Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
19
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Swing
 
TomÁcs   2019. 10. 15.

legújabb vélemény

Az nem tetszett a filmben. hogy annyira nem magyar. Amerikai filmeket próbál utánozni, nem sok sikerrel.

 
erare   2015. 04. 16.

Törőcsik Mari vérprofi - fáradtan életteli. Kulka zseniális ripacs; kisujjból játszik. Ónódi sokat fejlődött, szépen alakuló színésznő. Csákányi Eszternek elég egy sóhaj és értem mire gondol. A többiek játéka felejthető. A zene is egész jó, de a párbeszédek, a közhelyes frázisok, kiszámítható jelenetek...hát, ez engem nagyon zavart. Pedig az alapsztori nem rossz, de nem tudták a maximumot kihozni a produkcióból. Sajnálom. Jobb is lehetett volna.


 
indingo   2019. 08. 17.

Eléggé izzadságszagú a történet, a dalok giccsesek és unalmasak. A színészi játék jó, de többet ők se tudtak kihozni a filmből.

 
Deku   2017. 12. 10.

Ebben a filmben nekem leginkább a frappáns párbeszédek voltak a fő pozitívumok. Kedvem lett volna még tovább nézni. Igazán sajnáltam mikor elértem a végére.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

Magyar film létére nagyon nagyszabású. Parádés, sokszínű és élvezhető. Többszöri nézésre sem unalmas. Csajoknak inkább fekszik, de a fiúk sem fognak unatkozni. Kitettek a színészek magukért, főként Kulka János. Valami hátborzongató piros body-ban agyon sminkelve de azok a gesztusok amiket leművel, csodás. A filmnek van dinamikája és ereje, véleményem szerint kiérdemli a jó magyar film jelzőt.

Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Törőcsik Mari
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
 
Üde színfolt olyan katasztrófák után, mint a Szinglik éjszakája vagy az S.O.S. Love, még is tovább erősíti a magyar filmek gyerekbetegségét, miszerint nem fogja becsalni a nézőket. több»

A film összbevétele 362 313 dollár volt (imdb.com).

 

A Libri könyvkiadó vásárlói versenyének keretein belül jegyeket lehetett nyerni a premier előtti vetítésre, amire december 3-án került sor.

(ps)
 

A dalokat a színésznők maguk énekelték.

(ps)
 

A film a Unio Film, a TV2 és a Sparks közreműködésével készült.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.