Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
Videók
 
Leoni   2016. 04. 30.

Emlékezetes film, és könyv is amúgy, nagyon zeneközpontú, és érdekes belelátni egy mélypontra jutott férfi gondolataiba. Szeretem azokat a filmeket, amiben a főszereplő narrálja a történetet, John Cusack szórakoztatóan és önirónikusan teszi ezt.

 
szaka123   2018. 03. 26.

John Cusak, Jack Black, jó zene, laza stílus, minden Top 10-be sorolás. Igazán üdítő film volt. Érdemes megnézni legalább egyszer, én mondjuk többször is meg tudom nézni. :)


 
Robi92   2015. 11. 21.

A történetben semmi különös nincs,hisz a film lényege az,hogy ha valaki életében nem stimmelnek a dolgok akkor minél előbb azon van,hogy rendbe tegye az ügyeket.A szokásos mindennapi emberek életét ábrázolja,semmi fordulat,ezért nem is volt olyan érdekes.

 
Akodako   2015. 06. 16.

Egy egyedi hangulatú, egyáltalán nem sablonosnak mondható film. Magával ragadó az atmoszférája és a színészi alakítás is igényes. Érdemes megnézni! Tanulságos, elgondolkodtató.

 
cosmik   2015. 09. 30.

Nick Hornby egy ikon, és azért az, mert annyira részletesen és érzékletesen számolt be könyveiben egy egész generációt érintő problémákról, hogy az velőbe vágóan hiteles. John Cusack pedig tökéletesen magára tudta húzni a felnőni képtelen, zenerajongó Rob szerepét, mintha csak ráöntötték volna. Szóval a Pop, csajok, satöbbi egy kedves és ismerős film mindazoknak, akik menekülnének a felelősségvállalás elől, de aztán belátják, hogy kell, és kész.

John Cusack
 
15 év után sem kopott meg a film, habár ma már nem üt akkorát, mint régen, de bármikor jöhet, mert értékes alkotásról van szó, nemcsak zenerajongóknak kötelező a megtekintése, hanem mindenkinek, aki tartalmas kikapcsolódásra vágyik. több»
 
Ha szereted a vinyleket, érzed magadban a zenét és nem csak rádión hallgatsz időnként slágerlistát, hanem magad is készítettél már „best of” válogatásokat - akár életed szerelmének, akár csak úgy magadnak - egészen biztosan a te filmed is lesz a Pop, csajok satöbbi. több»
 

Jack Black a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

A film Nick Hornby azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Barry, miután látomása volt Bruce Springsteennel, azt mondja, "Good luck, goodbye", amely a zenész "Bobby Jean" című számának záró sora.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.