Erre vártak a rajongók közel harminc évet: Itt a Szellemirtók - Az örökség új előzetese

A koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani Szellemirtók: Az örökség bemutatóját, de most már tényleg nem kell rá sokat várni. Megérkezett az új trailer! 

Jó ideje vártuk már, hogy végre új képsorokon láthassuk a Szellemirtók: Az örökséget, a friss előzetes pedig gondoskodik is róla, hogy kellően nosztalgikus hangulatba kerüljünk.

A sztori főhőse ezúttal az egykori szellemirtó unokája, aki nagyapja pincéjében megtalálja a legendás felszerelést és az ikonikus járgányt. Éppen jókor, ugyanis a világnak újra szüksége van egy hőse, aki visszatereli a túlvilági lényeket oda, ahová tartoznak. 

A filmet az eredeti Szellemirtók rendezőjének (Ivan Reitman) fia, Jason Reitman (Juno, Egek ura) rendezi, míg produkcióban feltűnik majd Sigourney WeaverBill MurrayDan AykroydPaul RuddFinn WolfhardAnnie Potts és Mckenna Grace is.

Hazai premierdátum: 2021.11.11

akció | dráma | fantasy | vígjáték

Azt követően, hogy négy hős Manhettenben ádáz küzdelem során elűzte a világunkból a szellemeket, a túlvilági lények mintha örökre eltűntek volna a Föld színéről? Az új... több»