Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73

Lazacfogás Jemenben (2011)

Salmon Fishing in the Yemen
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Timcsi   2019. 03. 23.

legújabb vélemény

Nagyon szép film. Az ember és a természet különleges találkozásáé a főszerep a történetben.

 
indingo   2018. 02. 18.

Egy igazán őrült ötleten alapszik a film, bár akár igaz történet is lehetne, hisz nem egyedi a dolog. Elég csak Kara-kum sivatagra gondolni, ahol a szovjetek kitalálták hogy riszt fognak termeszteni a sivatag közepén. No de visszakanyarodva a filmre, nagyon eltalálták a stílust, remek a humora, van benne feszültség és egy kis romantika.


 
Berto49   2017. 09. 02.

Aranyos romcom. Azért választottam, mert Kristin Scott Thomas is játszik benne, de ebben csak nagyon jó epizodista. Viszont Ewan McGregor az egyik főszereplő, őt kedvelem, ebben a filmben is jó. Emily Blunt nálam a tipikus oké/elmegy kategória. A rendező, Lasse Hallström nem érte el a Kikötői hírek és főleg az Árvák hercege szintjét.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

Örülök, hogy nem lett túlerőltetve a romantikus szál. Az alapsztori egy megvalósíthatatlan álomról szól, sok-sok buktatóval Érdekes film, csak ajánlani tudom.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

Lassú folyású, akár csak egy "jemeni" folyó, amiben a lazacok még lassabban ugrálnak felfelé, a sodrással ellentétesen. A főszereplőkkel nincs problémám és Kristin Scott Thomas is nagyon üde színfoltja ennek a romantikus filmnek, de egy-két megtekintés után sem hagyott igazán maradandó emléket bennem. :/

A film összbevétele 34 564 651 dollár volt (imdb.com).

 

Ewan McGregornak meg kellett tanulnia a legyezőhorgászat fortélyait Dr. Alfred Jones szerepére készülve.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.