Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
92
Filmadatlap
 
25
Szereplők
11
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
indingo   2018. 12. 31.

Aki egy nagyon kerek történetű és kompakt filmre vágyik az ne ezt nézze meg, aki viszont szereti a különleges filmeket annak mindenképpen ajánlom. Hihetetlenül egyedi a humora, szókimondó és nyers.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 01. 02.
Amikor a múltad beköszön, s küld egy jobb horgot a hasadba

4 évvel a VAN (valami furcsa és megmagyarázhatatlan) sikere után Reisz Gábor új filmjével egy időutazásra invitál minket, hogy választ kapjon/kapjunk arra a kérdésre: itt állok harminc valahány évesen, de tulajdonképpen hol is rontottam el az eddigi életemet? A film főszereplőjével Merthner Tamással (akinek a bőrébe a filmet író és dirigáló Reisz bújt bele) szakít a barátnője franciaországi tartózkodásuk alatt, a srác visszatér Budapestre, s elkezd keresgélni a múltjában. Leginkább arra kíváncsi, minek köszönhetően nem működtek az eddigi kapcsolatai kissrác korától egészen a filmbéli jelenig. Felidéz dolgokat (pl. iskolai kalandok), visszaemlékszik a rendszerváltás követő évekre, az első gar... több»


 
Szilonka   2019. 08. 06.

Ez egy nagyon jó kis film. Egészen különleges a humora. Ki kell emelni a fiatal színészeket, nagyon jók voltak.

 
Bazzzsi   2019. 01. 05.

Rossz veresek, de jó történet. Izgalmas átkötések vannak a filmben, remekül hozza a retro hangulatot. Imádtam a plakát lefejelős részeket.

 
Hakker   2019. 10. 17.

Remek film. Ennél a filmnél minden feltétel össszeállt. A legjobban a film képvilágát tudnám kiemelni, mert az egysterűen fenomenális volt, utoljára ilyen remek vágásokat a Hukkle című magyar filmben láttam. A történet életszerűsége volt a második kellemes meglepetés számomra.

 
Reisz Gábor a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan után újabb kultgyanús filmet rendezett. A Rossz versek még személyesebb, még játékosabb, és ugyanolyan vicces, mint a VAN volt. több»
 
A Rossz versek bravúros filmes eszközökkel operáló közönségfilm amely remekül találja meg a közös hangot a fiatal felnőttek generációjával. több»
 
A Rossz versek tulajdonképpen a gyerek- és fiatalkort, egy szakítást, a rég- és közelmúltat feldolgozni igyekvő önterápiás film, amelyben sokan megtalálhatják azokat az elemeket, amelyekkel küzdöttek vagy még mindig küzdenek az életük során. több»

A film 17 023 225 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 11 463 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Reisz Gábor a VAN cannes-i bemutatója után lehetőséget kapott, hogy részt vegyen a Cinéfondation Residence programban, így 5 hónapig dolgozott Párizsban a Rossz versek forgatókönyvén.

(hp)
 

A film egyetlen jelentét sem forgatták stúdióban.

(hp)
 

A stáb közel 120 helyszínen forgatott. Budapest mellett a Balaton partján valamint Párizsban is megfordult a stáb.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.