Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74

Béke, szerelem és félreértés (2011)

Peace, Love, & Misunderstanding
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Dorkateo   2016. 08. 16.

legújabb vélemény

Kedvemre való az idős Jane Fonda, különösen, amikor laza nagymamát játszik (pl. Georgia Rula, 2007). Jeffrey Dean Morgan-t 'sajnos' bármiben megnézném (vagy bármi nélkül...), a teliholdas boszorkányest is feledhetetlen volt. Szóval kellemes esti mozi.

 
pi   2016. 07. 19.

Ez egy tipikusan nők számára megírt történet, nem hiába három nőre épül az egész. Mindhárman más generáció képviselő, s így más-más problémákkal küzdenek, más a habitusuk, a gondolkodásmódjuk is. Érdekesen alakul kapcsolatuk az együttlakás során. Én szeretem ezt a filmet!


 
Sniper   2016. 06. 17.

Nekem nagyon tetszett ez a Jane Fondás hippi-film. Kellemes az egész film hangulata. Jó látni ezt a színészklasszikust ismét a vásznon. A többi szereplővel sem volt bajom. Jó volt a zene, J. Dean Morgan megint énekelt, igen bírtam. Könnyed kis laza családi dráma cseppnyi füves beütéssel.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.