2020.03.28   szerző: hp   hozzászólások: 9

Unod már a tévézést, az álladó ismétléseket és reklámokat, hogy estig kell várnod egy jó filmre, azt is húsz percenként megszakítják? Nem vagy egyedül, de számos streaming szolgáltató szerencsére már Magyarországról is elérhető, és a magyar nyelvű kínálatra sem lehet panasz. Ezúttal az HBO Go jelenleg is nézhető filmjeit gyűjtöttük össze, egészen pontosan 125-öt!

A 125 legjobb film, amit most nézhetsz az HBO Go-n (egy hétig ingyen!)

Mikor láttad utoljára a Ponyvaregényt? Újranéznéd a Bosszúállók: Végjátékot, vagy valami új, eredeti tartalomra vágysz, amit magyar nyelven még sehol nem láthattál? Ha igen, akkor van egy remek hírünk a számodra. Az alábbi listán az HBO Go aktuális kínálatának legjobb darabjait gyűjtöttük össze az olyan kasszasikerektől kezdve, mint az Aladdin, a Pókember - Idegenben, a Harry Potter franchise összes filmje,  Rocketman vagy a Bohém rapszódia az olyan kult klasszikusokon át, mint a Dühöngő bika, a Volt egyszer egy vadnyugat és az Amerikai szépség a legújabb exkluzív tartalmakig. 

Íme a 125 filmből álló összeállításunk, melyek között szép számmal találsz akciófilmeket, drámákat, thrillereket, animációs filmeket és sci-fiket is. Maradj otthon és mozizz a kanapéd kényelméből, és ha még nincs előfizetésed, most egy hétig ingyenesen is megnézheted az alábbi produkciókat az HBO Go oldalán. 

#125

NA Csak te  (2018)

dráma | romantikus

Elena és Jake egy véletlen folytán ugyanazt a taxit intik le, ám ahelyett, hogy összevitatkoznának és útjaik különválnának, egy igazán mély és szenvedélyes kapcsolat alakul... több»

#124

NA A másik kontinens  (2017)

dráma | romantikus

Maria fiatal, harmincéves nő. Türelmetlen, lázadó természet, emellett öt nyelven beszél. Maria Tajvan fővárosában, Tajpejben találkozik Olivierrel. A férfi ugyanannyi idős,... több»

#123

NA Tévedések  (2018)

thriller

A pszichológiai thriller különböző nézőpontokból vizsgálja egy férfi és egy orvos felesége közötti kapcsolatot. Doctor Lepage nagyon jól ismeri a feleségét, Francoise-t. A... több»

#122

NA Porrá  (2018)

dráma | vígjáték

Egy haszid zsidó kántort teljesen összetör felesgének elvesztáse, megnyugvást keres, nem tud szabadulni annak gondolatátóll, miként lebomlanii a nő teste. Így rövidesen... több»

#121

dráma

Louis 24 évet ült a fiatalkorában elkövetett erőszakos bűncselekményért egy szigorúan őrzött börtönben. Hamarosan szabadul, de ott egy teljesen bizonytalan jövő vár rá. A... több»

#120

dráma | krimi

Ivan tehetséges műkincstolvaj, aki ki akar szállni az iparból. Elyse feltörekvő színésznő, akit kísért a múltja és nyakig ül az adósságban. Kettejük útja pedig rövidesen... több»

#119

NA Csak egy nő  (2019)

dráma | krimi

Sherry Hormann valós események alapján készült filmje a Németországban élő Aynur történetét mutatja be, akit szülei az ortodox muszlim hagyományokat követve 16 évesen... több»

#118

NA Colectiv  (2019)

dokumentum

2015 októberében a bukaresti Colectiv szórakozóhelyen tűz ütött ki, melyben 27 személy életét vesztette, további 180 sérültet pedig kórházba szállítottak. Rövid időn... több»

Rendező: Alexander Nanau
Forgatókönyvíró: Alexander Nanau, Antoaneta Opris
#117

NA Az utolsó fa  (2019)

dráma

A nigériai származású Femi a nevelőanyjánál nőtt fel Lincolnshire megyében. A fiú élete olyan idillinek tűnt, mint a táj, de amikor visszatér Londonba, hogy a vér szerinti... több»

