Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
79%

Pop, csajok satöbbi (2000)

High Fidelity
Filmadatlap
 
32
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

John Cusack

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Igazán nem egy sokatmondó film és nincs nagyon kerete sem motivációja mégis azért nézhető. Nem Jack Black miatt ő iszonyatosan pocsék és idegesítő, hanem inkább a férfiak egyszerű mechanizmusa miatt. Azt hozzá kell tenni hogy szerintem a női típusoka... több»

 
Leoni   2016. 04. 30.

2

Emlékezetes film, és könyv is amúgy, nagyon zeneközpontú, és érdekes belelátni egy mélypontra jutott férfi gondolataiba. Szeretem azokat a filmeket, amiben a főszereplő narrálja a történetet, John Cusack szórakoztatóan és önirónikusan teszi ezt.

 
Berto49   2019. 07. 22.

0
Empátia nélkül

Valószínűleg túl öreg vagyok ahhoz, hogy ez a film le tudjon kötni. A főhős, Rob (John Cusack) partnerválasztási nehézségei teljes mértékben hidegen hagytak. A gyakori zenei együttesek és előadók emlegetése pedig számomra szinte teljesen hiábavaló információkat hordoztak. Még nem olvastam a határtalanul népszerű, vérbeli Arsenal szurkoló, Nick Hornby egyetlen könyvét sem, ezért próbálkoztam az első regényéből készült filmmel. Bátran kijelenthetem, hogy a látottak alapján hanyagolni fogom a munkásságát. Hozzájárult a véleményem alacsony szintjéhez, hogy amelyik filmben a hájpacni Black Jack csak egy percre is szerepel, az számomra már minimum egy csillagot veszít az értékéből. Nem győzök csodálkozni a kedveltségén. Ritka ellenszenves figura. Esetében az ízlésficam a legenyhébb kifejezés. (Megfelelő szinkronhangot is kapott, mivel majdnem mindig Kálloy Molnár Péter a magyar hangja. Róla csak annyit, hogy az általa felolvasott „Szigorúan ellenőrzött vonatok” című regényt nem tudtam végighallgatni - pedig csak két és fél óra - annyira irritált!) Madarat tolláról, színészt szinkronhangjáról.

 
szaka123   2018. 03. 26.

0

John Cusak, Jack Black, jó zene, laza stílus, minden Top 10-be sorolás. Igazán üdítő film volt. Érdemes megnézni legalább egyszer, én mondjuk többször is meg tudom nézni. :)

 
Robi92   2015. 11. 21.

0

A történetben semmi különös nincs,hisz a film lényege az,hogy ha valaki életében nem stimmelnek a dolgok akkor minél előbb azon van,hogy rendbe tegye az ügyeket.A szokásos mindennapi emberek életét ábrázolja,semmi fordulat,ezért nem is volt olyan érdekes.

 
Akodako   2015. 06. 16.

0

Egy egyedi hangulatú, egyáltalán nem sablonosnak mondható film. Magával ragadó az atmoszférája és a színészi alakítás is igényes. Érdemes megnézni! Tanulságos, elgondolkodtató.

 
cosmik   2015. 09. 30.

0

Nick Hornby egy ikon, és azért az, mert annyira részletesen és érzékletesen számolt be könyveiben egy egész generációt érintő problémákról, hogy az velőbe vágóan hiteles. John Cusack pedig tökéletesen magára tudta húzni a felnőni képtelen, zenerajong... több»

A film összbevétele 27 277 055 dollár volt (imdb.com).

 

Jack Black a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film Nick Hornby azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Barry, miután látomása volt Bruce Springsteennel, azt mondja, "Good luck, goodbye", amely a zenész "Bobby Jean" című számának záró sora.

(SódóGA)
 

A film külső jeleneteinek egy részét a Lane Technical High School udvarán vették fel tanítási időben, emiatt a diákok nem mehettek ki az udvarra, sőt, az ablakhoz sem, hogy ne lássák a forgatást.

(SódóGA)
 

A film záró dalát, az "I Believe" című slágert eredetileg Stevie Wonder énekelte, majd Art Garfunkel és Peter Frampton dolgozta fel. A filmben Barry, Rob és Dick ebből a három zenészből űz tréfát.

(SódóGA)