Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
25
Szereplők
33
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

legújabb vélemény

Kellemes kikapcsolódás mindenkinek aki szereti a romantikus filmeket. Ryan Reynolds eddigi egyik legjobb romantikus vígjátéka. Nagyon szimpatikusak a karakterek és az alaptörténet is nagyon érzelmes. Érdemes megnézni, mert meglepetésekben nincs hiány benne.

 
Deku   2017. 07. 23.

Meglepetést okozott nekem ez a film, mivel akkoriban még nem nagyon ismertem Ryan Reynolds munkásságát, viszont már itt megtudta magát szerettetni. Nagyon szíven üt és imádtam.


 
SzFa   2017. 10. 18.

Aranyos és érzelmes romantikus film jó humorral. Érzelmes látni ahogy az egyedülálló pasi a lányával hogy oldja meg a dolgokat és a kislány hogyan próbál meg kerítőnőt játszani. Ajánlani tudom a filmet mindenkinek aki szereti a romantikát.

 
zsirafcica   2018. 06. 03.

Gyönyörű film. Nem hagyja, hogy csalódj a szerelemben és lemondj róla, mert teljesen mindegy hogy hány emberrel vagy együtt, mindig tudni fogod, hogy ki az igazi, és visszatérsz hozzá, csak úgy, mint a pingvinek. Egy életre választanak párt egymásnak, és bár néha eltávolodnak a másiktól, újra és újra visszatalálnak a párjukhoz.

 
Leoni   2016. 04. 30.

Valamiért nem lett nagyon sikeres ez a film akkoriban, pedig egy teljesen jól összerakott szerelmi élettörténetet vonultat fel, a férfi-nő barátság is érdekes benne, és olyan jó ötlet volt, hogy a gyerekének mesél a korábbi életéről az apa. Kedves, vicces, szívhez szóló film.

Ryan Reynolds

A film összbevétele 31 973 840 dollár volt (imdb.com).

 

A telefonszám (212-664-7665), amit Elis ad meg Davidnek, valójában a Universal egyik száma, ami a stúdió több más filmjében is feltűnt már.

(ps)
 

A bárjeleneteket az amszterdami Jakes's Dilemma nevű pubban forgatták.

(ps)
 

Eredetileg Rachel Weisz játszotta volna Emily szerepét, de végül Summer Hartley-t alakította.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.