Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Egek ura (2009)

Up in the Air
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Egek ura
 
indingo   2018. 02. 02.

Nem tetszett a film. Eleve ilyen hülye állás, hogy körbeutazza a pali a világot, hogy kirugdosson embereket, majd inkább átállnak arra, hogy online végezzék mindezt, ami idővel befuccsol. A szerelmi szál egy fokkal élvezetesebb volt.

 
Deku   2017. 09. 13.

Azt kell, hogy mondjam ez a film már közel van a tökéleteshez, kis túlzással állíthatom ezt. Nem sok ilyen jól összetákolt film van. Izgalmas, remek és oltári jó. Többször is megnézem még.


 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Számomra sokat nem adott a film. Nincsenek benne nagy párbeszédek, a története is eléggé semmilyen. Cloney neve dob rajta valamennyit, de még így is gyenge.

 
VvV   2018. 11. 23.

OLyan semmilyen a története. Nem túl maradandó alkotás, a története naturális.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

Próbáltam keresni a mögöttes tartalmat, a tanulságot de nem sikerült fellelnem. Szerintem túl egyszerű, középszerű a története ahol még egy happy endre se futott.

George Clooney
 
Jó szokásához híven itt is igazi sztárparádéval dolgozhatott a rendező, így az egészen kicsi mellékszerepek esetében is első osztályú sztárok játékát csodálhatjuk, a színészek között pedig kiválóan működik a kémia, hála a remekbeszabott párbeszédeknek és annak, hogy a rendező egy öt percet szereplő karakter számára is képes azonosulható hátteret teremteni. több»

A film összbevétele 166 842 739 dollár volt (imdb.com).

 

Anna Kendrick párhuzamosan forgatta az Egek urát a második Alkonyat filmmel, ezért George Clooney állandóan ugratta a színésznőt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Anna Kendrick éppen futott, amikor a szobatársa felhívta őt, hogy Oscar díjra jelölték az Egek ura című filmben nyújtott alakításáért.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Jason Reitmannak épp Anna Kendrick járt a fejében, amikor Natalie karakterén dolgozott. Ám ezt nem mondta el a színésznőnek a forgatás idején, nehogy nagy legyen rajta a nyomás.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.