Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
82%

Őrült, dilis, szerelem. (2011)

Crazy, Stupid, Love.
Filmadatlap
 
29
Szereplők
88
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
elekm90   2021. 02. 10.

legújabb vélemény

1

Egész jópofa vígjáték, egy jóindulatú 4 csillagot kap tőlem. Alapvetően vicces volt, a casting remek, de néhány jelenetet túltoltak. Példaképp a filmvégi iskolai beszéd vagy a fiúk közötti verekedés az udvaron kikészített.

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Már többször láttam és arra kellet hogy rájöjjek, hogy nincs benne semmi különös. Hétköznapi, már-mér ezerszer látott sztori, de valami miatt még is kellemes a film.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 09.

0

Az Őrült, dilis szerelem volt az elmúlt évek legjobb romantikus vígjátéka. Elsősorban azért, mert összehozta az aktuális kedvenc színész páromat Emma Stone-t és Ryan Goslingot, akiknek nemsokára már olyan fantasztikus filmet köszönhettünk, mint a Kal... több»

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Tipikusan az a film amit egyszer mindenképp muszáj megnéznie mindenkinek. Hisz a szerelemből mindenki részt vesz és ez bemutatja milyen kusza is tud az lenni.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 05.

0

Még mindig jó! Hihetetlen sok a szeretet ebben a filmben és nagyon vicces, mindenképp megnézendő ! :D

 
Edii   2015. 04. 21.

0

Nagyon szórakoztató film, de azért vannak benne üresjáratok. Kicsit hosszú lett, ha 20 perccel rövidebbre vágták volna, az jót tett volna neki, de mindettől függetlenül én élveztem a filmet.

 
Norbi   2018. 07. 09.

0

Túl sok ehhez hasonló film van, ami alapesetben még nem is rossz. De sajnos nem veszi fel a versenyt társaival . A színészek sem győztek meg teljes mértékben.

Galéria (14)

Videók (2)

A film összbevétele 142 851 197 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Robbie kitörli Jessica számát a mobiltelefonjából, egy másik bejegyzést is kiolvashatunk (Joey K). Joey King valójában az a színésznő, aki Jonah Bobo húgát, Mollyt alakítja a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt Josh Groban első filmszerepe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emma Stone és Analeigh Tipton a valóságban közel egyidősek (Stone csupán 3 nappal idősebb Tiptonnál). A filmben azonban Stone karaktere a húszas évei közepén jár, míg Tiptoné csupán 17 éves.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Julianne Moore, aki a filmben Robbie mamáját alakítja, a Gyerekek jól vannak című filmben Josh Hutcherson egyik (leszbikus) édesanyját játssza, Hutcherson pedig korábban a Zathura, az űrfogócska című filmben szerepelt együtt a Robbie-t megformáló Jonah Boboval.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A mozikba "Első randi" álnéven szállították a filmet.

(SódóGA)
 

A koktél, amit Jacob iszik, az ún. "Old Fashioned", ami egyes történészek szerint az első amerikai koktél.

(SódóGA)
 

Az Őrült, dilis, szerelem Josh Groban első nagyjátékfilmje.

(SódóGA)
 

Robbie osztálya "A skarlát betű" című könyvet olvassa. Ez a regény az alapja Emma Stone korábbi, Könnyű nőcske (2010) című filmjének.

(SódóGA)
 
Tipikusan az a többszereplős, nem túl sodró lendületű mozi, amelyben a mellékszálak lassan összeérnek, hogy a remek színészek közötti interakciókat minden leosztásban élvezhessük. Így kerülnek még bele olyan remek karakterszínészek is a moziba, mint az elcsábított, majd faképnél hagyott tanárnéni (Marisa Tomei), a feleséget becserkésző szépfiú-kolléga (Kevin Bacon) vagy a bébiszitter apukája, (John Carroll Lynch) aki félreértve bizonyos apróságokat, vörös posztót látva igyekszik revánsot venni leányának el sem veszített ártatlanságáért. több»