80% 51 szavazat
Amit szerelemnek hívnak

Amit szerelemnek hívnak

The Thing Called Love
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A fiatal Miranda Presley New Yorkból Nashvillebe érkezik, egy country dalíró/énekes tehetségkutató versenyre. A helyszínen megismerkedik a zseniális James Wrightal - egyik riválisával -, aki azonnal elbűvöli a lányt...

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1994.04.01.
Samantha Mathis
Dermot Mulroney
Samantha Mathis
Samantha Mathis
River Phoenix
River Phoenix
Samantha Mathis
River Phoenix
River Phoenix
Samantha Mathis
Samantha Mathis
Sandra Bullock
Samantha Mathis
 
2020.09.01 freeman

legújabb vélemény

király film

0
 
2020.04.14 Melinda

Limonádé köntösbe bújtatott fantasztikum

Szerintem ez egy rettenetesen alulértékelt film. Imádom. Van benne valami, ami valahogy az egész élettel való küzdést eleveníti meg, és azt, hogy hogyan is kell kitartani. A cselekmény előrehaladásával mindig megjelenik egy olyan tipik amerikai autósbüféknél lévő hirdetőoszlopon egy annyira betaláló idézet, hogy - már elnézést - de 'eszemfaszommegáll'. És sajnálattal láttam, hogy volt itt egy olyan kommentelő, aki szerint ez egy feledhető film. Ha jól emlékszem nagyjából 6 éve láttam utoljára, de nem fogom benne sem River Phoenixet, sem Bullockot sem a többi szereplőt elfelejteni. Azt a számot pedig pláne nem, aminek a címe: Maybe God's woman, too.

2
 
2017.07.08 panhnedy

Volt ebben a filmben minden. Romantika, dráma és némi nevetéssel is megfűszerezve. Sandra Bullockot én imádom, szerintem bármilyen jelentéktelen szerepből egy igazán emlékezetes alakítást tud kihozni.

0
 
2015.04.02 Tom

Na, ez az a film, amit úgy mondanak, hogy "elment", ami annyit tesz, hogy nem volt rossz, de másnap már nem fogok rá emlékezni. Bennem is inkább úgy maradt meg, hogy oké, nem unatkoztam alatta, de még egyszer biztos, hogy nem nézném meg.

0

A film összbevétele 1 029 721 dollár volt (imdb.com).

#1