Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Crystaldeer   2020. 09. 24.

legújabb vélemény

0

az előttem hozzászólót követve, nekem valamiért nem volt olyan nagy áttütés ez a film. Azt mondanám, hogy Meryl Streep sokat dobott a filmen, de amúgy elég vontatott és unalmas volt. Egy teljesen átlagos romantikus film.

 
indingo   2019. 02. 21.

0

A téma szokványos és sablonokra épül és ami mögötte megbújik nem a kedvencem de ettől még sajnos megnéztem pedig Uma Thurmant sem annyira kedvelem, de mivel voltak jó filmjei is adtam egy esélyt, hát kár volt.


 
szlica   2015. 03. 01.

0

Meglepő a sztori, de épp ezért olyan jó. Romantikus történet egy 40es nő szemszögéből, ahogy önmagát próbálja legyűrni és elfogadni, hogy egy fiatal srácba szeretett bele.

Galéria (6)

Videók (1)

A film összbevétele 67 937 494 dollár volt (imdb.com).

 

A kutya, ami Meryl Streep lábán ül, miközben ő szendvicset eszik a férjével, valóban a színésznő kutyája, Digby.

(rbernadett)
 

Rafi szerepét eredetileg Sandra Bullock kapta volna, azonban ő olyan nagy mértékű változtatásokat kért az író/rendező Ben Youngertól, hogy az visszautasította azokat, így Bullock visszadobta a szerepet. Csak két héttel a felvétel előtt sikerült szerződtetni helyette Uma Thurmant.

(rbernadett)
 

Rafi 37, Dave pedig 23 éves, ami egy vicces utalás lehet a film angol címére (Prime=Prím), ugyanis mind a kettő prím szám.

(rbernadett)