Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Harry Potter és a Főnix rendje

(Harry Potter and the Order of the Phoenix)
Harry Potter és a Főnix rendje
 
Orosz István  2017. 07. 29.

Na innentől, indul meg az igazi, és végeláthatatlan küzdelem Voldemort ellen, itt kezdődik főként a részek közötti összefüggés, a sztori nagyon jóra, a film pedig nagyon erősre sikeredett.

 
Snowball  2016. 12. 15.

Nagyszerűen valósították meg a már eleve fantasztikus forgatókönyvet. Szeretem, hogy tele van izgalommal és nem hiányzik belőle a humor sem. Kedvenceim közé tartozik mert nagyszerű módon formálja meg ezt a világot.

 
GedyPapa  2017. 03. 08.

Az előző rész után már vártam a folytatást és nem kellett csalódnom, hiszen már a számomra is elfogadható komorsággal és komolysággal tudatta a sorozat a felnövekvő főszereplőket, illetve azt, hogy mi is várható a történetvezetés szempontjából. Nem minden olyan barátságos és vidám, ahogy azt sokan elképzelnék.

 
Deku  2017. 07. 11.

Egy részről tetszik, hogy milyen szépen komolyodik a történet másrészről persze hiányoltam belőle sok dolgot amit a könyv átad. Ez persze várható volt így nem rovom fel a filmnek. Szerintem kétségtelenül az egyik lehető legjobb film sorozat.

 
bgnz367  2017. 04. 18.

Az előző részekhez képest igazán sötét és komor hangulatra váltott innentől kezdve. Viszont ezt a sötétséget meg is követelte valahol. Érezteti, hogy már nem babra megy a játék.

Daniel Radcliffe
Emma Watson
Gary Oldman
Daniel Radcliffe
Smoking Barrels: Harry Potter és a Főnix rendje
A varázslat kezdett fakulni, egyre inkább matiné íze lett a történetnek, de a jobbik fajtából, vagyis a szórakozásunk nem volt veszélyben, a szívet-lelket rázó történet azonban egyre inkább kiüresedő CGI orgiává kezdett válni, de a kiváló alapanyagnak köszönhetően még így is az évtized meghatározó fantay sorozata tudott maradni.
7/10
 

2007-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Ausztráliában a film bemutatására egészen 2007. szeptember 6-ig várniuk kellett volna a rajongóknak, ám ők petíciót gyűjtöttek, melynek hatására a Warner Bros úgy döntött, hogy korábban, július 11-én tartják meg a premiert.

(Mavil)
 

Az Egyesült Államokban a bemutatót követően a Grauman' Chinise Theater előtt található betonban Emma Watson, Daniel Radcliffe és Rupert Grint nemcsak kezük lenyomatát, hanem pálcájuk lenyomatát is megörökítették.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.