Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
26
Szereplők
21
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Sakáltanya
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Bolhaseb   2019. 10. 13.

legújabb vélemény

Nagyon tetszett!

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 15.

Egy jó kis zenés film, amelynek alaptörténete egy tipikus hollywood-i sztori, amelyben a kisvárosi lány a nagy városba utazik, hogy valóra váltsa álmait. Sokan akarnak betörni a zeneiparba, Violet sincs ezzel másképp, ám ő nem énekes, hanem dalszövegíró akar lenni, amihez le kell küzdenie lámpalázát és magának kell elénekelnie saját dalait. A sablonosnak ható történetet kiegészítik a jobbnál-jobb zenék és táncok, az amerikai pub-ok botrányos világa és persze a kötelező romantikus szál, amelyhez egy igazán összeillő párost sikerült találniuk a készítőknek Piper Perabo és Adam Garcia személyében. Ez az a film, amely egy elmaradhatatlan darabja a '90-es évek, fiatalokról szóló filmes felhozatalának és amelyről 10-ből 9-szer nem kapcsolok el, ha a tévében rábukkanok.


 
MP170506   2017. 07. 12.

Számomra ez egy átlagos alkotás. A történet alap, a színészek nem kiemelkedőek, semmi újat nem tud mutatni.

 
Lamboh   2017. 10. 13.

Szégyen, nem szégyen, szeretem ezt a filmet. Az egyik kedvenc film betétdalom is ebben hangzik el, és a mai napig felcsigáz ha meghallom. Semmiben sem kiemelkedő alkotás, de engem évekkel ezelőtt elkapott és azóta sem ereszt.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 19.

Nagyon jó zenés film. Imádtam az eredeti számokat amik felcsendültek benne. Bár a bárban való feldolgozások se voltak rosszak amit tánccal kísértek. Tipikus szerelmi történet. Kisvárosi lány felköltözik a nagyvárosba, hogy megcsinálja a szerencséjét és híres dalszerzővé válhasson.

 
Gondoltam, ráhangolódom a filmre, amit évente egyszer megnézek annak pozitív hajrá-optimizmusa miatt, amit végig sugall magából és nem volt nehéz dolgom. Leültem és már az első percekben elmorzsoltam egy könnycseppet, amikor Violet-et (Piper Perabo) egy jókívánsággal ereszti apja (John Goodman) az útjára, annak ellenére, hogy valamennyi porcikája ódzkodik tőle, hogy a lányát a nagyvárosba - New York - engedje. Megjegyzem, eredeti lakhelyük sem egy egyutcás putri, ez kiderül abból, ahogyan Violet-et búcsúztatják. Van ott élet rendesen. több»

A film összbevétele 113 916 474 dollár volt (imdb.com).

 

A film rendezője, David McNally a Sakáltanya előtt egy Budweiser Tv reklámjáról vált híressé, amelyet a Super Bowl alatt vetítettek.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Adam Garcia túl jól táncolt, így a rendező megkérte, hogy a táncolós jeleneteiben a mozdulatai úgy hassanak, mintha amatőr lenne.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Piper Perabo a szex jelenetek többségében test dublőrt kért.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.