Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 02. 23.

legújabb vélemény

Nagyon érdekesnak találtam a szerkezetét és a stílusát kicsit mintha a Coen fivérek munkája lenne, de mégsem. A fejezetes megoldásnak nem láttam értelmét mert a fejezetek nem a különböző szereplőt mutatták be. Maguk a karakterek kidolgozottak és érdekesek voltak. Szerintem ez egy igazán jó film, a maga nemében.

 
Zsceeeka   2016. 05. 09.

Nagyon szeretni szoktam a rendező filmjeit, de ez valamiért abba a kategóriába került , amin nem tudtam igazán jókat nevetni , valahogy nem jött át. A színészek egyébként jól lettek válogatva, mindnek jól állt a szerep és egyébként is jó színészek.


 
Ghotik   2016. 09. 26.

Egészen jól összerakott film, ami végig pörgős és humoros. A színészek profik, és ebben a filmben sem okoztak csalódást, hozzák a formájukat. Átlagnál jobb film.

 
miklosvaridori   2017. 07. 08.

A film már az előzetese alapján nagy vor-ral indul, hiszen a nevek amiket magáénak tudhat, garanciát adnak valamelyest a sikerre. Owen Wilson és Ben Stiller hozzák a legtöbbet.

 
Borka   2015. 01. 25.

Remek kis film, csodajó karakterekkel. Nagyon szórakoztató és igazán Wes Andersonos.

A film összbevétele 19 077 240 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben játszó Mordecai nevű sólymot forgatás közben elrabolták. A bevétel nem tett eleget a rablók követeléseinek, inkább beszerzett egy másikat. Ezért van a film végi részeknél több fehér tolla a madárnak, mert az már nem az eredeti sólyom.

(dailyfilmsan )
 

Wes Anderson saját édesanyját vette alapul mikor kialakította Etheline Tenenbaum karakterét. Olyannyira, hogy a filmben édesanyja, Ann Burroughs szemüvegét viseli az Etheline-t játszó színésznő.

(dailyfilmsan )
 

Owen Wilson, Wes Anderson és Luke Wilson egyetemi ismerőse volt , akinek volt egy Margo nevű húga. Wes Anderson-nak tetszett a neve, így felhasználta a filmben.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.