A huszonéves Lee elmegyógyintézeti kezelését követően szülővárosában próbál új életet kezdeni. Hamarosan sikerül elhelyezkednie egy helyi ügyvédi irodában mint titkárnő. Újdonsült főnökét, Edward Grey-t teljesen rabul ejti a fiatal lány, kapcsolatuk hamar túljut a szokásos főnök-alkalmazott viszonyon, amelyben a tabuk nélküli szexuális vágyak kiélése központi szerepet kap.
(alexxx)Megvan honnan lett koppintva a szürke ötven árnyalata :D Mint a lusta diák szakdolgozata egy kész terméket átmixelve hozott létre egy "új sztorit" az író. Az alapja tuti ez a film volt. Nagy hatást nem gyakorolt rám csak a fancsali ábrázatot véste a ... több»
Egyezek az előttem szólóval, hogy erről másolták (rosszul) a szoft-szado-mazo árnyalatos "őrületet", sorozatot. Annak ellenére, hogy van az egész filmnek némi humoros mellékhatása, azzal nem ront az erotikán, amiből pedig több is lehetett volna. Mondanivalója: kell egy megfelelő ember, aki rátapint a lényegedre, akármennyire gagyi is vagy, és onnantól beteljesülsz. :)
Maggie Gyllenhaal a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.
(mamiéstöti2)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »