Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Ifjúság (2015)

Youth
Filmadatlap
 
25
Szereplők
22
Vélemények
18
Képek
10
Videók
Ifjúság

Galéria (18)

Michael Caine
Harvey Keitel
Jane Fonda
Rachel Weisz
Rachel Weisz
Harvey Keitel
Harvey Keitel
Michael Caine
Paul Dano
Michael Caine
Harvey Keitel
Rachel Weisz
Rachel Weisz
Michael Caine
Paul Dano
Michael Caine
Paul Dano
Michael Caine
Rachel Weisz
Roly Serrano
Mădălina Diana Ghenea

Videók (10)

 
tangatamanu   2022. 08. 12.

legújabb vélemény

0

A legjobb film, amit valaha láttam.

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 14.

1

Sajnálom, de nekem ez az egész nem jött át, valahogy nem éreztem rá az ízére. Sem a történet, sem a színészek nem győztek meg. Köszönöm,egy megnézés is sok(k) volt számomra.

 
Deku   2017. 07. 24.

1

Sorrentino egyik legjobb filmje, kellően eltalálta a humor és dráma között a tökéletes hangsúlyt. A sztorija úgy ahogy van felemelő és elképesztő világot tár a néző elé amivel könnyedén eléri, hogy egyenesen imádja azt. Nekem simán benne van a top 10-ben. Imádtam

 
csd   2020. 08. 06.

0
Sorentino remekműve

Az Ifjú pápa után ez volt az a film, amely felkeltette az érdeklődésemet Sorentino munkássága iránt, és bár be kellett látnom, hogy az eddigi életműnek a színvonala kissé hullámzó, ettől függeltenül, ha Sorentino csak az Ifjúságot készítette volna el, akkor is a legnagyobbak között lenne a helye. A film alapból gyönyürűen van felvéve, kevésbé szikrázó színekkel dolgozik, mindez pedig nagyon jó harmóniát teremt. A történetre nem különösebben szeretnék kitérni, nem tudnám túl hosszasan fejtegetni, de annyit leszögeznék, hogy pontosan azt az érzékiséget kaptam tőle, amit általában keresek egy filmben.

 
Berto49   2017. 07. 21.

0

Húztam-halasztottam a megnézését, pedig már elég régen megtehettem volna, valahogy éreztem, hogy nem az én filmem. Viszont nagy nevek játszanak benne, Svájcban egy luxusszállóban játszódik, ahová, vagy hasonló helyre én már biztosan nem jutok el. Az ... több»

 
citizenfour99   2016. 03. 09.

1

Öregedéssel, elmúlással foglalkozó téma, viszont szerintem Sorrentino elég humorosan és finoman közelítette meg a témát, Sorrentinótól megszokhattunk a gazdag látványvilágot, lefinomult formában ábrázoló képeket, amik engem magukkal húztak, összeségében tetszett, és újratudnám nézni bőven. Csak ajánlani tudom.

 
dailyfilmsan   2018. 08. 18.

0

Nagyon szimbolikus a film. Jó nézni igaz kicsit elnyújtottak a jelenetei. Mögöttes tartalmak tömkelege van ebben a filmben és a hangsúly a kapcsolatokon van. Nem könnyű film, nehezen emészthető de csodás. Nekem feldobta a napom.

A film összbevétele 23 459 358 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 511 189 forintot termelt. A hazai mozik összesen 44 543 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Michael Caine kiváló interjúalany, ezt már sokan elismerték, hiszen nagyszerű angol humorral rendelkezik. Mikor a filmmel kapcsolatban megkérdezték tőle, hogy nem-e szomorú, hogy idős embert kellett eljátszania, akkor azt felelte, hogy nem, mivel innen már csak egy lépés a halott ember eljátszása.

(citizenfour99)
 

A film büdzséje ismeretlen, viszont 2,698,509 dollárt termelt.

(citizenfour99)
 

A filmben, mikor Michael Caine a medencében van és bemegy hozzájuk a modell, egy nyilatkozatában elárulta, hogy számára az volt a legnehezebb, hogy eljátssza, hogy víz lenne körülötte, mivel a vizet CGI technológiával alkották meg.

(citizenfour99)
 

Michael Caine a filmben nyújtott alakításért vehette át az Európai Filmakadémia egyik legrangosabb elismerését - őt választotta az akadémia bizottsága a legjobb színésznek 2015-ben.

(erare)
 

Paolo Sorrentino az Ifjúságért 2015-ben átvehette a Legjobb rendezőnek járó elismerést az Európai Filmakadémia bizottságától.

(erare)
 
A nagy szépség ezek szerint inkább szólt az ifjúságról, míg az Ifjúság az öregedésről. Mindkettőt látni kell ahhoz, hogy legalább sejtésed legyen arról, miért jártál itt. több»
 
Ha Fellini még élne, olyan filmeket készítene, mint az Oscar-díjas Paolo Sorrentino: az Ifjúság gyönyörű mű lett. több»
 
Végre széles moziforgalmazásban is látható az Oscar-díjas Paolo Sorrentino új rendezése: az Ifjúság. Kényezteti a szemet, a szellemet. Szebb karácsonyi premiert aligha választhatnánk. több»