#116

NA Színlelők  (2018)

dráma

Terry szó szerint zabálja a filmeket, de legnagyobb kedvencei a francia újhullám alkotásai. Phil egy fiatal afroamerikai férfi, aki fényképészként dolgozik, és rajong a nőkért.... több»

Rendező: James Franco
Forgatókönyvíró: Josh Boone
Szereplők: James Franco, Dennis Quaid, Brian Cox, Juno Temple, Jane Levy
#115

NA A holnapember  (2019)

dráma | romantikus

Ed Hemsler egy olyan katasztrófára való felkészüléssel tölti az idejét, ami lehet, hogy sosem jön el. Ronnie Meisner olyan dolgokat vásárol magának, amelyekre talán sosem lesz... több»

#114

NA Vox Lux  (2018)

dráma | zenés

Celeste szerencsésen megmenekül egy 1999-es iskolai vérontás során. A szörnyű eseményről készül egy dal, melynek köszönhetően a túlélőből alig tíz év leforgása alatt... több»

#113

zenés

2017 októberében a Distant Sky című világkörüli turné keretében a Nick Cave & The Bad Seeds zenekar a koppenhágai Royal Arénában lépett fel, melyet élőben rögzítettek. A... több»

#112

thriller

Az Angliában élő Jay egy pakisztáni lakodalomra hivatalos, ám azzal a szándékkal érkezik az örömteli eseményre, hogy magával viszi az újdonsült arát. Az események azonban nem... több»

#111

NA Darlin'  (2019)

horror

A 2011-es The Woman c. film közvetlen folytatása. Történetünk egy katolikus városban játszódik, ahol a vadóc tinédzsert, Darlint egy egyházi nevelőotthonban helyezik el. Az... több»

#110

NA A fagy előtt  (2019)

dráma | történelmi

A vidéki Dánia a 19. században. Jens és családja hosszú évek óta küzd a túlélésért a kemény vidéken. A család szerencséjének hanyatlása mélyen gyökerezik, és abban... több»

#109

NA Trójai nők  (2020)

Rendező: Alison Ellwood
#108

NA Hangzás  (2017)

dráma | misztikus

Liv, akit a nagypapája, Lionel nevelt fel a távoli szigeten, soha nem beszélt. Amikor Lionel rájön, hogy haldoklik, elhívja korábbi pártfogoltját, a neurológus Michaelt, és arra... több»

#107

NA Bille  (2018)

dráma

Provaktaív és szívhez szóló történet egy kislányról, aki próbál beilleszkedni az 1930-as évek Litvániájában. több»

#106

animáció | családi | vígjáték

Fülöp herceg egy nap egy aprócska corgikölyökkel ajándékozta meg a kutyaszeretéről is híres II. Erzsébetet - és ezzel a palota álmos csendje egy csapásra megszakadt. Az... több»

#105

47 Megosztás  (2019)

thriller

A 16 éves Mandy kellemetlen felfedezést tesz, talál egy videót egy olyan estéről, amelyre nem emlékszik. A lánynak ki kell derítenie, mi történt, miközben a környezetében egyre... több»

#104

50 Kegyetlen zsaruk  (2018)

dráma | krimi | thriller

A vén rókának számító Ridgemant és ifjú rendőrtársát hatalommal való visszaélés miatt felfüggesztik a szolgálat alól. A páros nem tud tétlenkedni, kiszemelnek maguknak egy... több»

#103

51 Jupiter holdja  (2017)

dráma | sci-fi

A Jupiter holdja a hitről, a megváltódásról, a csoda lehetőségéről szól, egy különös barátság történetén keresztül. Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor),... több»

#102

53 Péntek 13  (2009)

horror | misztikus | thriller

A helyiek úgy gondolják, hogy az átok még mindig ott lebeg a Crystal Lake felett. Egy vállalkozó kedvű pár azonban mit sem törődve a múlttal újra megnyitja a tábor kapuit. Az... több»

