Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
82%

Őrült, dilis, szerelem. (2011)

Crazy, Stupid, Love.
Filmadatlap
 
29
Szereplők
86
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Patya94   2020. 11. 29.

legújabb vélemény

1

Hova tűntek az ilyen és ehhez hasonló, jó romantikus vígjátékok? Ez a műfaj évről évre egyre minimalistább és semmitmondóbb lesz. Pedig csávóként mondom, hogy hiánycikk manapság a jó romantikus film. Nem bűn, ha van egy kis sztori a vígjátékban, és a... több»

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Már többször láttam és arra kellet hogy rájöjjek, hogy nincs benne semmi különös. Hétköznapi, már-mér ezerszer látott sztori, de valami miatt még is kellemes a film.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 09.

0

Az Őrült, dilis szerelem volt az elmúlt évek legjobb romantikus vígjátéka. Elsősorban azért, mert összehozta az aktuális kedvenc színész páromat Emma Stone-t és Ryan Goslingot, akiknek nemsokára már olyan fantasztikus filmet köszönhettünk, mint a Kal... több»

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Tipikusan az a film amit egyszer mindenképp muszáj megnéznie mindenkinek. Hisz a szerelemből mindenki részt vesz és ez bemutatja milyen kusza is tud az lenni.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 05.

0

Még mindig jó! Hihetetlen sok a szeretet ebben a filmben és nagyon vicces, mindenképp megnézendő ! :D

 
Edii   2015. 04. 21.

0

Nagyon szórakoztató film, de azért vannak benne üresjáratok. Kicsit hosszú lett, ha 20 perccel rövidebbre vágták volna, az jót tett volna neki, de mindettől függetlenül én élveztem a filmet.

 
Norbi   2018. 07. 09.

0

Túl sok ehhez hasonló film van, ami alapesetben még nem is rossz. De sajnos nem veszi fel a versenyt társaival . A színészek sem győztek meg teljes mértékben.

Galéria (15)

Videók (2)

A film összbevétele 142 851 197 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Robbie kitörli Jessica számát a mobiltelefonjából egy másik bejegyzést is kiolvashatunk (Joey K). Joey King valójában az a színésznő, aki Jonah Bobo húgát, Molly-t alakítja a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt Josh Groban, énekes első filmszerepe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emma Stone és Analeigh Tipton a valóságban közel egyidősek (Stone csupán 3 nappal idősebb Tipton-nál). A filmben azonban Stone karaktere a huszas évei közepén jár, míg Tipton-é csupán 17 éves.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Julianne Moore, aki a filmben Robbie mamáját alakítja, a Gyerekek jól vannak című filmben Josh Hutcherson egyik (leszbikus) édesanyját játssza, Hutcherson pedig korábban a Zathura, az űrfogócska című filmben szerepelt együtt a Robbie-t megformáló, Jonah Bobo-val.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A mozikba a filmet "Első randi" álnéven szállították.

(SódóGA)
 

A koktél, amit Jacob iszik, az ún. "Old Fashioned", egyes történészek szerint az első amerikai koktél.

(SódóGA)
 

Az Őrült, dilis, szerelem Josh Groban első nagyjátékfilmje.

(SódóGA)
 

Robbie osztálya "A skarlát betű" című könyvet olvassa. Ez a regény az alapja Emma Stone korábbi Könnyű nőcske (2010) című filmjének.

(SódóGA)
 
Tipikusan az a többszereplős, nem túl sodró lendületű mozi, amelyben a mellékszálak lassan összeérnek, hogy a remek színészek közötti interakciókat minden leosztásban élvezhessük. Így kerülnek még bele olyan remek karakterszínészek is a moziba, mint az elcsábított, majd faképnél hagyott tanárnéni (Marisa Tomei), a feleséget becserkésző szépfiú-kolléga (Kevin Bacon) vagy a bébiszitter apukája, (John Carroll Lynch) aki félreértve bizonyos apróságokat, vörös posztót látva igyekszik revánsot venni leányának el sem veszített ártatlanságáért. több»