Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%

Szerelemre hangszerelve (2013)

Begin Again
Filmadatlap
 
26
Szereplők
32
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
VvV   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

0

Nekem annyira megtetszett a film, pontosabban annak zenéi, hogy a CD-t is be kellett szereznem. Fülbemászó, remek dallamok. A történet is izgalmas volt.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 15.

1

Nagyon tetszett a film, pedig a romantikus vígjáték nem a kedvenc műfajom. Nagyszerű zenék, Keira Knightley és Mark Ruffalo is a kedvenc színészeim közé tartozik, nagyszerű zenék vannak benne, az pedig különösen tetszett, hogy nem az a tipikus love story végkifejlettel operál. Igazi feel-good mozi, mindenkinek javaslom!


 
indingo   2018. 01. 01.

0

Nagyon helyes történet, ami nem is a szerelemről szól, inkább a szeretetről és az emberi kapcsolatokról. Remek, fülbemászó dallamok csendülnek fel benne.

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Zseniális film volt ez, Mark Ruffalo nevét meglátva azonnal tudtam, hogy én meg akarom nézni ezt a filmet. Nem kellett csalódjak, igazán jópofa és egyedi a történet.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 23.

0

Láttam már jobb romantikus vígjátékot, viszont nem mondhatni a filmre hogy pocsék. Meg tudott nevettetni és nem tolta túlságosan a csöpögős romantikus részleteket. Inkább megmaradt a minimumnál és inkább a zenére összpontosított. Ami nagyon nem passz... több»

 
TomÁcs   2018. 08. 10.

0

Remek zenékkel tarkított szerelemes film.

 
Lonka   2017. 07. 28.

0

Nagyon jól felépített film volt. Tetszettek az igényesen megírt dalok, nagyon dallamosak voltak nem csak kitöltő szerepük volt. A története érzelmes és a szereposztása is nagyon különleges.

Galéria (12)

Videók (1)

A film összbevétele 63 464 861 dollár volt (imdb.com).

 

Mark Ruffalo és Keira Knightley néhány hetet együtt lógott, mielőtt a produkció megkezdődött volna, hogy felépítsék kémiájukat és karakterüket, és, hogy könnyebben tudjanak improvizálni.

(dailyfilmsan )
 

A filmben szerepel Mark Ruffalo fia, Keen is. Ő az egyik kissrác, akit abban a jelentben láthatunk, amikor a zenekar elkészíti első felvételét a sikátorban.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film eredeti munkacíme: Can a Song Save Your Life? (Szó szerint: Képes egy dal megmenteni az életed?) volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ebben a filmben debütált a filmvásznon a Maroon 5 énekese, Adam Levine.

(ps)
 

Keira Knightley a film kedvéért megtanult gitározni. Ebben segítségére zenész férje, James Righton volt. Knightley bevallása szerint azonban a gitárórák majdnem váláshoz és gyilkossághoz vezettek.

(ps)
 

Keira Knightley-t csak azt követően kérték fel a főszerepre, miután Scarlett Johansson visszautasította azt.

(ps)
 

A kávéházas jelentben, melyben Greta és Dan összeveszik, a pultnál feltűnik , Keira Knightley édesanyja is.

(ps)
 

Dave szerepére a Boyzone egykori énekese, Ronan Keating is jelentkezett. A szerepet végül a Maroon 5 énekese, Adam Levine kapta.

(ps)
 
Meleg szívvel ajánlom mindenkinek ezt a filmet. A vígjátékok, a zene és a romantika kedvelőinek kötelező, ám azoknak is javasolt, akik félnek a csöpögős jelenetektől, hiszen abban nem lesz részük. több»