vélemény

Vigjáték létére van mondanivaló, tartalom. Humoros, vicces, kellemes film. A Melissa McKathy-tól megszokott pörgés azonban hiányzik. Ettől függetlenül érdemes megnézni.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Melissa McCarthy egyik olyan szerepe, ami nem igazán passzol karakteréhez, nem tud úgy kibontakozni a szerep korlátai miatt. Másfelől viszont van benne fantázia.


 
indingo   2017. 04. 15.

Élveztem a filmet, bár ki lehetett találni a végét. A karakterek nem eléggé kidolgozottak Bill Murrey-t leszámítva. Kicsit lassú a film, de egyszer meg lehet nézni.

 
dulkap   2015. 05. 21.

Egy sokszor látott történet, ami ennek ellenére jól indult a kiváló Bill Murray alakításával. Aztán átment erőltetett drámába, amibe igyekeztek minél több konfliktust és tragédiát beleerőltetni, amiket aztán szinte szó nélkül el is vágnak. Egyáltalán nem rossz film, csak pár dolog teljesen felesleges benne.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

Bill Murray még tudott egy igazán jó filmet mutatni, talán az ő alakítása a legmegindítóbb a filmben. A történet kicsit sablonos és kiszámíthat, de egy kedvelhető darab.

 
Minek ülnénk be egy olyan filmre, amit már milliószor láttunk és tudjuk mi a vége? Ugyanis nem Vincent MacKenna (Bill Murray) volna az első olyan filmtörténeti figura, aki a morgós öreg szerepében tetszeleg egészen addig, amíg ki nem derül, hogy a szíve mélyén ő is jó ember. több»

A film összbevétele 54 837 234 dollár volt (imdb.com).

 

A film 13 millió dollárból készült el. A kritikusoktól pozitív kritikákat kapott.

(Bogi87)
 

Mivel Bill Murraynek nincs ügynöke, ezért nehéz megnyerni egy filmhez. A felkéréseket akkor fogadja el, ha a rendező szövege megnyeri őt, csak akkor hajlandó találkozni velük. E film esetében is ez történt, Melfi Murraynal a repülőtér gyorséttermében találkozott, és egy sajtos szendvics mellett sikerült rábeszélni őt a forgatókönyv elolvasására, majd a szerep elvállalására.

(Bogi87)
 

Theodore Melfi író-rendező-producernek ez volt az első nagyfilmje, előtte csak rövidfilmeket készített.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.