Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Visszajáró pénz (2006)

Cashback
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Videók (1)

 
Bolhaseb   2020. 04. 29.

legújabb vélemény

0

Megnéztem. Tetszett. Hónapokkal később újra megnéztem. Megfogott! Az előző véletlen találkozásokat követte az immár szándékos elmerülés a film egyedi valóságába... Hűha!!

 
HercegPeter   2017. 11. 12.

0

Nem tudom hova tenni ezt a filmet. Azt se tudom, hogy milyen műfaj. Vígjátéknak nem elég vicces, romantikusnak nem elég romantikus, drámának nem elég drámai. Bölcs akart lenni, művészi akart lenni, annyi mindenben jó akart lenni, hogy végül semmiben ... több»

 
Dracule   2015. 08. 21.

0

Egyáltalán nem jött be. Teljesen mást vártam tőle, mint amit kaptam és valahogy az én szememben nem volt meg az összhang, amit egy ilyen filmtől elvártam volna. Pedig szerintem jó volt színészi választás a szerepekre.

 
Nagy Zsolt   2019. 05. 30.

0
A különös fickó, különös világa

Anglia nem Amerika, és ez jó :) Távolabbi és közelebbi ismeretségi körömben is akad (igaz ritkán) a filmeben látotthoz hasonló, kissé "elvont", "bogaras" fazon. Ezeknél az embereknél, kettő meg kettő, néha öt. :) Érdekes így a filmen keresztül is belepillantani világukba.

 
pacific22   2020. 04. 13.

0

Sajna én nem tudtam végignézni. Az eleje még elmegy, de a focimecstől kezdve már brutál, miért van ilyen idióta csapat? Na mindegy, nekem túl extrém és kész.

 
Holló   2015. 09. 30.

0

Jó kis film volt, nekem néhol vontatott, sőt olykor túl művészieskedő, de attól függetlenül lekötött és miután vége lett, az volt a benyomásom, hogy egy jó filmet láttam.

 
mártilány   2016. 01. 07.

0

Kiválóan megrendezett alkotás. Igazi művészi munka, nagyon lekötött minden perce. Persze ahhoz, hogy az ember az ilyen filmeket élvezni tudja, rá kell hangolódni, nem elég ha az ember csak lehuppan a fotelbe, ahogy az átlagos látványos, lövölödözős Hollywoodi fimek előtt.

A film összbevétele 3 279 495 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben látható a teljes 18 perces rövidfilm (ugyanezzel a címmel), amit Oscar-díjra jelöltek.

(kázsé)
 

A filmet hat héttel a forgatókönyv megírása után már el is kezdték forgatni.

(kázsé)
 

Sean Ellis hét nap alatt írta a forgatókönyvet.

(kázsé)
 

A film egyik jelenetében Ben előbb csettint, majd kinyitja az ajtót az egyik barátjának. A két snitt felvétele között két év telt el.

(kázsé)
 

Emilia Fox felállított egy táncrudat a hálószobájában, hogy gyakorolhasson a rúdtánc jelenetre.

(kázsé)