Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81

Hölgyválasz (2004)

Shall We Dance
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Hölgyválasz
 
Filmelemző   2018. 05. 07.

legújabb vélemény

A romantika kedvelőinek alapfilmje és Richard Gere illetve Jennifer Lopez jutalomjátéka. Szellemes, kedves kis sztori, minimális bonyodalmakkal. De Jennifer Lopez miatt érdemes megnézni, mert fantasztikusan táncol benne. Még a halottat is feltámasztja. Értékelés: 6.5/10 pont.

 
indingo   2017. 12. 26.

Meglepően jó humorú romantikus filmecske. A három pali tánctanulása vagy amikor együtt táncoltak az fergeteges volt. Külön örültem, hogy Gere maradt a feleségénél.


 
kaibence   2015. 03. 18.

Tényleg nem volt rossz, könnyed esti kikapcsolódásnak megfelelő, akik pedig szeretik a táncos filmeket azoknak mindenképpen meg kell nézni.

 
S.Nikolett   2015. 01. 27.

Nagyon kedves kis táncolós film, könnyen elmerülhetünk benne! Ajánlom azoknak ,akik könnyed kis délutáni filmezésre vágynak és szeretik a táncokat, vagy szeretnek táncolni.

Jennifer Lopez
Richard Gere
 

A forgatási helyszínt Torontoból Winnipegbe helyezték át a SARS vírus okozta pánik miatt.

(Puncs)
 

A film egyik jelenetében a Zenevonat című zenés-táncos film megy a háttérben.

(Puncs)
 

A körülbelül 4000 dollár értékű ékszert, amit Susan Sarandon viselt a filmben, ellopták és egy gyilkosság helyszínén találták meg 2003. július 4-én Winnipegben. A sajtó értesülései szerint az ékszert egy járműből lopták ki a forgatás helyszínén és egy szállodai szobában találták meg.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.