Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Harry Potter és a titkok kamrája

(Harry Potter and the Chamber of Secrets)
Harry Potter és a titkok kamrája
 
indingo  2017. 07. 02.

Érdekes, hogy gyerekként könyvben nem tetszett, de filmet egészen jónak tartom. Teremt egy világot, amelyet aprólékosan kidolgozott az írónő.

 
dulkap  2017. 04. 25.

Egy hangyányival jobb, mint az első. Kicsit talán lendületesebb elődjénél és már vannak benne felnőttesebb jelenetek is. A pók barlangjában játszódó rész kifejezetten tetszett, feszültség és látvány szempontjából is. De még itt sem kapott el a film hangulata és az atmoszférája.

 
Orosz István  2017. 07. 29.

Szintén nagyon jó rész, izgalmas is egyben, ami nagyon tetszik, hogy Tom Denem naplójával azért még találkozunk a hetedik részben is. Tetszik maga nagyon még a Harry Potter világa is.

 
Snowball  2016. 12. 15.

Észvesztő módon oltári film. Kellemesen poénos, izgalmas és a filmzenéjére sem lehet semmi panasz. Nagyon imádtam a világát amit teremtett. Szinte kibújik a képernyőn a film és magába szippant. Nem tudom abba hagyni a nézést. Többször megtekintős imádós fajta.

 
GedyPapa  2017. 03. 08.

A második rész is átadta azt az élményt, amit a Harry Potter univerzum megkövetel és egyre kevésbé nézi hülyének a nézőjét. Azonban ott van egy szereplő, akinek a jelenléte sose vált nekem vállalhatóvá: Dobby..Az infantilizmus netovábbja ez a "szörnyecske" és sajnos miatta le kell vonnom egy csillagot az amúgy jól sikerült alkotástól!

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe
Smoking Barrels: Harry Potter és a titkok kamrája
A könyv ismeretében mondom, hogy Chris Columbus jól tette, hogy ragaszkodott az alapanyaghoz, hiszen jól meg volt írva a történet, a karakterek szépen fejlődtek, kamasznyelven volt megírva Harry Potter következő kalandja, de a felnőttek is bele tudtak feledkezni. 8/10
 

2002-ben a 2. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Valójában a St. Pancras állomáson forgatták a Roxfort Expresses jeleneteket.

(mamiéstöti2)
 

Dumbledore irodája volt a legdrágább helyszín a filmben.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.