Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Életünk apával (2014)

Infinitely Polar Bear
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
9
Videók

Galéria (12)

Videók (9)

 
Berto49   2017. 12. 03.

legújabb vélemény

0

Nagy hibám, hogy nem tudnám kellő mértékű toleranciával fogadni egy bipoláris személyiségzavarban szenvedő ember extrém tetteit, cselekedeteit. Tisztában vagyok azzal, hogy ez egy betegség, és az adott egyén nem felelős a dolgaiért, ennek ellenére ne... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 22.

0

Sajnos a történet igencsak életszagú, amely nem is véletlen, hiszen a rendező gyermekkorát mutatja be. Számomra az ügyes színészi alakítások mellett ennek a filmek abban rejlik az erőssége, ahogy a kislányok viszonyulnak az édesapjukhoz. Többször is ... több»

 
Timike   2016. 08. 14.

0

Kicsit fura volt Mark Ruffalot kisgatyában szaladgálva látni, de egyszer meg lehet nézni. Vannak benne élvezetes részek és kicsit unalmasabbak egyaránt.

 
paval   2016. 10. 01.

0

Magával ragadó dráma lett, kár, hogy a magyar mozikba nem jutott el, bár ha azt nézem, hogy mekkora közönsége lehetett volna, meg is értem. Mindenesetre nekem nagyon bejött.

 
Buffy   2016. 03. 30.

0

Ruffalot csak dicsérni lehet ebben a filmben. Igen erős alakítást hozott, de maga sztori is igen erős lett. Nagyon jó szívvel tudom ajánlani!

 
duhaj   2016. 01. 09.

0

Kicsit művészfilm jellege van számomra, és emiatt nem feltétlenül éreztem mindig életszerűen, és így azonosulni is nehéz. De egyáltalán nem rossz film, csak egy kicsit túl erősen van benne a fesztiváljelleg, ha értitek, mire gondolok.

A film összbevétele 1 824 678 dollár volt (imdb.com).

 

Az 1968-as születésű Maya Forbes debütáló egész estés játékfilmje.

(Berto49)
 

A The northern line című dalt, amely a stáblista alatt hallható Maya Forbes testvére, China adja elő.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az a jelenet, amikor a két kislány a folyósó végén állnak és figyelik, ahogy az apjuk elhagyja őket egy depressziós szakaszában, a Ragyogás című filmre utal, amelyben Danny szintén ilyen formában látja meg az ijesztő ikerlányokat.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A fim a rendező,Maya Forbes gyermekkorán alapul. A stáblista végén látható egy kép is Forbes szüleiről, akiknek a filmet is ajánlja.

(ArpiHajdu és Réci)