Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
30
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 15.

Nagyon tetszett a film, pedig a romantikus vígjáték nem a kedvenc műfajom. Nagyszerű zenék, Keira Knightley és Mark Ruffalo is a kedvenc színészeim közé tartozik, nagyszerű zenék vannak benne, az pedig különösen tetszett, hogy nem az a tipikus love story végkifejlettel operál. Igazi feel-good mozi, mindenkinek javaslom!

 
indingo   2018. 01. 01.

Nagyon helyes történet, ami nem is a szerelemről szól, inkább a szeretetről és az emberi kapcsolatokról. Remek, fülbemászó dallamok csendülnek fel benne.


 
Deku   2017. 07. 24.

Zseniális film volt ez, Mark Ruffalo nevét meglátva azonnal tudtam, hogy én meg akarom nézni ezt a filmet. Nem kellett csalódjak, igazán jópofa és egyedi a történet.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 23.

Láttam már jobb romantikus vígjátékot, viszont nem mondhatni a filmre hogy pocsék. Meg tudott nevettetni és nem tolta túlságosan a csöpögős romantikus részleteket. Inkább megmaradt a minimumnál és inkább a zenére összpontosított. Ami nagyon nem passzolt a filmbe az a két főszereplő, ugyanis semmi kémia nem nyilvánult meg közöttük sajnos. Mint két tesó.

 
TomÁcs   2018. 08. 10.

Remek zenékkel tarkított szerelemes film.

 
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek ezt a filmet. A vígjátékok, a zene és a romantika kedvelőinek kötelező, ám azoknak is javasolt, akik félnek a csöpögős jelenetektől, hiszen abban nem lesz részük. több»

A film összbevétele 63 464 861 dollár volt (imdb.com).

 

Mark Ruffalo és Keira Knightley néhány hetet együtt lógott, mielőtt a produkció megkezdődött volna, hogy felépítsék kémiájukat és karakterüket, és, hogy könnyebben tudjanak improvizálni.

(dailyfilmsan)
 

A filmben szerepel Mark Ruffalo fia, Keen is. Ő az egyik kissrác, akit abban a jelentben láthatunk, amikor a zenekar elkészíti első felvételét a sikátorban.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film eredeti munkacíme: Can a Song Save Your Life? (Szó szerint: Képes egy dal megmenteni az életed?) volt.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.