Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Cukorsólyom (2019)

The Peanut Butter Falcon
Filmadatlap
 
32
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
4
Videók

Galéria (13)

Dakota Johnson
Zack Gottsagen
Shia LaBeouf
Bruce Dern
John Hawkes
Shia LaBeouf
Dakota Johnson
Zack Gottsagen
Dakota Johnson
Zack Gottsagen
Shia LaBeouf
Zack Gottsagen
Dakota Johnson
Shia LaBeouf
Zack Gottsagen
Shia LaBeouf
Dakota Johnson
Zack Gottsagen
Shia LaBeouf

Videók (4)

 
KCintia   2021. 09. 15.

legújabb vélemény

0
Minőségi darab!

Igazából ez a film teljesen kellemes kikapcsolódást nyújt. Nem arra szolgál,hogy szétröhögd az agyad, de nem is untat. Ez egy kis kalandos film némi poénnal és érzelemmel megfűszerezve.

 
Ildikó Bacskai   2021. 01. 15.

1

Aki egy komolytalan filmre számít, meg fog lepődni, egy nagyon kedves, szomorkás vígjáték Shia LaBeouffal, aki azért meglepő szerepekben szokott felbukkanni. Dakota Johnson is abszolút jó választás a filmhez, a főszereplő is remek alakítást nyújt, az egész film kellemes hangulatú, lélekemelő. Nagyon tetszett.

1
 
elekm90   2019. 12. 19.

0

A film nem váltja meg a világot, de egy tök szórakoztató és aranyos komédia. Zack, a főszereplő egy nagyon szerethető figura, aki civil létére jól hozza a szerepét, emellett közte és LaBoeuf között működik a kémia. 7/10.

 
feri1   2019. 11. 12.

0

Ez a film sokkal többet adott annál, amit vártam tőle, garantálom, hogy még a legkeményebb szívűeknek is könnyeket fog csalni a szemébe. Gyönyörű, érzelmes sztori és nagyszerű alakítások, az év legjobb idie mozija, ehhez nem férhet kétség.

 
Tchiva   2019. 10. 12.

0

Keserédes történet. Én nem éreztem annyira zseniálisnak, mint ahogyan áradoztak róla, de tanulságos és szórakoztató, nem bántam meg, hogy megnéztem.

 
spyro74   2019. 07. 05.

0

Igazi feelgood film egy különös barátságról. Az igazat megvallva nem sokat vártam tőle, nem szeretem, ha fogyatékkal élőkkel próbálnak "eladni" egy filmet, ebben az esetben azonban tényleg nem erről van szó, ennek a filmnek lelke van.

 
Despi   2019. 06. 13.

0

Nagyon kevés hasonló film készül mostanában, pedig többre lenne szükség, különösen ilyen minőségben. Megfogja a szíved, megtekeri, de közben megmosolyogtat és gyönyörűen tálalja az üzenetét. Napokig bennem maradt az élmény. Varázslatos film, amit minél több embernek látnia kéne.

A film összbevétele 23 069 198 dollár volt (imdb.com).

 

Shia LaBeouf a Collidernek adott interjújában elmondta, hogy a film főszerepét eredetileg nem ő, hanem Ben Foster alakította volna, de a színész az utolsó pillanatban visszamondta a szerepet, hogy feleségével, a szintén színésznő Laura Preponnal és újszülött gyermekükkel lehessen. Foster maga hívta fel LaBeoufot, hogy vegye át a szerepét a filmben.

(hp)
 

A film forgatása közben 2017-ben Shia LaBeoufot Savannah-ban ittasan letartóztatták, amiért köztéren fogyasztott alkoholt.

(hp)
 

A film főszereplője, Zack Gottsagen lett az első Down-szindrómás, aki Oscar-díjat adott át. A színész és Shia LaBeouf az Akadémia legjobb élőszereplős rövidfilmnek járó Aranyszobrának győztesét jelentette be álló ováció kíséretében.

(hp)
 

A filmben két profi pankrátor is szerepel, név szerint Mick Foley és Jake Roberts, de egy kisebb mellékszerepben feltűnik a népszerű amerikai rapper és dalszerző, Yelawolf is.

(hp)
 

A rendezőpáros, Tyler Nilson és Michael Schwartz első alkalommal 2011-ben találkozott a film főszerepét alakító Zack Gottsagennel egy fogyatékkal élő színészek számára szervezett táborban, Kaliforniában. A duó már ekkor kifejezte az érdeklődést Zack számára, hogy szívesen dolgoznának vele, majd egy miután mindössze 20 ezer dollárból leforgattak egy koncepciós kisfilmet, végül sikert pénzt szerezniük az egészestés változatra. A filmet hivatalosan 2017 júniusában jelentették be, ekkor derült ki az is, hogy a főbb szerepeket Zack mellett Shia LaBeouf, Dakota Johnson és Bruce Dern alakítják majd.

(hp)
 
A The Peanut Butter Falcon egy kedves történet egy Down-szindrómás fiúról, aki nem várt kalandokba keveredik, hogy megvalósítsa szokatlan álmait. Shia LaBeouf, Dakota Johnson és Zack Gottsagen triójának imádnivaló tolmácsolásában. több»
 
Egy aranyos kis tanmese ez, mely minden korosztály számára hordoz értékes üzeneteket. több»
 
A filmből sajnos kispóroltak minden nehézséget, így aztán az akadályok legyőzése sem lehet igazán katartikus. Gottsagent viszont szívesen néznénk bármeddig. több»