Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
32
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
VvV   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

Nekem annyira megtetszett a film, pontosabban annak zenéi, hogy a CD-t is be kellett szereznem. Fülbemászó, remek dallamok. A történet is izgalmas volt.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 15.

Nagyon tetszett a film, pedig a romantikus vígjáték nem a kedvenc műfajom. Nagyszerű zenék, Keira Knightley és Mark Ruffalo is a kedvenc színészeim közé tartozik, nagyszerű zenék vannak benne, az pedig különösen tetszett, hogy nem az a tipikus love story végkifejlettel operál. Igazi feel-good mozi, mindenkinek javaslom!


 
indingo   2018. 01. 01.

Nagyon helyes történet, ami nem is a szerelemről szól, inkább a szeretetről és az emberi kapcsolatokról. Remek, fülbemászó dallamok csendülnek fel benne.

 
Deku   2017. 07. 24.

Zseniális film volt ez, Mark Ruffalo nevét meglátva azonnal tudtam, hogy én meg akarom nézni ezt a filmet. Nem kellett csalódjak, igazán jópofa és egyedi a történet.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 23.

Láttam már jobb romantikus vígjátékot, viszont nem mondhatni a filmre hogy pocsék. Meg tudott nevettetni és nem tolta túlságosan a csöpögős romantikus részleteket. Inkább megmaradt a minimumnál és inkább a zenére összpontosított. Ami nagyon nem passz... több»

 
TomÁcs   2018. 08. 10.

Remek zenékkel tarkított szerelemes film.

 
Lonka   2017. 07. 28.

Nagyon jól felépített film volt. Tetszettek az igényesen megírt dalok, nagyon dallamosak voltak nem csak kitöltő szerepük volt. A története érzelmes és a szereposztása is nagyon különleges.

A film összbevétele 63 464 861 dollár volt (imdb.com).

 

Mark Ruffalo és Keira Knightley néhány hetet együtt lógott, mielőtt a produkció megkezdődött volna, hogy felépítsék kémiájukat és karakterüket, és, hogy könnyebben tudjanak improvizálni.

(dailyfilmsan )
 

A filmben szerepel Mark Ruffalo fia, Keen is. Ő az egyik kissrác, akit abban a jelentben láthatunk, amikor a zenekar elkészíti első felvételét a sikátorban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film eredeti munkacíme: Can a Song Save Your Life? (Szó szerint: Képes egy dal megmenteni az életed?) volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ebben a filmben debütált a filmvásznon a Maroon 5 énekese, Adam Levine.

(ps)
 

Keira Knightley a film kedvéért megtanult gitározni. Ebben segítségére zenész férje, James Righton volt. Knightley bevallása szerint azonban a gitárórák majdnem váláshoz és gyilkossághoz vezettek.

(ps)
 

Keira Knightley-t csak azt követően kérték fel a főszerepre, miután Scarlett Johansson visszautasította azt.

(ps)
 

A kávéházas jelentben, melyben Greta és Dan összeveszik, a pultnál feltűnik Sharman Macdonald, Keira Knightley édesanyja is.

(ps)
 

Dave szerepére a Boyzone egykori énekese, Ronan Keating is jelentkezett. A szerepet végül a Maroon 5 énekese, Adam Levine kapta.

(ps)
 
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek ezt a filmet. A vígjátékok, a zene és a romantika kedvelőinek kötelező, ám azoknak is javasolt, akik félnek a csöpögős jelenetektől, hiszen abban nem lesz részük. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.