Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
26
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Juno
 
indingo   2017. 10. 15.

Elgondolkoztató film és nagyon sokat agyaltam rajta, ha esetleg hasonló dolog történne az emberrel mit tenne. Tetszett, hogy nem vették véresen komolyan a történéseket.

 
Deku   2017. 09. 24.

Ez a film jó példa arra, hogy nem szabad erőltetni a dolgokat mert azonnal átjön az a képernyőn. Ennek a filmnek pedig a világon semmi értelme nem volt. Borzalmasan unalmas.


 
dailyfilmsan   2019. 03. 02.

Meglepően jól sikerült a film, pedig tényleg nem vártam semmittőle. Ennek ellenére kaptam érzelmeket és jó hangulatot is a filmtől. A film nagyon könnyedén kezelte az alap helyzetet amit a többség nem így reagálna le ezért is volt a filmnek egy megnyugtató hangulata. Nem mondom hogy minta a film a hasonló helyzetbe kerülteknek de az igen amilyen nyugalommal fogadták ezt az egész helyzetett.

 
Szilonka   2018. 08. 17.

Nme egyszerű dolog, ha egy tizenéves teherbe esik. Nagyon szimpatikus felfogású film, értékes gondolatokkal.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 18.

Fiatalabb orosztálynak szánt film, de legalább nem akkora hatalmas böszmeség mint mondjuk a step up 34. A zenék jók benne, a történetén lehetne vitatkozni, hogy mennyire éri el a célt, hogy átadja a mondanivalóját a filmnek.

Ellen Page
Cameron Bright

A film összbevétele 231 411 584 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Jason Bateman karaktere, Mark Loring éppen azt tervezi, hogy örökbe fogad egy gyereket, a valóságban is éppen ekkor készült az apaságra a színész, ugyanis felesége akkor adott elétet első gyermeküknek.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Azt a jelenetet, amelyben Juno ül az autójában is sír, csak utólag adták hozzá a filmhez, ekkor azonban Ellen Page már levágatta a haját, így parókát viselt a jelenetben.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Michael Cera a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.