#101

horror | sci-fi

Előfordulhat, hogy nem mindennapi kvalitásokkal rendelkező entitások járnak köztünk. Lehet, nem is sejtjük, hogy a babaként befogadott gyermek egyszer csak ráébred negatív... több»

#100

akció | kaland | sci-fi

Az X-ek vetélytársa ezúttal saját csapattársuk, Jean Grey, aki majdnem meghal, miután lesújt rá egy rejtélyes erő. Jean sokkal erősebb, ugyanakkor bizonytalanabb lesz, az eddig... több»

#99

60 Vihar előtt  (2019)

dráma | misztikus | thriller

Baker Dillt, a rejtélyes halászhajó-kapitányt sötét múltja kísérti és nyomasztja, mígnem egy nap a csodálatos karibi paradicsomban utol is éri. A sziget igazi turistacélpont,... több»

#98

60 Az apáca  (2018)

horror | misztikus | thriller

A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis... több»

#97

akció | kaland | sci-fi

Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum... több»

#96

64 A partiállat  (2018)

vígjáték

Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? Deanna (Melissa McCarthy) ugyan kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ:... több»

#95

akció | kaland | sci-fi

Miután K és J ügynök elhagyta az ügynökséget, H és M ügynökre vár a feladat, hogy megtalálják a bolygónkra érkező ismeretleneket, akik terveit homály fedi, elképzelhető,... több»

#94

70 Deadwood - A film  (2019)

western

Az HBO eredeti készítésű sorozatának filmes folytatásában visszatérnek a jól ismert szereplők. A seriff Seth Bullock, a kocsmatulajdonos Al Swaerengen és még sokan mások. A... több»

#93

dráma | romantikus | vígjáték

Kevin Kwan bestsellere alapján készült az Őrült gazdag ázsiaiak, amely a New Yorkban lakó Rachel Chu-ról (Constance Wu) szól, aki barátjával, Nick Younggal (Henry Golding)... több»

Rendező: Jon M. Chu
Forgatókönyvíró: Pete Chiarelli, Adele Lim
Szereplők: Michelle Yeoh, Ken Jeong, Gemma Chan, Lisa Lu, Awkwafina
#92

horror | misztikus | thriller

Dr. Louis Creed vidékre költözik a családjával, hogy nyugodt és csendes környezetben nőjenek fel a gyermekei. Amikor a család kedvencét tragédia éri, Louis segítséget kér a... több»

#91

akció | horror | sci-fi

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a... több»

#90

67 Túl szexi lány  (2018)

romantikus | vígjáték

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos... több»

#89

69 Könyvklub  (2018)

dráma | romantikus | vígjáték

Mindig van új a nap alatt…még a hatodik X után is. Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők... több»

#88

65 Csodapark  (2019)

animáció | családi | fantasy

June egy vidám és élénk fantáziájú kislány, aki egy nap egy rejtett, de varázslatos vidámparkra bukkan. A hely tele van fantasztikus játékokkal, beszélő állatokkal és... több»

#87

dráma | krimi | thriller

Adott négy nő, akikben semmi sem közös - azt leszámítva, hogy halott férjeik hatalmas adósságot hagytak maguk után, ők pedig szeretnék a saját kezükbe venni a sorsukat, és... több»

#86

dráma | életrajzi | krimi

Joe Paterno az egyetemi amerikaifutball legendás alakja volt, míg bele nem bukott egy zaklatási botrányba. Paterno bűne az volt, hogy kezdettől fogva tudott a segédedzője által... több»

#85

dráma | háborús | romantikus

A II. világháború utáni megtépázott Németországban Lewis Morgan ezredest bízzák meg Hamburg újraépítésével. Később csatlakozik hozzá felesége, Rachel, hogy segítsen neki... több»

#84

68 Borg McEnroe  (2017)

dráma | életrajzi | sportfilm

Wimbledon, 1980. Évtizedek óta a legcsapadékosabb nyár. Mindenki várja, hogy a világ első számú teniszezője, Björn Borg megszerezze az ötödik wimbledoni bajnoki címét. De csak... több»

#83

akció | krimi | thriller

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott… de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és... több»

