Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
28
Szereplők
49
Vélemények
20
Képek
18
Videók
 
lynn008   2020. 04. 14.

legújabb vélemény

Szörnyű

Idegesítő a főszereplő, frusztrációt vált ki a folyamatos szövegelésével. Nem ritka ez ilyen fajta silány film. Nem szeretném itt lehordani mindennek, ki vagyok én..de egy csillagot sem adnék ennek a filmnek, mert: -érzelmileg nem érintett meg -csak két rész volt az egész filmben, ahol azt éreztem, hogy végre értelmes párbeszéd zajlik le -a főszereplő érzelmi intelligenciájának létezése csak a film végén nyilvánul meg(ha felszínesen nézem) -túlságosan elvont volt

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 08. 13.

Torokszorító

Már sok olyan (tini)fillmet láttunk, ahol az egyik szereplő egy halálos kórban szenved, s ebből kifolyólag a drámaiság kellőképp meg van alapozva, majd pedig 1,5-2 óráig nézhetjük, hogy a karakterek viszonya hogyan változik egymás iránt, illetve magához a betegséghez, eseteg a gyászhoz és ahhoz a tényhez, hogy hamarosan elveszítik egymást. Az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni, valamelyest követi is ezt a dramaturgiát, de bizonyos pontokban szakít a bevett hagyományokkal, s ez nagyon szimpatikus teszi a szóban forgó filmet. Már-már azt is meg merem kockáztatni, hogy elindít az útján egy új műfajt, amely merőben más az "amcsi pités" tini filmektől, azonban nem annyira megterhelő a léleknek... több»


 
MP170506   2019. 03. 12.

Jó kis film, egyszer mindenképp nézhető. Van benne humor, van benne dráma, igazi mély érzelmek. A színészek alakítása is jó. A vége drámai lett, de így volt kerek.

 
indingo   2016. 02. 16.

Az egyik legjobb film, amit 2015-ben láttam! Sok film készült már gyógyíthatatlan beteg fiatalokról, amelyek általában romantikus "sose feledlek el" filmek voltam Ez nem az. Sajnáltam, hogy a végén kiderül, hogy a főszereplő srác hazudott, de az életben is így történik...

1
 
Orosz István   2017. 06. 06.

Vegyes érzelmeket vált ki az emberből, néha komoly, néha vígjátékba vált. Egyszer nézhető kategóriába sorolnám. A mondani valója rendben van.

Thomas Mann
RJ Cyler
Olivia Cooke
Thomas Mann
RJ Cyler
Thomas Mann
RJ Cyler
Thomas Mann
Alfonso Gomez-Rejon
Molly Shannon
Thomas Mann
Molly Shannon
Thomas Mann
Olivia Cooke
Thomas Mann
Thomas Mann
RJ Cyler
Thomas Mann
RJ Cyler
Olivia Cooke
RJ Cyler
Alfonso Gomez-Rejon
Thomas Mann
Olivia Cooke
Thomas Mann
Thomas Mann
Olivia Cooke
Thomas Mann
Olivia Cooke
Thomas Mann
Nick Offerman
Jon Bernthal
Alfonso Gomez-Rejon
 
Az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni látszólag a Csillagainkban a hiba vonalán próbál lavírozni, azonban szókimondóbb és viccesebb sztorijával némiképp többet és jobbat tud adni tavalyi műfajtársánál. több»
 
Az idei Sundance-győztes mindent vitt, a fődíj mellett még a közönségdíjat is. Az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni első nézésre sokkolóan sablonszerű képet mutat korunk tinifilmjei mellé helyezve. Igaz, van benne egy jelenet, mely erejét tekintve megkérdőjelezhetetlenül átütővé teszi. Ez pedig végül az egészet átértékeli. több»
 
Alfonso Gomez-Rejon rendezése nagyon kedves és üdítően szellemes alkotás lett, melyet a karakterei és a fenomenális dialógusok miatt képtelenség nem szeretni. Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni kritika. több»

A film összbevétele 9 074 749 dollár volt (imdb.com).

 

A könyvben Rachel szobájában Daniel Craig beszélt, a filmben Hugh Jackman.

(diumiu)
 

Rachel szobájában van egy fotó Hugh Jackman "Farkas" karakteréről. Amikor a fotó megszólal a hangját valójában Hugh Jackman szólaltatta meg.

(diumiu)
 

Olivia Cooke valóban leborotválta a haját Rachel szerepe kedvéért.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.