Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
26
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Juno
 
Greeta   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

Ellen Page remek volt a szerepben. A története nagyon érzelmes, tartogat meglepetéseket is bőven.

 
szoljhozzam   2018. 08. 11.

a nap véleménye

Nagyon életszagú volt az egész film. A gimnazista lány véletlenül teherbe esik. Mindenkinek ilyenkor az első gondolata, hogy mivel még maga is gyerek a babát el kell vetetni. Itt is így folytatódna a történet, azonban a lány végül mégsem teszi meg ezt a lépést. Ellen Pagere kitűnően illett a szerep, bár idősebb volt mint a filmbéli karaktere, de a testalkata miatt még ki is nézett tizenhat évesnek. Természetes volt a játéka és nagyon kedvelhető, nem csodálom az Oscar-jelölést. Egész neves színészcsapatot sikerült a filmnek megnyernie magának. Ott volt J. K. Simmons a melegszívű, igazán jó fej édesapa szerepében, aki fel se kapta a vizet, amikor megtudta, hogy lánya állapotos. Bogyóka azután is Bogyóka maradt, hogy bekapta a legyet. Nem is rémlik más film, ahol nem az az első, hogy leüvöltik a gyerek fejét. Nagyon szimpatikus lépés volt. Jennifer Garner és Jason Bateman párosa is jól cseng. És ne feledkezzünk meg a friss Oscar-díjas Allison Janneyről sem, aki a mostohát játszotta, aki rendhagyóan egy kedvelhető figura, nem a megszokott. Ami egy hangyányit zavart, hogy túl természetesen vette a terhesség körüli dolgokat Juno. szerintem egy ilyen fiatal lány azért jobban megijedne a rá váró dolgoktól. No meg a kispapa Michael Cera sem esett pánikba attól, hogy gyermeke fog születni. Ami sokat dob a filmen, hogy nagyon egyedi és kellemes stílusa van. A párbeszédek mesterien vannak megírva benne, talán mintha egy könyvet olvasna az ember, ahhoz tudnám hasonlítani. Nagyon jó a humora, nem erőltetett, sem közönséges. Volt benne valami meseszerű beütés. Tetszett, hogy a történet vezetése az évszakok múlásán keresztül volt szemléltetve. Helyes volt a hotel körüli herce-hurca és nekem is be kell szereznem egy hamburger phonet. Meglepő, hogy nincsenek negatív karakterek a filmben és azzal sem rontják el, hogy a felkínálkozó esély alkalmával az állapotos lány esetleg összejöjjön az örökbefogadó férfival. Nagyon amerikai és hatásvadász húzás lett volna, köszönjük meg a készítőknek, hogy nem lépték meg, továbbá maga az aktus sem volt premier plánba mutatva. A szereplők gondolatait is megtudhattuk, az alámondások révén. Junot mindenki támogatta az előtte álló hatalmas esemény előtt. A család, barát és barátnő. Hamar elszállt a játékidő és még úgy nézné utána az ember. Nagyon emlékezetes film, amit néhány évente jól esik újra nézni. Ha valaki esetleg valamikor hasonló helyzetbe kerül, ilyen szerető családot kívánok, mint amilyen Junonak volt.


 
indingo   2017. 10. 15.

Elgondolkoztató film és nagyon sokat agyaltam rajta, ha esetleg hasonló dolog történne az emberrel mit tenne. Tetszett, hogy nem vették véresen komolyan a történéseket.

 
Deku   2017. 09. 24.

Ez a film jó példa arra, hogy nem szabad erőltetni a dolgokat mert azonnal átjön az a képernyőn. Ennek a filmnek pedig a világon semmi értelme nem volt. Borzalmasan unalmas.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 02.

Meglepően jól sikerült a film, pedig tényleg nem vártam semmittőle. Ennek ellenére kaptam érzelmeket és jó hangulatot is a filmtől. A film nagyon könnyedén kezelte az alap helyzetet amit a többség nem így reagálna le ezért is volt a filmnek egy megnyugtató hangulata. Nem mondom hogy minta a film a hasonló helyzetbe kerülteknek de az igen amilyen nyugalommal fogadták ezt az egész helyzetett.

 
Szilonka   2018. 08. 17.

Nme egyszerű dolog, ha egy tizenéves teherbe esik. Nagyon szimpatikus felfogású film, értékes gondolatokkal.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

Fiatalabb orosztálynak szánt film, de legalább nem akkora hatalmas böszmeség mint mondjuk a step up 34. A zenék jók benne, a történetén lehetne vitatkozni, hogy mennyire éri el a célt, hogy átadja a mondanivalóját a filmnek.

Ellen Page
Cameron Bright

A film összbevétele 231 411 584 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Jason Bateman karaktere, Mark Loring éppen azt tervezi, hogy örökbe fogad egy gyereket, a valóságban is éppen ekkor készült az apaságra a színész, ugyanis felesége akkor adott elétet első gyermeküknek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Azt a jelenetet, amelyben Juno ül az autójában is sír, csak utólag adták hozzá a filmhez, ekkor azonban Ellen Page már levágatta a haját, így parókát viselt a jelenetben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Michael Cera a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ellen Page a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Mivel a forgatás csak 30 napig tartott az évszakok változását számítógépes trükkel érték el, de a hó valódi volt, pont akkor esett.

(Mavil)
 

Egy híres dj, Cut Chemist játszotta a kémiatanárt (érdekesség: a chemist kémikust jelent).

(Mavil)
 

Michael Cera nem tudott Tic-Tac-kal a szájában beszélni, így ahányszor azt látjuk, hogy Paulie bevesz egy cukorkát, akkor valójában csak eljátszotta azt.

(Mavil)
 

Jennifer Garner az alacsony költségvetés érdekében ingyen játszotta el a szerepét, helyett a bevétel bizonyos százalékát kapta, ezzel viszont igen jól járt.

(Mavil)
 

Az írónő sokat merített középiskolás emlékeiből, pl. volt egy Tic-Tac-imádó barátja, egy pompomlány barátnője és egy hamburger-telefonja.

(Mavil)
 

Cody a munkája során szerzett élményeket a blogjában megörökítette, ez tetszett meg annyira Mason Novick producernek, hogy segített neki kiadni emlékiratait könyvben. Az emlékiratokat szerették volna megfilmesíteni, de a stúdió referenciát kért a hölgy írói tehetségéről, és ekkor egyfajta tesztként született meg a Juno.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.