Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) (2018)

Remélem legközelebb sikerül meghalnod
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
4
Videók
 
Keiichi Tsuchiya   2018. 09. 14.

először is gratulálok Schwechtje Mihály rendezői bemutatkozásához, szerintem ezzel a filmmel le tudta tenni az erős alapokat, és kíváncsivá tett, mivel rukkol elő legközelebb. A film témája érdekes, aktuális és engem személy szerint meg tudott érinteni, csak attól tartok, sokkal kevesebben fognak rá jegyet váltani, mint kéne. Én mindenesetre megtettem, támogassátok a fiatal magyar filmeseket Ti is! :)

 
Alphik   2018. 09. 13.

Súlyos dráma lett, és bár nem vagyok már tizenhat, nagyon igaznak érzem a film minden gesztusát. Rám nagy hatással volt, nem igazán jutottam szóhoz néhány jelenet láttán, a végén viszont, ha nem is mosollyal az arcomon (érteni fogjátok) de büszkeséggel jöttem ki a moziból, mert sajnáltam volna, ha lemaradok erről a produkcióról. Gratulálok az alkotóknak, megelőlegezem az öt csillagot.


 
majkymi   2018. 07. 27.

Én csípek minden ilyen témát, szerintem fontos, hogy megpróbáljuk megérteni a fiatalokat. Ez a film egy jó kísérletet tesz arra, és van hozzá elég jó ahhoz, hogy ízlés kérdése legyen mindezt eldönteni.

 
Rajkó   2018. 06. 14.

Ritkán mondom ezt, de általában én a magyar gyártású filmektől nem sokat várok. Ez most nálam egészen betalált. Bár fenntartom azt az állításomat, hogy a magyar színészek közül még mindig túl kevesen vannak, akik nem valami teátrális alakítást hoznak egy filmben. De ettől függetlenül ez a sztori jól van összerakva, és szerintem már csak ezért érdemes megnézni.

Herr Szilvia
Csúcs Olívia
Herr Szilvia
Herr Szilvia
Lénárt Judit
Herr Szilvia
Rácz Dávid
Herr Szilvia
Herr Szilvia
Rácz Dávid
 

A Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) a Pusztai Ferenc vezette KMH Film gyártásában készült.

(hp )
 

Schwechtje Mihály pályájának kezdetén kisjátékfilmekkel szerzett tapasztalatot, de direktorként az HBO Terápia című sorozatának harmadik évadában is közreműködött.

(hp )
 

A Remélem legközelebb sikerül meghalnod :) az első magyar tini thriller.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.