#82

dráma | életrajzi | romantikus

Virginia Woolf (Elizabeth Debicki), a múlt század angol irodalmának meghatározó alakja, a 20. századi feminizmus egyik úttörője az 1920-as években szerelmi viszonyba bonyolódott... több»

#81

akció | dráma | krimi

Gloria egyik pillanatról a másikra egy igencsak veszélyes világában találja magát. A túléléshez pedig olyan képességekre lesz szüksége, amelyekről nem is tudta, hogy... több»

#80

71 A kedvenc  (2018)

dráma | életrajzi | történelmi

Anglia a 18 század hajnalán - a trónt a betegeskedő Anna királynő foglalja el, az ország pedig harcban áll a franciákkal. Mivel a  királynő nincs abban az állapotban, nevében... több»

#79

dráma | krimi | misztikus

Hét idegen találkozik a sötét múltú El Royale nevű hotelben. Mind a hét vendég maga mögött szeretné hagyni rázós múltját, és mindegyikük számára meg is adatik a... több»

#78

70 Apróláb  (2018)

animáció | családi | fantasy

A jetik valahol messze, békésen ás háborítatlanul élik az életüket, és semmi sem aggasztja őket... egyet kivéve. Azokat a titokzatos, apró lábnyomokat, amelyek rendre... több»

#77

akció | horror | kaland

Hat teljesen különböző ember megkapja ugyanazt a meghívót - és egy olyan helyen kötnek ki, ahol látszólag csak egy játékban kell résztvenniük. Csak annyi a feladat, hogy... több»

#76

dráma | fantasy | misztikus

Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként.... több»

#75

72 Újrakezdők  (2018)

dráma | romantikus | vígjáték

Helle már alig győzte kivárni, hogy az évtizedekig csak a munkájának élő férje végre háta mögött hagyja az állandó pörgést. A nő arról álmodott, hogy közösen töltik... több»

#74

72 A védelmező 2.  (2018)

akció | krimi | thriller

Egy titkos ügynöknek elege lett. Robert McCall (Denzel Washington) azt hitte, visszavonulhat a harctól, de rá kell jönnie, hogy számára most kezdődnek az igazán veszélyes évek.... több»

#73

72 Stockholm  (2018)

dráma | krimi | történelmi

1973, Stockholm. Lars Nystrom bankrablás közben túszul ejti a pénzintézet alkalmazottait. A fogvatartottak közt van Bianca is, akit férje és két gyermeke vár haza. A bankrabló... több»

#72

72 Vadregény  (2014)

dráma | fantasy | kaland

A Vadregény több ismert Grimm-klasszikus egybefűzve egy musical keretein belül. A film Hamupipőke (Anna Kendrick), a Piroska (Lilla Crawford) és a farkas, az Égig érő paszuly és... több»

#71

71 Haverok harca  (2018)

vígjáték

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a... több»

#70

72 Dumbó  (2019)

családi | fantasy | kaland

A Disney Tim Burton rendezésében tálalja az eredeti klasszikust, ami a meghatározó stílusú rendező kezei alatt új magasságokat kapott. A különbözőséget és az egyediséget... több»

#69

dráma | életrajzi | zenés

1959-ben egy philadelphiai bárban Billie Holiday életének egyik utolsó koncertjét adta. A film a fellépés körülményeit a legendás énekesnő halála előtti utolsó négy... több»

#68

73 Alfa  (2018)

családi | dráma | kaland

Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott. Keda fiatal még. Először indul a... több»

#67

72 Overlord  (2018)

akció | háborús | horror

A normandiai partraszállás előestéjén az amerikai ejtőernyősöknek a hadművelet sikeréhez elengedhetetlen missziót kell teljesíteniük, egy franciaországi templom ellen kell... több»

#66

74 Űrdongó  (2018)

akció | kaland | sci-fi

Miután Űrdongó menekülésre kényszerül otthonából, Cybertronból, a Földön talál menedéket egy kaliforniai roncstelepen. Egy véletlen folytán talál rá a 18 éves Charlie, aki... több»

