Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
29
Szereplők
86
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
Valéria   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Crazy, stupid love

Édes, mókás, aranyos, poénos, inkább humorors, mint romantikus, nagyszerű színészekkel fűszerezett alkotás, amit nem lehet nem szeretni. Jókat nevettem rajta, egy percre sem unalmas, nagyon szórakoztató és kedves időtöltés számomra az újranézése. Ajánlani tudom, Ryan Gosling cuki mosolya és kockás hasa is garantáltan feldobja a hangulatod!

 
indingo   2017. 04. 11.

Már többször láttam és arra kellet hogy rájöjjek, hogy nincs benne semmi különös. Hétköznapi, már-mér ezerszer látott sztori, de valami miatt még is kellemes a film.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 09.

Az Őrült, dilis szerelem volt az elmúlt évek legjobb romantikus vígjátéka. Elsősorban azért, mert összehozta az aktuális kedvenc színész páromat Emma Stone-t és Ryan Goslingot, akiknek nemsokára már olyan fantasztikus filmet köszönhettünk, mint a Kaliforniai álom. Azért ebben a történetben is rendesen sziporkáztak, elég ha csak Hannah és Jacob első együtt töltött éjszakáját nézzük a Dirty dancing emeléssel, a masszázsfotellel és Gosling meztelen felsőtestével. A film nem semmi színészgárdával dolgozik, Stone és Gosling mellett még kapunk Steve Carellt, Julianne Moore-t, Marisa Tomei-t és némi Kevin Bacont is (szerintem mindenki egy életre megjegyezte, hogy Cal felesége David Lindhagennel lépett félre). Valamint ott vannak a fiatalok is, a szerintem kissé idegesítő Analeigh Tipton és Jonah Bobo, akit én már a Zathura, az űrfogócska című film óta imádok. A film első fele szerintem több poénos jelenetet tartalmaz, hiszen ekkor történik Cal felkészítése a csajozós életre, a második felében több a szerelem, több a sablon. Több ilyen romkom kéne, ami nem veti el a sulykot ami a sziruposságot illeti és nem próbál alpári poénokkal hódítani.

 
Deku   2017. 07. 25.

Tipikusan az a film amit egyszer mindenképp muszáj megnéznie mindenkinek. Hisz a szerelemből mindenki részt vesz és ez bemutatja milyen kusza is tud az lenni.

 
dailyfilmsan   2017. 11. 05.

Még mindig jó! Hihetetlen sok a szeretet ebben a filmben és nagyon vicces, mindenképp megnézendő ! :D

 
Tipikusan az a többszereplős, nem túl sodró lendületű mozi, amelyben a mellékszálak lassan összeérnek, hogy a remek színészek közötti interakciókat minden leosztásban élvezhessük. Így kerülnek még bele olyan remek karakterszínészek is a moziba, mint az elcsábított, majd faképnél hagyott tanárnéni (Marisa Tomei), a feleséget becserkésző szépfiú-kolléga (Kevin Bacon) vagy a bébiszitter apukája, (John Carroll Lynch) aki félreértve bizonyos apróságokat, vörös posztót látva igyekszik revánsot venni leányának el sem veszített ártatlanságáért. több»

A film összbevétele 142 851 197 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Robbie kitörli Jessica számát a mobiltelefonjából egy másik bejegyzést is kiolvashatunk (Joey K). Joey King valójában az a színésznő, aki Jonah Bobo húgát, Molly-t alakítja a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt Josh Groban, énekes első filmszerepe.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emma Stone és Analeigh Tipton a valóságban közel egyidősek (Stone csupán 3 nappal idősebb Tipton-nál). A filmben azonban Stone karaktere a huszas évei közepén jár, míg Tipton-é csupán 17 éves.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.