Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
29
Szereplők
85
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
petraszab   2020. 01. 08.

legújabb vélemény

Tetszett, ahogy a végén összefutottak a szálak. Humoros volt, jók a karakterek és a jelenetek.

 
indingo   2017. 04. 11.

Már többször láttam és arra kellet hogy rájöjjek, hogy nincs benne semmi különös. Hétköznapi, már-mér ezerszer látott sztori, de valami miatt még is kellemes a film.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 09.

Az Őrült, dilis szerelem volt az elmúlt évek legjobb romantikus vígjátéka. Elsősorban azért, mert összehozta az aktuális kedvenc színész páromat Emma Stone-t és Ryan Goslingot, akiknek nemsokára már olyan fantasztikus filmet köszönhettünk, mint a Kaliforniai álom. Azért ebben a történetben is rendesen sziporkáztak, elég ha csak Hannah és Jacob első együtt töltött éjszakáját nézzük a Dirty dancing emeléssel, a masszázsfotellel és Gosling meztelen felsőtestével. A film nem semmi színészgárdával dolgozik, Stone és Gosling mellett még kapunk Steve Carellt, Julianne Moore-t, Marisa Tomei-t és némi Kevin Bacont is (szerintem mindenki egy életre megjegyezte, hogy Cal felesége David Lindhagennel lépett félre). Valamint ott vannak a fiatalok is, a szerintem kissé idegesítő Analeigh Tipton és Jonah Bobo, akit én már a Zathura, az űrfogócska című film óta imádok. A film első fele szerintem több poénos jelenetet tartalmaz, hiszen ekkor történik Cal felkészítése a csajozós életre, a második felében több a szerelem, több a sablon. Több ilyen romkom kéne, ami nem veti el a sulykot ami a sziruposságot illeti és nem próbál alpári poénokkal hódítani.

 
Deku   2017. 07. 25.

Tipikusan az a film amit egyszer mindenképp muszáj megnéznie mindenkinek. Hisz a szerelemből mindenki részt vesz és ez bemutatja milyen kusza is tud az lenni.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 05.

Még mindig jó! Hihetetlen sok a szeretet ebben a filmben és nagyon vicces, mindenképp megnézendő ! :D

 
Tipikusan az a többszereplős, nem túl sodró lendületű mozi, amelyben a mellékszálak lassan összeérnek, hogy a remek színészek közötti interakciókat minden leosztásban élvezhessük. Így kerülnek még bele olyan remek karakterszínészek is a moziba, mint az elcsábított, majd faképnél hagyott tanárnéni (Marisa Tomei), a feleséget becserkésző szépfiú-kolléga (Kevin Bacon) vagy a bébiszitter apukája, (John Carroll Lynch) aki félreértve bizonyos apróságokat, vörös posztót látva igyekszik revánsot venni leányának el sem veszített ártatlanságáért. több»

A film összbevétele 142 851 197 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Robbie kitörli Jessica számát a mobiltelefonjából egy másik bejegyzést is kiolvashatunk (Joey K). Joey King valójában az a színésznő, aki Jonah Bobo húgát, Molly-t alakítja a filmben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Ez volt Josh Groban, énekes első filmszerepe.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Emma Stone és Analeigh Tipton a valóságban közel egyidősek (Stone csupán 3 nappal idősebb Tipton-nál). A filmben azonban Stone karaktere a huszas évei közepén jár, míg Tipton-é csupán 17 éves.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.