#65

76 Aladdin  (2019)

családi | fantasy | kaland

Aladdin egy tiszta szívű utcai suhanc Agrabah városából, aki arról álmodik, hogy egyszer kitörhet a nyomorból. Egy napon erre lehetősége is adódik, amikor a szultán gonosz... több»

#64

75 Rampage: Tombolás  (2018)

akció | kaland | sci-fi

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos... több»

#63

75 Marvel Kapitány  (2019)

akció | kaland | sci-fi

1990-ben járunk, amikor Föld két idegen faj galaktikus háborújának részévé válik. A harcokba belekeveredik egy Carol Danvers nevű földi nő, aki így az univerzum egyik... több»

#62

73 Foxcatcher  (2014)

dráma | életrajzi | sportfilm

John Eleuthére du Pont (Steve Carell) furcsa figura volt. Bolondos, ugyanakkor paranoiás, de a skizofrénia tüneteit is mutatta. Gyűjtött bélyegeket, adott már ki madártani... több»

#61

76 Törésvonal  (2015)

akció | dráma | kaland

Kalifornia lakói úgy hitték, fel vannak készülve egy földrengésre. Azonban amikor San Franciscó-t egy 9-es fokozatú rengés rázza meg, elszabadul a pokol. Egy... több»

#60

74 Viharlovagok  (2016)

akció | dráma | thriller

Viharlovagok filmtartalom: 1952. februárjában New England történelmének egyik legnagyobb vihara söpör végig északi partokon. A viharban egy olajszállító tankhajó végzetes... több»

#59

családi | fantasy | musical

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a... több»

#58

77 Dínó tesó  (2015)

animáció | családi | dráma

A "The Good Dinosaur" több ezer éves kérdésre keresi a választ. Mi lett volna, ha az aszteroida, mely örökre megváltoztatta a életet a Földön, elkerülte volna a bolygónkat, és... több»

#57

animáció | családi | dráma

Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon... több»

#56

77 Venom  (2018)

akció | sci-fi | thriller

Ruben Fleischer rendezésében kapott végre filmet a Marvel-univerzum egyik legizgalmasabb antihőse, aki űrlényként érkezik a Földre, és alig tudja kielégíteni gátlástalan... több»

#55

77 Szenilla nyomában  (2016)

animáció | családi | kaland

Amikor Dory rájön, hogy a Kaliforniai Tengerbiológiai Intézetben született, és fiatal korában engedték szabadon az óceánban, elindul, hogy megkeresse szüleit, Némót és Marlint.  több»

#54

családi | fantasy | kaland

A Legendás állatok és megfigyelésük 2 története 1927-ben veszi majd fel a fonalat, néhány hónappal azt követően, hogy sikerült foglyul ejtenie a sötét varázslót, Gellert... több»

#53

77 Szenilla nyomában  (2016)

animáció | családi | kaland

Amikor Dory rájön, hogy a Kaliforniai Tengerbiológiai Intézetben született, és fiatal korában engedték szabadon az óceánban, elindul, hogy megkeresse szüleit, Némót és Marlint.  több»

#52

77 Chicago  (2002)

krimi | musical | vígjáték

A fiatal színésznőt, Roxie Hartot elkápráztatja Chicago csillogása, és feltett szándéka, hogy Velma Kelly, a varietéművész nyomdokaiba lépjen. Azonban néhány elbaltázott... több»

#51

77 Dreamgirls  (2006)

dráma | musical | zenés

A Dreamgirls egy női énektrió, a The Dreamettes sorsát követi nyomon a hatvanas évek elejétől a hetvenes évek közepéig. Egy tehetségkutató versenyen fedezi fel őket Curtis... több»

#50

78 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»

#49

77 Hamupipőke  (2015)

családi | dráma | fantasy

A klasszikus történet élőszereplős feldolgozása egy árva lányról, aki miután elveszti anyját, mostohaszülőkhöz kerül. A házban a lánynak kell elvégeznie minden... több»

#48

77 A dzsungel könyve  (2016)

családi | dráma | fantasy

Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak. Sir Kán azonban már hosszú ideje feni... több»

