Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
19
Vélemények
16
Képek
2
Videók
Swing
 
TomÁcs   2019. 10. 15.

legújabb vélemény

Az nem tetszett a filmben. hogy annyira nem magyar. Amerikai filmeket próbál utánozni, nem sok sikerrel.

 
erare   2015. 04. 16.

Törőcsik Mari vérprofi - fáradtan életteli. Kulka zseniális ripacs; kisujjból játszik. Ónódi sokat fejlődött, szépen alakuló színésznő. Csákányi Eszternek elég egy sóhaj és értem mire gondol. A többiek játéka felejthető. A zene is egész jó, de a párb... több»


 
indingo   2019. 08. 17.

Eléggé izzadságszagú a történet, a dalok giccsesek és unalmasak. A színészi játék jó, de többet ők se tudtak kihozni a filmből.

 
Deku   2017. 12. 10.

Ebben a filmben nekem leginkább a frappáns párbeszédek voltak a fő pozitívumok. Kedvem lett volna még tovább nézni. Igazán sajnáltam mikor elértem a végére.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 23.

Magyar film létére nagyon nagyszabású. Parádés, sokszínű és élvezhető. Többszöri nézésre sem unalmas. Csajoknak inkább fekszik, de a fiúk sem fognak unatkozni. Kitettek a színészek magukért, főként Kulka János. Valami hátborzongató piros body-ban agy... több»

 
Berto49   2017. 07. 18.

Ez mi akart lenni???!!! Revüfilm? Akkor mit keres benne Csákányi Eszter? Vígjáték? Legalább néhány poén kellett volna bele! Transzvesztita show? Akkor Kulka (jó, tudjuk, amit tudunk!) túlságosan keveset szerepelt benne! Egyébként színészet ide, vagy ... több»

 
diumiu   2017. 12. 29.

Kellemes csalódás volt ez a film, bár nem a legnagyobb kedvencem lesz, de ettől függetlenül egy esti filmezésnek ez tökéletesen megfelel. Törőcsik Marinak kifejezetten örültem, hogy láthattam újra a filmvásznon.

Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Törőcsik Mari
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska
Csákányi Eszter
Törőcsik Franciska

A film összbevétele 362 313 dollár volt (imdb.com).

 

A Libri könyvkiadó vásárlói versenyének keretein belül jegyeket lehetett nyerni a premier előtti vetítésre, amire december 3-án került sor.

(ps)
 

A dalokat a színésznők maguk énekelték.

(ps)
 

A film a Unio Film, a TV2 és a Sparks közreműködésével készült.

(ps)
 

utolsó filmje, a (2003) és a Swing (2014) között 11 év telt el.

(ps)
 

A film munkacíme "Dívák" volt.

(ps)
 
Üde színfolt olyan katasztrófák után, mint a Szinglik éjszakája vagy az S.O.S. Love, még is tovább erősíti a magyar filmek gyerekbetegségét, miszerint nem fogja becsalni a nézőket. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.