Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
27
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Juno
 
elekm90   2020. 08. 26.

legújabb vélemény

Véleményem szerint egy a témája ellenére könnyed, szórakoztató és jól megírt film a Juno. Ellen Page telitalálat a főszerepre, de a mellékszereplők is átlagon felül alakítanak (különösképpen J.K. Simmons és Allison Janney). Eredeti nyelven néztem és ... több»

 
szoljhozzam   2018. 08. 11.

a nap véleménye

Nagyon életszagú volt az egész film. A gimnazista lány véletlenül teherbe esik. Mindenkinek ilyenkor az első gondolata, hogy mivel még maga is gyerek a babát el kell vetetni. Itt is így folytatódna a történet, azonban a lány végül mégsem teszi meg ez... több»


 
indingo   2017. 10. 15.

Elgondolkoztató film és nagyon sokat agyaltam rajta, ha esetleg hasonló dolog történne az emberrel mit tenne. Tetszett, hogy nem vették véresen komolyan a történéseket.

 
Deku   2017. 09. 24.

Ez a film jó példa arra, hogy nem szabad erőltetni a dolgokat mert azonnal átjön az a képernyőn. Ennek a filmnek pedig a világon semmi értelme nem volt. Borzalmasan unalmas.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 02.

Meglepően jól sikerült a film, pedig tényleg nem vártam semmittőle. Ennek ellenére kaptam érzelmeket és jó hangulatot is a filmtől. A film nagyon könnyedén kezelte az alap helyzetet amit a többség nem így reagálna le ezért is volt a filmnek egy megny... több»

 
Szilonka   2018. 08. 17.

Nme egyszerű dolog, ha egy tizenéves teherbe esik. Nagyon szimpatikus felfogású film, értékes gondolatokkal.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

Fiatalabb orosztálynak szánt film, de legalább nem akkora hatalmas böszmeség mint mondjuk a step up 34. A zenék jók benne, a történetén lehetne vitatkozni, hogy mennyire éri el a célt, hogy átadja a mondanivalóját a filmnek.

Ellen Page
Cameron Bright

A film összbevétele 231 411 584 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Jason Bateman karaktere, Mark Loring éppen azt tervezi, hogy örökbe fogad egy gyereket, a valóságban is éppen ekkor készült az apaságra a színész, ugyanis felesége akkor adott elétet első gyermeküknek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Azt a jelenetet, amelyben Juno ül az autójában is sír, csak utólag adták hozzá a filmhez, ekkor azonban Ellen Page már levágatta a haját, így parókát viselt a jelenetben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Michael Cera a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ellen Page a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Mivel a forgatás csak 30 napig tartott az évszakok változását számítógépes trükkel érték el, de a hó valódi volt, pont akkor esett.

(Mavil)
 

Egy híres dj, Cut Chemist játszotta a kémiatanárt (érdekesség: a chemist kémikust jelent).

(Mavil)
 

Michael Cera nem tudott Tic-Tac-kal a szájában beszélni, így ahányszor azt látjuk, hogy Paulie bevesz egy cukorkát, akkor valójában csak eljátszotta azt.

(Mavil)
 

Jennifer Garner az alacsony költségvetés érdekében ingyen játszotta el a szerepét, helyett a bevétel bizonyos százalékát kapta, ezzel viszont igen jól járt.

(Mavil)
 

Az írónő sokat merített középiskolás emlékeiből, pl. volt egy Tic-Tac-imádó barátja, egy pompomlány barátnője és egy hamburger-telefonja.

(Mavil)
 

Cody a munkája során szerzett élményeket a blogjában megörökítette, ez tetszett meg annyira Mason Novick producernek, hogy segített neki kiadni emlékiratait könyvben. Az emlékiratokat szerették volna megfilmesíteni, de a stúdió referenciát kért a hölgy írói tehetségéről, és ekkor egyfajta tesztként született meg a Juno.

(Mavil)