#47

80 A Lego-kaland  (2014)

akció | animáció | családi

A teljesen átlagos Emmet egy igazi és lelkes építőmunkás, aki vidáman teszi a dolgát, és hiszi, hogy munkájával előrébb tud jutni a Lego-világ. Ám egy szerencsétlen véletlen... több»

#46

dráma | thriller | vígjáték

Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli kortársait, náluk sokkal többet jelent neki, hogy angoltanára... több»

#45

79 Esti mesék  (2008)

családi | fantasy | romantikus

Skeeter, a harmincas éveiben járó szállodai karbantartó víg kedélyű ember, bár kissé ápolatlan és bárdolatlan. Amikor a frissen elvált nővérének, Wendynek váratlanul el... több»

#44

dráma | életrajzi

1961-ben egy húszas évei elején járó fiatal férfi , a világszerte ismert és elismert Kirov balett-társulatát erősítő Rudolf Nurejev gépre száll Leningrádban, melynek úti... több»

#43

dráma | életrajzi | történelmi

Dominic Cummings stratéga vezeti a kampányt, amellyel meg akarják győzni a brit lakosságot arról, hogy az ország lépjen ki az Európai Unióból.  több»

#42

családi | fantasy | kaland

A film hivatalos szinopszisa szerint Newt Scamander épp befejezte világjáró körútját, mely során aprólékos feljegyzéseket készített a mágikus lényekről. Hazafele tartó útja... több»

#41

80 Tiszta szívvel  (2016)

akció | dráma | vígjáték

A Tiszta szívvel című játékfilm főhőse egy fiatal húszéves fiú és barátja, a volt tűzoltó. A páros agya egy idő után teljesen elborul, mivel úrrá lesz rajtuk a pánik,... több»

#40

81 Bűbáj  (2007)

animáció | családi | fantasy

Giselle egy szépséges hercegnő, akit a mesevilágból napjaink New Yorkjába száműzi a gonosz királynő (Susan Sarandon). Giselle nem találja a helyét ebben a számára furcsa és... több»

#39

akció | kaland | sci-fi

A távoli jövőben Ido, az orvos Iron City roncstelepén egy különleges kiborgra bukkan. Alitának semmilyen emléke sincs a múltjáról, minden új számára ebben a világban. Ido... több»

#38

81 Heavy túra  (2018)

vígjáték | zenés

A falu lúzere, Turo (25) életének egyetlen öröme az általa vezetett helyi metal zenekar, az Impaled Rektum (Felnyársalt Segg). 12 éve játszanak együtt haverjaival anélkül, hogy... több»

#37

84 Bohém rapszódia  (2018)

dráma | életrajzi | zenés

A Bohém rapszódia élénk és vibráló tablót fest a legendás Queen zenekar történetéről és a konvenciókra fittyet hányó, már-már polgárpukkasztó frontemberének, Freddie... több»

#36

krimi | misztikus | thriller

San Pedro kikötőjében a rendőrség egy kiégett hajóban két túlélőre talál rá. Egyikük, a terrorista Verbal Kint hajlandó elmondani, mi történt velük. A történet hat... több»

#35

82 Rocketman  (2019)

dráma | életrajzi | musical

A Rocketmanből megtudhatjuk, hogyan vált a visszahúzódó zongoristából, Reginald Dwightból világsztár, akit ma mindenki Elton Johnként ismer. A filmben az Eltont alakító Taron... több»

#34

84 Presto  (2008)

animáció | családi | fantasy

A rátarti bűvész és a sértődött nyúl közös jelenete klasszikus Tom és Jerry-történet. Pont ugyanúgy ütik-vágják, szeletelik, agyabugyálják és csépelik egymást, mint a... több»

Rendező: Doug Sweetland
Forgatókönyvíró: Doug Sweetland, Valerie LaPointe
Szereplők: Doug Sweetland
#33

81 Szerepcsere  (1983)

vígjáték

Louis Wintherthorpe egy kegyetlen játék középpontjában találja magát, mikor főnökei, a vicces kedvű Duke fivérek fogadnak, hogy vajon ha egy bűnözőt ültetnek be Louis... több»

