Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Őrült, dilis, szerelem. (2011)

Crazy, Stupid, Love.
Filmadatlap
 
29
Szereplők
85
Vélemények
55
Képek
3
Videók

Galéria (55)

Videók (3)

 
elekm90   2021. 02. 10.

legújabb vélemény

1

Egész jópofa vígjáték, egy jóindulatú 4 csillagot kap tőlem. Alapvetően vicces volt, a casting remek, de néhány jelenetet túltoltak. Példaképp a filmvégi iskolai beszéd vagy a fiúk közötti verekedés az udvaron kikészített.

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Már többször láttam és arra kellet hogy rájöjjek, hogy nincs benne semmi különös. Hétköznapi, már-mér ezerszer látott sztori, de valami miatt még is kellemes a film.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 09.

0

Az Őrült, dilis szerelem volt az elmúlt évek legjobb romantikus vígjátéka. Elsősorban azért, mert összehozta az aktuális kedvenc színész páromat Emma Stone-t és Ryan Goslingot, akiknek nemsokára már olyan fantasztikus filmet köszönhettünk, mint a Kal... több»

 
Deku   2017. 07. 25.

0

Tipikusan az a film amit egyszer mindenképp muszáj megnéznie mindenkinek. Hisz a szerelemből mindenki részt vesz és ez bemutatja milyen kusza is tud az lenni.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 05.

0

Még mindig jó! Hihetetlen sok a szeretet ebben a filmben és nagyon vicces, mindenképp megnézendő ! :D

 
Ms. Akárki   2019. 05. 18.

0

Nagyon kellemes romantikus vígjáték. Kicsit olyan mintha az Igazából szerelem stílusát próbálták volna átültetni ennek a filmnek a hangulatában. Egész jól működik benne a kémia és a szereplőgárda zseniális. Emma Stone volt talán a legütősebb ebben a filmben.

 
Bazzzsi   2017. 10. 23.

0

Kedvelem a filmet, de nem egy korszakalkotó darab. Érdekes a szereposztása és helyenként a történet is egész jó, de sok értelmetlen párbeszéd van benne.

A film összbevétele 142 851 197 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Robbie kitörli Jessica számát a mobiltelefonjából, egy másik bejegyzést is kiolvashatunk (Joey K). Joey King valójában az a színésznő, aki Jonah Bobo húgát, Mollyt alakítja a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt Josh Groban első filmszerepe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emma Stone és Analeigh Tipton a valóságban közel egyidősek (Stone csupán 3 nappal idősebb Tiptonnál). A filmben azonban Stone karaktere a húszas évei közepén jár, míg Tiptoné csupán 17 éves.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Julianne Moore, aki a filmben Robbie mamáját alakítja, a Gyerekek jól vannak című filmben Josh Hutcherson egyik (leszbikus) édesanyját játssza, Hutcherson pedig korábban a Zathura, az űrfogócska című filmben szerepelt együtt a Robbie-t megformáló Jonah Boboval.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A mozikba "Első randi" álnéven szállították a filmet.

(SódóGA)