Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
25
Szereplők
14
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
elekm90   2020. 04. 19.

legújabb vélemény

Reisz Gábor filmje sok mindenben hasonlított előző alkotására (Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan), de annál rosszabb. Tök jó ötletek és képi megoldások vannak benne, de ha a filmet egészében és nem jelenetekre lebontva nézem, akkor nagyon kevés a történet (és kicsit izzadtságszagú, mivel annak is nagy részét már láttuk a "Van..."-ban).

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 01. 02.

a nap véleménye

Amikor a múltad beköszön, s küld egy jobb horgot a hasadba

4 évvel a VAN (valami furcsa és megmagyarázhatatlan) sikere után Reisz Gábor új filmjével egy időutazásra invitál minket, hogy választ kapjon/kapjunk arra a kérdésre: itt állok harminc valahány évesen, de tulajdonképpen hol is rontottam el az eddigi életemet? A film főszereplőjével Merthner Tamással (akinek a bőrébe a filmet író és dirigáló Reisz bújt bele) szakít a barátnője franciaországi tartózkodásuk alatt, a srác visszatér Budapestre, s elkezd keresgélni a múltjában. Leginkább arra kíváncsi, minek köszönhetően nem működtek az eddigi kapcsolatai kissrác korától egészen a filmbéli jelenig. Felidéz dolgokat (pl. iskolai kalandok), visszaemlékszik a rendszerváltás követő évekre, az első gar... több»


 
indingo   2018. 12. 31.

Aki egy nagyon kerek történetű és kompakt filmre vágyik az ne ezt nézze meg, aki viszont szereti a különleges filmeket annak mindenképpen ajánlom. Hihetetlenül egyedi a humora, szókimondó és nyers.

 
Szilonka   2019. 08. 06.

Ez egy nagyon jó kis film. Egészen különleges a humora. Ki kell emelni a fiatal színészeket, nagyon jók voltak.

 
Bazzzsi   2019. 01. 05.

Rossz veresek, de jó történet. Izgalmas átkötések vannak a filmben, remekül hozza a retro hangulatot. Imádtam a plakát lefejelős részeket.

 
Reisz Gábor a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan után újabb kultgyanús filmet rendezett. A Rossz versek még személyesebb, még játékosabb, és ugyanolyan vicces, mint a VAN volt. több»
 
A Rossz versek bravúros filmes eszközökkel operáló közönségfilm amely remekül találja meg a közös hangot a fiatal felnőttek generációjával. több»
 
A Rossz versek tulajdonképpen a gyerek- és fiatalkort, egy szakítást, a rég- és közelmúltat feldolgozni igyekvő önterápiás film, amelyben sokan megtalálhatják azokat az elemeket, amelyekkel küzdöttek vagy még mindig küzdenek az életük során. több»

A film 17 023 225 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 11 463 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Reisz Gábor a VAN cannes-i bemutatója után lehetőséget kapott, hogy részt vegyen a Cinéfondation Residence programban, így 5 hónapig dolgozott Párizsban a Rossz versek forgatókönyvén.

(hp)
 

A film egyetlen jelentét sem forgatták stúdióban.

(hp)
 

A stáb közel 120 helyszínen forgatott. Budapest mellett a Balaton partján valamint Párizsban is megfordult a stáb.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.