#32

84 Jégvarázs  (2013)

animáció | családi | fantasy

Elsa királynő mágikus képességének köszönhetően véletlenül örök télbe borítja a birodalmat, majd elmenekül, hogy többé ne árthasson senkinek. Azonban testvére, Anna... több»

#31

85 Temple Grandin  (2010)

dráma | életrajzi

Dr. Temple Grandin professzor az állattartást segítő eszközök kifejlesztésével szerezte hírnevét. Kevesen tudják, hogy Grandin az autizmus egyik formájában,... több»

#30

vígjáték

Egy amerikai légitámaszpont őrült tábornoka bombázókat indít a Szovjetunió ellen, mert meggyőződése, hogy a kommunisták az USA elpusztítását tervezik. Miután az amerikai... több»

#29

85 Moulin Rouge!  (2001)

dráma | musical | romantikus

A századfordulós Párizsban egy tehetséges fiatal író, Christian belecsöppen Toulouse-Lautrec bohém körébe. A festő vezeti be a Montmartre művésztársaságba, ahol Christian... több»

#28

84 Toy Story 4  (2019)

animáció | családi | fantasy

Bár azt követően, hogy Andy egyetemre ment, és Woody Bonnie-hoz került, hősünk sosem felejtette el az első számú feladatát, mégpedig hogy megóvja szeretett gazdáját. Egy napon... több»

#27

akció | animáció | családi

Úgy tűnik, hogy egyszer minden szuperhőst utolér a végzete. Miután közös erővel Homokembernek, Doctor Octopusnak, Electronak, Kravennek és a Keselyűnek sikerült legyőzniük... több»

#26

fantasy | kaland | misztikus

A három jóbarát, Harry, Ron és Hermione teljesen magára maradt. Nem segíthetnek nekik sem tanáraik, és többé már Dumbledore sem. Nagy feladat vár rájuk, hiszen ki kell... több»

#25

86 Csillag születik  (2018)

dráma | romantikus | zenés

Bradley Cooper legújabb rendezésében egy, már jól ismert történetet dolgoz fel a showbiznisz kegyetlen és kiszámíthatatlan világáról. A valaha híres Jackson Maine csillaga... több»

#24

animáció | családi | fantasy

Flynn Rider, a királyság legsármosabb és legkeresettebb bűnözője egy furcsa toronyban próbál menedéket találni – ehelyett azonban fogságba ejti őt Aranyhaj, a 21 méter... több»

#23

akció | kaland | sci-fi

Pókember számára nincs megállás, úgy tűnik, hősünk sosem lazíthat. Miközben a falmászó többször bizonyította, hogy egymaga képes megszabadítani a világot az... több»

#22

85 Dühöngő bika  (1980)

dráma | életrajzi | sportfilm

Jake La Motta (Robert De Niro) egy nagyon nehéz természetű ember, halálosan féltékeny, hirtelen haragú, és a keze is könnyen eljár, ráadásul tudja is, hogy hova üssön, mert... több»

#21

87 Ready Player One  (2018)

akció | kaland | sci-fi

2044-ben az egész világot behálózó, virtuális valóságon alapuló játék, az Oasis nyújt menedéket azoknak, akik a sivár hétköznapokból menekülni szeretnének. Az Oasisben a... több»

#20

dráma | életrajzi | vígjáték

Tony Lip nem egy bonyolult fickó, aki szereti inkább az öklével elsimítani a konfliktusokat. Amikor egy kis mellékes melót ajánlanak neki, örömmel elvállalja. Ám a feladatról... több»

#19

78 Rossz versek  (2018)

dráma | vígjáték

Miután barátnője, Anna, aki éppen Párizsban tölti ösztöndíjas éveit szakít vele, Tamás élete darabjaira hullik. A harmincas évei elején járó férfi a múltba merülve... több»

#18

86 Toy Story 3.  (2010)

animáció | családi | fantasy

Andy éppen egyetemre készül, így Woody, Buzz és a többi játék aggódni kezd jövőjük miatt. Úgy döntenek, hogy a Sunnyside Óvodába költöznek, ahol tudomásuk szerint... több»

