Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Egek ura (2009)

Up in the Air
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

George Clooney

Videók (1)

 
Jumanji175   2021. 08. 21.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mit is írhatnék erről a filmről? Egyedi, furcsa, zseniális. Nem egy tipikus akciódús film, amiben röpködnek a robotok, az űrhajók meg stb. Szóval aki az ilyen filmeket kultiválja, annak nem ajánlom. Sőt messzire kerülje el, mert nem fog neki tetszeni... több»

 
indingo   2018. 02. 02.

0

Nem tetszett a film. Eleve ilyen hülye állás, hogy körbeutazza a pali a világot, hogy kirugdosson embereket, majd inkább átállnak arra, hogy online végezzék mindezt, ami idővel befuccsol. A szerelmi szál egy fokkal élvezetesebb volt.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Azt kell, hogy mondjam ez a film már közel van a tökéleteshez, kis túlzással állíthatom ezt. Nem sok ilyen jól összetákolt film van. Izgalmas, remek és oltári jó. Többször is megnézem még.

 
harnas1207   2018. 12. 03.

0

A film alapjáraton semmilyen. Nem is a fickó munkája a lényeg, vagy a céljai. Inkább az egész történet lezárása, hogy valaki vívódik a saját érzéseivel és beidegződésével. Aztán megtörik, hallgat másokra és bumm pofára esik. Mégiscsak hinnie kellett volna konok önmagának.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

0

Próbáltam keresni a mögöttes tartalmat, a tanulságot de nem sikerült fellelnem. Szerintem túl egyszerű, középszerű a története ahol még egy happy endre se futott.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

0

Számomra sokat nem adott a film. Nincsenek benne nagy párbeszédek, a története is eléggé semmilyen. Cloney neve dob rajta valamennyit, de még így is gyenge.

 
VvV   2018. 11. 23.

0

OLyan semmilyen a története. Nem túl maradandó alkotás, a története naturális.

A film összbevétele 166 842 739 dollár volt (imdb.com).

 

Anna Kendrick párhuzamosan forgatta az Egek urát a második Alkonyat filmmel, ezért George Clooney állandóan ugratta a színésznőt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendrick éppen futott, amikor a szobatársa felhívta őt, hogy Oscar díjra jelölték az Egek ura című filmben nyújtott alakításáért.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jason Reitmannak épp Anna Kendrick járt a fejében, amikor Natalie karakterén dolgozott. Ám ezt nem mondta el a színésznőnek a forgatás idején, nehogy nagy legyen rajta a nyomás.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Emily Blunt-ra az Ördög Prada-t visel, még Ellen Page-re az Eredet című film miatt figyeltek fel a készítők Natalie szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bingham karakterére Steve Martin volt a beugró, ha az egyeztetések nem jöttek volna össze George Clooney-val.

(ArpiHajdu és Réci)