Játssz és nyerd meg az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni című könyvet

Már a mozikban az idei fesztiválszezon kritikuskedvenc alkotása, az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni. A MozICom és a Mafab.hu közös akciójának keretein belül most egy szerencsés megnyerheti a film alapjául szolgáló azonos című sikerkönyvet.

Elképesztő sikereket ért el Alfonso Gomez-Rejon legújabb filmje, az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni. Az alkotás bejárta a világ legnevesebb fesztiváljait, és eddig közel egy tucat díjat zsebelt be. A filmet tegnaptól vetítik a magyarországi mozik, és nem túlzás, hogy a hazai kritikai fogadtatás is egészen egyedülálló.

Nyereményjátékunkban most Neked is esélyed van arra, hogy elvidd a film alapjául szolgáló könyvet. Nincs más dolgod, mint ide kattintva a Mafab.hu Facebook oldalán a nyereményjátékot beharangozó bejegyzés alá megírni, hogy melyik a kedvenc könyvadaptációd. Ha nincs Facebook profilod, az sem akadály! Küldd el a válaszod az [email protected] címre (az email tárgyába írd be: Nyereményjáték), és automatikusan bekerülsz a sorsolásba.

Az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni történetének főhőse Greg, a kissé különc középiskolás srác, aki előtt két cél lebeg: valamiként túlélni a sulit és legjobb barátjával, Earllel régi filmek olcsó verziójának elkészítéséből karriert befutni. Édesanyja javaslatára azonban elkezd barátkozni a rákos Rachellel, s a kezdetben nyűgnek érzett feladat szép lassan értékes élménnyé változik. Szoros barátság alakul ki kettejük között, miközben Greg életfelfogása is átformálódik.

A nyereményjáték szeptember 27-én (vasárnap) 20:00 órakor sorsolással zárul, melyet követően felvesszük a nyertessel a kapcsolatot. Sok szerencsét, és ne hagyjátok ki a filmet sem a hétvégi programból. Megéri!

 Ha még többet szeretnél tudni, My Favorite SpyC3%A9s%20a%20csaj,%20aki%20meg%20fog%20halni">ide kattintva látogass el a film Mafab-os adatlapjára, és böngéssz a képek és előzetesek között, vagy olvass bele a hazai online sajtó legszínvonalasabb kritikáiba.