#17

86 Agymanók  (2015)

animáció | családi | dráma

A serdülőkor általában nem egyszerű, és ezt kénytelen megtapasztalni Riley is. Amikor édesapja új munkát kap San Franciscóban, a lányon vegyes érzelmek lesznek úrrá, köztük... több»

#16

87 L'ecsó  (2007)

animáció | családi | dráma

Remy, a patkány másról sem álmodozik, mint hogy séfként dolgozhasson. Bár a környezete nem rajong az ötletért, mégis belevág a kalaldba, de szembesülnie kell azzal, hogy az... több»

#15

animáció | családi | kaland

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít... több»

#14

akció | családi | fantasy

Harry Potter vészterhes körülmények között kezdi meg hatodik évét a Roxfotban. Sötét felhők gyülekeznek a varázslók világa fölött, egyre több embert támadnak meg a... több»

#13

családi | fantasy | kaland

Szülei halála után Harry Potter a Dursley családhoz kerül. Mostohaszülei nem bánnak vele gyengéd kézzel, a lépcső alatti zugban kell laknia, és unokatestvére, Dudley... több»

#12

akció | családi | fantasy

A Mágiaügyi Minisztérium megbízásából új tanár érkezik a Roxfortba, aki a Sötét Varázslatok Kivédése tárgyat oktatja. Célja azonban nem elsősorban a tanítás, hanem az... több»

#11

családi | fantasy | kaland

Harry Potter nem szívesen tölt még egy nyarat a rémes Dursley családnál. Igyekszik jól viselkedni, de Vernon bácsi testvére, Marge néni addig rágalmazza a szüleit, hogy óriási... több»

#10

családi | fantasy | kaland

Harry Potter folytatja tanulmányait  a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. A tizennégyéves varázslótanonc eddigi élete legnagyobb kihívásával szembesül.... több»

#9

családi | fantasy | kaland

Harry Potter nyári vakációja a Dursley családnál nem telik túl jól. Ráadásul Dursley előléptetése miatt szervezett vacsoránál megjelenik Dobby, a házimanó, aki igyekszik... több»

#8

dráma | fantasy | kaland

Harry, Hermione és Ron visszatérnek Roxfortba, hogy elpusztítsák az utolsó horcruxot. Mivel Voldemort egyre erősebb, és már a Mágiaügyi Minisztérium is a kezében van, minden... több»

#7

89 Amerikai szépség  (1999)

dráma

Adott egy átlagos, középkorú, unalmas munkát űző és unalmas életet élő amerikai családapa, Lester Burnham (Kevin Spacey), aki az ég egy adta világon semmire sem vágyik.... több»

#6

akció | kaland | sci-fi

Thanos (Josh Brolin) betartotta az ígéretét, végrehajtotta a tervét és megsemmisítette az univerzum felét. A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több»

#5

89 Whiplash  (2014)

dráma | zenés

Egy fiatal és tehetséges dobos felvételt nyer egy rendkívül színvonalas zeneakadémiára, ahol az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő professzor veszi a szárnyai alá. A tanár... több»

#4

animáció | családi | dráma

Nagy az öröm a dzsungel állatainak körében, ugyanis megszületett Mufasa trónörököse, Simba. Nem mindenki néz azonban jó szemmel a fiatal oroszlánra, köztük Simba nagybátyja,... több»

#3

dráma | misztikus | sci-fi

A két bűvész, az elegáns Robert Angier és a zseniális Alfred Borden a XX. század Londonjának legünnepeltebb varázslói. A múltban barátok voltak, de egy baleset tönkreteszi... több»

#2

92 Ponyvaregény  (1994)

dráma | krimi

Vincent és Jules, a két tökös behajtó és bérgyilkos feladata, hogy főnöküknek visszaszerezzenek egy fontos aktatáskát. Jules azonban, miután csodával határos módon túlél... több»

#1

western

Frank, a gyilkos bandavezér feladata, hogy megtisztítsa a terepet a terjeszkedő vasúttársaság elől, hogy potya áron jussanak hozzá a sínek melletti területekhez. Jill, az egykori... több»