80% 143 szavazat
Párizs, szeretlek!

Párizs, szeretlek!

Paris, je t'aime
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
102
Szereplők (102)
34
Képek (34)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
erare  

FILMINFÓ

Így mikor a férfi betegségben meghal, Holly összeomlik és ő sem akar tovább élni. Csak egyvalaki tudná felrázni fásultságából, de ő már nincs az élők sorában. Senki sem ismeri jobban Holly vágyait és álmait, mint Gerry. Még szerencse, hogy volt egy terve, … Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Franciaország, Svájc, Liechtenstein
Premier (HU): 2008.04.24.
 
2023.08.18 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

Novelláskötet filmben előadva

Remek szórakozás volt, és kiváló színészek szerepeltek benne. Nem minden részt találtam egyformán élvezetesnek, de a koncepció összességében nagyszerű. A 17 év se telt el nyomtalanul, az az epizód, amiben Zsákos Frodó a vámpírlánnyal kavar, ma már előcsal a nézőből egy elnéző mosolyt, pedig akkoriban nagy durranás lehetett ez a sötét monokróm a vér színével kiegészítve (egy évvel korábban készült ugyanezzel a képi világgal a Sin City). Néhány epizód viszont állati jó volt, például a Coen nővérek metrós jelenete Buscemivel.

0
 
2015.02.24 erare

Remek rendezők remek kisfilmjei egy csokorban - ez a Párizs, szeretlek. Központban a szerelem és a szeretet: vámpírok, elvált házaspár, gyermekét elvesztő anya, színészpalánta, bébiszitter szívében lakozó érzelem jelentése, megnyilvánulása pár perces képkockák sorozatában. Szép és megható. És elgondolkodtató.

0
 
2018.04.22 indingo

Nagyon izgalmas egyveleg és milyen érdekes, hogy néhány perc alatt is körvonalazódni tud egy történet, mondanivalóval, csattanóval, mindennel. Nekem a vak srác és Natalie Portman története tetszett a legjobban.

0
 
2022.01.10 Gauss

Nem unalmas, simán meg lehet nézni. De azért ettől még nem kiemelkedő alkotás szerintem. Több kisfilmből áll. A Natalie Portman-es rész tetszett a legjobban belőle.

0
 
2015.06.29 Buborék

Imádnivaló film. Amúgy is szeretem a romantikus és mégis humoros filmeket és ez is elnyerte a tetszésemet. A története kiváló, a színészek pedig nagyon jót alakítanak! Csak ajánlani tudom!

0

A film összbevétele 4 857 376 dollár volt (imdb.com).

#1